Sista dagen i Augusti

Idag har det inte hänt så mycket så detta kommer bara bli en snabb blogg..

Imorse väckte min mamma mig innan hon gick till jobbet och jag steg upp och plattade håret. Ringde mamma lite innan halv åtta och sa att jag inte tänkte åka till Stallet idag pga att ja knappt kunde prata och svälja. Och att hon skulle beställa tid till Tandläkaren så dom kund fixa det med tandställningen (igen!)
Vi fick tid vid klockan 14:30 och vi åkte vid 14 tiden efter jag ätit. Det tog bara ca 5 minuter hos tandläkaren och efter det så handlade mamma mat på Netto och sen åkte vi hem. Jag har räknat lite matte ikväll och sen tittat lite på film och bara tatt de lugnt.
Imogon så är det September, usch vad tiden har gått fort egentligen.. Det är som om det har vart September helt nyss, eller iallafall Jul&Nyår.. Känns ganska hemskt när man tänker efter, men jag kommer knappt ihåg månaderna Januari to.m Juli.. Usch Usch.  Men aja, 1th september imorgon, vilket menas. Felicia fyller år^^ 
GRATTIS i förskott Felicia!
Hoppas denna September -09 kommer bli bra iallfall, och inte som förra året.. 'suck' Men aja, nu ska jag stänga av datorn och sova, ska upp tidigt imorgon. Seyah :*



Rysk Roulette med Kniv <3

090830

090828 - Kräftskiva hos mormor
Fredag, var på stallet hela dagen och efter stallet så hämtade mamma mig och körde hem till mormor så jag fick duscha, usch. Hela jag luktade häst.. Efter jag duschat så la jag mig på mormors köksgolv med Uffe och sen somnade vi, sov i kanske bara 5 minuter pga att en person ringde och väckte mig. Jag reste mig bara upp, tog min varma tröja på mig och sa till mormor att jag skulle gå till mamma på Holken. Det tar ca 10 minuter att gå, för mig tog det nästan en halvtimma.. Jag gick och tänkte på allt som egentligen hänt under detta året, jag minns knappt inte hur det var i Januari - Juni .. Jag minns det knappt, är som om jag hoppat över de månaderna.
Men iallafall, när jag kom till Holken bakade jag Chokladbollar (Negerbollar) som vi skulle äta efter kräftorna. Vi skulle träffas vid 18 tiden hemma hos mormor och jag&mamma skulle cykla dit, eller snarare. Mamma skulle skjutsa mig på cyklen. Haha, jag hade gitarren i en gitarrväska på ryggen, jag hade min väska och sen hade vi negerbollarna i cykelkorgen med båda våra Huvtröjor och sen nycklarna. Det gick bra att cykla men jag satt inte så himla bra pga gitarren på ryggen. När vi kom till mormor hade redan Lenny&Tess kommit och vi fick vänta på maten i ca en halvtimma och sen åt vi kräftorna och satt o pratade typ hela kvällen. Efter vi ätit så pratade vi ännu mer och sen åt vi lite utav mina negerbollar. Senare på kvällen sa vi Hejdå till mormor och Lenny&Tess körde hem till sitt och lämnade av mig på Holken och efter fem minuter så kom mamma och jag la mig i sängen och somnade nästan direkt.....

090829 - DVD tittande hela dan
Lördag, en ta't lugnt dag för mig. Tittade på DVD typ hela dagen på laptopen, hade inget speciellt att göra. Åt Ben&Jerrys glass och drack cola. GottGott.
Men bara för att denna dagen inte var något speciellt så ska jag skriva vilka filmer jag tittade på och sen skriva vad dom handlar om och sen lägga upp en bild på varje film.

The Butterfly Effect 
Evan Treborn drabbas under sin uppväxt av flera trauman och blackouter, som ofta händer när han känner sig stressad. När han som vuxen försöker hitta en lösning till sina emotionella problem upptäcker han att han kan resa bakåt i tiden när han läser sina gamla dagböcker. Han använder tidsresorna för att ändra saker som hände under hans barndom, och orsakar därmed de blackouter han upplevde då. Det visar sig dock att de ändringar han gör påverkar hans framtid, och tvingar honom till att resa tillbaka fler gånger för att rätta till andra händelser.

The Thin Red Line
Året är 1942 och platsen är Guadalcanal, en ö i stilla havet där USA utkämpar ett av sina första slag mot Japanerna under andra världskriget. Vi får följa ett gäng unga soldater och deras ledare när de landsätts på den ödsliga ön och deras möte med den japanska fienden.

Saving Private Ryan
Kapten John Miller måste leda sina män bakom fiendens linjer för att hitta menige James Ryan, vars tre bröder dödats i strid. Med oddsen emot sig ifrågasätter männen sina order om varför åtta män ska riskera livet för att rädda en man. Omgivna av krigets brutala verklighet söker var och en sitt eget svar – och styrkan att vinna över en osäker framtid med heder, anständighet och mod.


Andra Sidan Häcken
En tvättbjörn vid namn RJ misslyckas i ett av sina försök att stjäla mat ifrån en björn i trakten som slutar med att all björnens mat förgås. RJ blir påkommen och för att rädda livhanken han tvungen att samla ihop all maten som han förstört. Detta leder till att han tar nytta av en grupp skogsdjur genom att leda dem till att ta mat ifrån närboende människor.








090830
- Lennys B-day
GRATTIS till världens underbara bror som fyller år idag! (:
Idag ringde Lenny (bror) och väckte mig vid lite innan nio och sa at Bumbubjörnarna började på TV och att ja skulle komma inom sju minuter. Haha, jag klädde på mig och sa till mamma att hon skulle skjutsa mig till Lenny snabbt. Det gjorde hon och när jag kom till honom satte vi oss framför Tvn och tittade på Bumbubjörnarna tillsammans. När det va slut gjorde vi frukost och sen satte vi oss vid datorn och tittade på lite gamla serier ifrån Lennys barndom som gick på TV då. Det var roligt eftersom att jag kände igen några utav dom, eftersom att dom också gick på Tv när man var mindre.
Vid kanske elva tiden så kom Tessan hem ifrån jobbet och sen pratade Lenny med mamma om att beställa Kina mat till middag. Så vid kanske halv tre tiden så kom mamma och mormor med Kina mat så vi satte oss och åt nästan direkt. Vid kanske halv sex så sa vi Hejdå och mamma skjutsade mig till Holken så jag kunde packa ihop mina kläder som ja tagit med mig, efter det så lämnade vi mormor hemma hos henne och sen åkte jag och mamma hem. Fast vi tog den 'långa' vägen hem, då genom Gammalstorp.
Men nu ligger man i sängen, huvudvärk har man och ont i tungan som fan. Något fel på min tandställning, igen(!) så ska se om jag ska till tandläkaren igen imorgon 'suck' 
Men aja, nu har ni fått veta om hela min helg. Skriver mera imorgon kväll, Seyah :*

090827 - Mormor är hemma

Idag vaknade jag la vid sju tiden imorse utav att mamma gick till jobbet, pappa hämtade mig vid åtta och jag var på stallet tills Lunch, alltså vid 12. Pratade mycket med Vicky mycket och idag var vi bara 4st som var i stallet. Annars har vi vart 6-8st varje dag. Så vi var lite ont om folk och de var kusligt tyst i stall gången när man gick där.
Idag var det meningen att jag skulle ut med Alva ju, men helt plötsligt kommer Lenny lite innan tolv och det visade sig att han inte följde med till IKEA pga att jag inte riktigt visste när jag slutade, så jag och Lenny gick hem till hans och Tessans lägenhet, jag lånade deras dusch och sen lagade jag och Lenny mat (:  Det blev pasta m Köttbullar och riven ost, gott var det. Vi tittade lite på TV och sen vid kanske 15 tiden så ringde Tess och sa att hon var utanför, så vi hjälpte henne upp med sakerna hon köpt och hon packade upp alla sakerna. Efter en stund ringer mormor och sa att hon var hemma i Sölvesborg nu och att jag kunde komma när jag ville. Pratade med Lenny om han kunde skjutsa mig till mormor och det kunde han, så han skjutsade mig till mormor och sen körde han och skulle spela fotboll. Jag gick in till mormor och hon stog och pratade med sin granne och jag sprang fram till henne och gav henne en stor kram, ville inte släppa taget, har saknat henne så. Jag klappade Uffe lite (hennes hund) och sen tog jag en macka och satte mig i solen, jag och mormor pratade tills mamma kom med mat till oss. Vi satte oss och åt, sen hjälpte vi mormor lite till, sa Hejdå och åkte hem.
Nu sitter jag i sängen och ska nog stänga av datorn när jag skrivit färdigt detta, haha.
Imorgon blir det ''kräftskiva'' med mormor och mamma. Kanske ska Lenny&Tess komma om dom vill, jag och mamma sover på Hoken hela helgen så jag kommer inte kunna skriva blogg på hela helgen pga att vi inte har internet   'suck' 
Så på Söndag när jag kommer hem ska ni få läsa om hur hela min helg har varit (:
Men ska stänga av datorn nu, men vill ändå inte göra det. Men ska upp tidigt imorgon igen, ska ju till stallet igen dåvah. Seyah på söndag igen då :*

Uffe (mormors hund)


Alva (Lenny&Tessans hund)

090826

Imorse vaknade jag vid 7 tiden och det blev stressigt som fan, skulle ju med bussen vid fem över halv 8. Jag plattade håret, gjorde en lista som jag la upp på min blogg och sen gick jag upp till mamma i köket och gjorde mackor som ja skulle ha med mig. Eller snarare, Mamma gjorde mackor till mig som jag skulle ha med mig (: 
Puss på att min mamma är underbar :*
Vi gick till bussen vid halv åtta och den kom bara ca 3 minuter efter vi kom. Vi satte oss i bussen och sen åkte vi till stan, hoppade av vid Lasses busshållplats och sen gick vi till Stallet. Det tar ca 15-20 minuter att gå. 
När vi kom dit gick vi in i 'Fika' rummet och satte oss och då skrev Monica (en som jobbar där) upp allas schema för dagen, Vilket blev bra enligt mig (:   Först så följde jag och Emelia med Lena, och skulle lämna en häst och sen hämta två hästar som skulle in i stallet. Det gick helt okej att lämna den första hästen, men när vi skulle ta de två hästarna och gå till stallet så var Clements as seg när man skulle gå med honom + att han stannade och åt gräs hela tiden så ja fick dra i honom eller fick ja sätta armbågen vid sidan utav hans hals. 
Efter vi gjort det så släppte jag ut en privat häst i hagen och sen fick jag mocka fyra stycken spiltor(?).. Det var faktiskt ansträngande, fick ont i mina armar. Efter jag mockat så skulle vi fika och då åt jag mina mackor och vilade lite.
Efter vi fikat så var det väl inte så mycket vi egentligen skulle göra. Iallafall så fick jag, Emilia och Lena gå till en hage kanske 5 minuter bort och ta dom hästarna där och lämna dom i en annan hage som ligger kanske 500 meter ifrån den hagen där vi hämtade dom och då visade sig att en bit på staket var sönder så vi fick ringa Malin om att hon skulle få tag i Peter så han kunde laga det lite snabbt. När vi gick tillbaka till stallet så var väl klockan närmare halv 12 och jag hade inget att göra, satt och pratade med mamma som satt i solen och läste en bok. Vid 12 så hämtade Lenny oss och han skjutsade oss hem, och mamma somnade i bilen, haha (: Mamma började jobba vid 13 så hon var nästan tvungen att gå direkt, jag åt lite och nu sitter jag och tittar på Narnia: Prins Caspian. Den är bra (:  Men Narnia: Häxan och Lejonet är bättre.
Men nu har jag pratat med Tess i telefon om Lennys och hennes Tv-bänk & Soffa, och eftersom att dom ska till IKEA imorgon så vill dom vi ska ta deras Tv-Bänk och soffa.. Och jag vill ha en Tv-Bänk på mitt rum istället för min Byrå. Och en soffa vill jag oxo ha, men har inte plats på mitt rum så den får isnf stå i Tv rummet i källaren. 
Men nu ska ja ringa mamma och sen försöka mäta lite på mitt rum och se om de får plats + kanske möblera om lite? Aja, men ska se om ja kan fixa de nu, Seyah :* 

Lista

Ba fatt ja tycker detta var de gulligaste jag svarade i hela listan (aa)

---> '' Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?
Bror faktiskt<3 ''




Fem SKULLE

Skulle du vilja vara längre?
JA!!..
Skulle du vilja väga mer?
Nejee
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon?
Huh? D:
Skulle du vilja ha sex med en kändis?
Haha no faktiskt inte ;D
Skulle du vilja dricka dig full nu?
De e faktiskt... *titta vilken dag* Onsdag idag, och då ska man inte dricka -_-


Tio KAN

Kan du röra på öronen?

Noo
Kan du slicka dig på näsan?
Jag är ingen ko >:
Kan du kolla i kors med ögonen?
Jag är töntig och kan inte det ._.
Kan dina föräldrar lita på dig?
Oftast så
Kan du låta bli att prata på 4 timmar?
Lol nej
Kan du vara på fest utan att dricka?
Wenne xD
Kan dina vänner lita på dig?
Ja om jag är vän med dom så :D
Kan du tänka dig att pierca naveln?
Nej
Kan du suga?
De vettja inte :D
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
Tro de eller ej så kan ja


Femton HAR

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
Japp
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?
Ja
Har du ett syskon?
Bigbroter ;D
Har du varit full den här månaden?
No
Har du någonsin haft sex med någon?
Nää....
Har dina föräldrar ljugit för dig?
Ja
Har du redan tröttnat på dom här frågorna?
...ja
Har du borstat tänderna den senaste timmen?
Borstade dom nyss
Har du pussat någon som är fyra år äldre?
Inte EXAKT fyra år..
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre?
Nej
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?
Nej
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger?
Ja.
Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?
Nej
Har du haft sex med mer än tre personer?
Nej
Har du ljugit på någon fråga än då?
Tror inte de...


Tjugo VEM

Vem är din bäste vän?
Haha<3
Vem älskar du?
Just nu ? ;D  Typ ingen, eller jo.. Familjen & en del vänner.
Vem hade du senast sex med?
Ingen
Vem vill du bli full med?
Haha vet inte ;o
Vem är den bästa artisten?
...svagt minne ftw (:
Vem pratade du senast i telefon med?
Hmm *titta på mobilen* mammmma :D
Vem har du en liten crush i?
haha
Vem är snyggast i världen?
W/e , Snyggast? Typ noll&ingen ;D  Eller JO! Min katt ;3
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?
Bror faktiskt<3
Vem är snällast i världen?
Min mamma.. nej jag vet inte. Bror kanske ?
Vem är din bästa kompis?
W/e
Vem vill du prata med?
Nu ?  Vet inte D;
Vem sov du med senast?
Katten? c: 
Vem såg du full senast?
Vet inte c:  Nån i Thailand säkert
Vem vet allt om dig?
Ingen ;D
Vem kysste du senast?
Ingen
Vem kramade du senast?
Mamma
Vem kan berätta allt för dig?
Folk som verkligen litar på mig<3
Vem kan du berätta allt för?
Ingen<3
Vem hatar du?
Åh gud det här skulle bli en lång lista då. puss
Vad blir ditt namn baklänges?
Aennil... omg fail
Har du gjort en snöängel i år?
Nepp ;D  men snart så, bara 4 månader kvar till jul ._.
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
Vet inte, låg ju på BB när ja föddes men vet inte hur länge. Men annars blindtarmen, en vecka..
Har en dröm gått i uppfyllelse?
No
Tycker du att sengångare är söta?
Apor är fan finare
Har du någon gång testat karate?
Haha nej
Första sporten du gick på?
Handboll
Minimorötter eller pommes frites?
Pommes frites
Vad längtar du mest till just nu?
Flytta hemifrån<3
Hur gammal har du tänkt bli?
Jadu, jag tänker inte så långt  >.<
Har du haft vattkoppor?
Ja och jag var inte vacker då ;_;
Vad drömde du inatt?
Wenne
Vilken tv-serie är bäst?
De ja känner ja för
Vad åt du senast?
VattenMelon<3
Höga eller låga strumpor?
Höga?
Vad är du mest rädd för i hela världen?
Tönker inte avslöja mina räddslor ;D
Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
Har hänt
Vad har du för färg på ditt påslakan?
blått me röda '<3' på  (A)
Bikini eller baddräkt?
Bikini
Snyggaste läraren?
Nej seriöst tänder inte på lärare...
Är du mörkrädd?
Nja, beror på hur mörkt vi pratar <.<
Har du någon gång haft på dig ett par trosor?
Haha ja,
Riktig gran eller plastgran?
Riktig
Tänt eller släckt när du ska sova?
Tänt
Godaste drickan till frukosten?
O'boy
Vill du bli president?
Ja, om jag blir president över hela världen
Har du spelat tjej i en teater?
Spelar inte teater ;D
Duscha eller bada?
Duscha
Har du gråtit i skolan nån gång?
Jajamensan
Hur tar du dig till jobbet?
Pluggar
Har du någonsin sminkat dig som punkare?
Btw, gör inte alla det nu för tiden? ''Emo'' ni vet? Det är ju typ de ''NYA'' punk<//3
Vad har du för jacka?
Svart/brun skinjacka
Använder du långkallingar?
Nej
Är du höjdrädd?
Ah
Vilket land vill du åka till?
Italien & Usa<3
Vad var det senaste som fick dig att skratta?
Wenne ;o

Vad ska du göra NU?
Skriva detta
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
No coments ;D
Har du sett din bästa vän gråta?
Ja
Vilka vitaminer åt du när du va liten?
Tro inte ja kommer ihåg
Vad åt du senast?
Godish tror ja
Har du fått någon komplimang idag?
Vet inte tror det?
Har du varit med i en rättegång?
Inte än ;D
Är du polare med grannarna?
Jaa
Vilka språk talar din mamma?
Svenska & Engelska
Vilka länder har du bott i?
Svergie :D
Senaste piercingen?
Om örat gälls så var örat min senaste :D
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Idag
Gay?
Inte gay (:
Har du däckat/spytt för att du druckit?
Mjo
Har du äggat ngn?
Nej
Har du täckt någons hus med toalettpapper?
No
Suger det här?
Jaaaaa
Har du varit på stranden?
Jajamensan
Har du haft en stalker?
Mjo
Minns du din/dina musiklärares namn?
Ja, lol behövde tänka
Hur bra är din syn? 
Wenne D;
Har du varit på ett party? 
Nope
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Vill leva
Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror?
Att han är upptagen ;D  
Har du varit utomlands?
Japp
Har du sett din bästa vän naken? 
Ja
Vilket är de bästa bröllopet du vart på? 
Har inte vart på nått
Var är dina syskon just nu? 
Broder sover nog nu.
Vad var den senaste drömmen du minns?
Mardröm
Vilken tid gick du upp i morse? 
Vet inte ._.  Orkar inte titta på klockan *lat*
Vad ska du göra i helgen? 
Ta't lugnt
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? 
''Vet du vad jag har......'' mer vill ja inte skriva
När va du riktigt sjuk senast?
Vet ej
Vem är den senaste kändisen du tog på? 
Wenne ;o
Vad finns i din bakficka?
En rumpa
Har du färglinser? 
Nee
Vad gjorde du kl 2 inatt? 
Sov
Vad är det första du gör på morgonen?
Försöka att inte somna om
Vad ska du göra efter det här?
Stänga av datorn & gå upp i köket.

090825


Hammy(!) <3


Är bara tvungen att lägga upp en bild på Hammy i Andra Sidan Häcken (en film) tycker han är så söt och charmig! :''3




Idag har jag pratat med en ifrån BUP som kom hem till mig vid 20 i 8, För tidigt tycker jag ._.''
Vi satt väl och prata tills vid halv 10 då hon skjutsade mig till stallet där jag skulle vara restan utav dagen, alltså tills vid halv två då mamma slutade jobbet och ska hämta mig. När jag kom dit så satt dom och typ åt frukost, eller ah. Snarare fikade.  Vi satt väl där tills halv elva då jag, Elin, Vicky och en tjej till som jag glömt namnet på skulle hämta några hästar, och det gick helt okej, Jag fick ta Rocco. Surir var han o hungrig var han oxo, haha han ville stanna o äta utav gräset hela tiden. (:
Efter det så typ... kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde, haha. Jag lastade två stora skottkärror med Hö som dom skulle ha till kvällen & sen gick jag och Vicky med två Hö ''påsar'' till Dino och någon häst som jag glömt namnet på eftersom att dom inte skulle in i stallet så skulle dom äta i hagen (typ?).
Sen har man väl inte gjort något mer, snackat mest med Vicky idag (:
Fick sluta 20 över ett eftersom att de inte fanns något mer att göra, så då ringde man mamma och frågade vart hon var. Och hon var fortfarande hemma och skulle inte komma förens en halvtimma så Lenny fick hämta mig istället och han skjutsade ut mig till Holken där han lämnade några saker som han och Tess ska sälja till Loppisen.
När dom hade hämtat lite till saker så kom mamma och då beställde Lenny&Tess Pizza, och jag beställde en Hawaii. Massa gott är den (:
Jag solade lite och sen åkte vi hem, då satte jag mig vid datorn lite och dampade eftersom det står nått me blablabla*läser* såhär typ '' Det gick inte att verifiera detta exemplaret av Windows som ett äkta exemplar''. Så ja fick damp på datorn för jag fattar inte ;o
Men aja, nu ska jag titta på Andra Sidan Häcken och sen ska jag väl typ titta på en till film, och sen en till... Haha, aja. Seyah :*

090824

Idag har jag vart på ridskolan och hjälpt till, roligt var det när man väl kom igång :D    Lite senare framöver ska jag kanske ta med mig min kamera så jag kan fota lite vad vi gör om dagarna (:
Tess har hjälpt mig med bloggen lite och det har krånglat, men tillslut fick hon till det.. (TACK SÅ MYCKET)
Nu har jag bara ändrat header så länge tills jag fixat den som jag verkligen vill ha, och jag tackar Tess ännu en gång för att hon hjälp mig så mycket! (:
Ikväll har jag vart ute lite oxo och det har vart skönt med friskt luft så man kan rensa hjärnana lite.
-------------------------------------
Imorgon bitti ska en person (säger inte vem) komma hem till mig och vi ska prata lite. Efter att jag och den pesonen pratat så ska den skjutsa mig till Bokeslätt (där ja praoar) och sen är jag där tills mamma hämtar mig vid ca halv två tror jag det var.

Asså egentligen har jag inget direkt att skriva, vet inte vad jag ska skriva lixom.
Men jag lovar att jag ska skriva längre inlägg när jag har tid, nu är det sent och jag måte gå och lägga mig. Usch, kvällarna har börjat gå så himla fort, man hinner ju inte med..
Nu ska jag gå och lägga mig, Seyah :*


090823 - A kind of.... Something.

Jag är glad att du inte är här, jag är glad att det finns så många andra.
Jag är glad att personer förstår, o att de skyddar mig i vått & tort.
Jag vet att det kommer nya dagar, dagar utan dig.
Detta kommer ta sin tid, men vet du?
Det är glömt inom 3 röda..


Jag har inget att skriva, eller jo. Jag har massor. Men jag vet inte vart jag ska börja, mina tankar är helt ihopblandade. Jag finner ingen ro, vill bara gråta. Vill kunna åka långt här ifrån och bara försvinna..
Men mina känslor om hur jag mår nu, det tar vi en annan gång när jag orkar...

Denna helgen har jag vart på kalas hos Lenny&Tess och firat Tess för hon fyllde år den 21th (som jag har skrivit innan), jag har sovit på Holken med mamma, försökt mobil blogga (vilket inte funkar), vart på Ekohallen med Lenny&Tess och nu är man hemma.
Ikväll har jag fått lite hjälp med bloggen utav Tess, och jag har hållit på med det nu hela kvällen.
Och orkar nu inte fixa med det mera, börjar bli trött 'suck'
Så nu får bloggen vara såhär tills jag ska fixa mer med den, ska nog fråga Tess om mer hjälp när hon har tid (:

Imorgon ska jag vara i stallet hela dan eftersom att jag ska praoa där nu ganska länge..
Jag börjar rida den 3e september, varje Torsdag klockan 7 på kvällen. Roligt ska det bli (:
Så jag vet inte om jag kommer skriva så mycket i bloggen nu framöver, men jag måste ju fixa med att kunna Mobil blogga, för då kan man ju blogga med mobilen istället och då borde jag hinna med det! (:
Nu ska jag stänga av datorn och sen sova.. Skriver imorgon igen om jag orkar, Seyah :*

090821 x2

Haha det blev inget Holken för mig och mamma. Jag tvingade henne att gå på bio :D  
G.I Joe: Rise of cobra fick det bli, den var verkligen jätte bra. Men var lite konstig i slutet, hoppas det kommer en 2a iaf (: Den varade i ca 2 timmar, den började 18:15 och slutade 20:00. Haha och mamma somnade inte en endaste gång i filmen (som hon alltid brukar göra när vi tittar film tillsammans)
Imorgon drar vi in till stan tidigt och sen blir de kalas hos Tess&Lenny (:  Så jag kommer nog inte skriva något i bloggen imorgon pga att ja kanske inte hinner och för att vi ska sova i stan imorgon 'suck'
Men aja, ska logga nu. SEYAH :*

090821 - Mobil blogg?

Alltså nu har ja försökt skicka in en mobil blogg, men de går inte...
Aja, får försöka fixa det när jag har tid 'suck'

---------------------------------
Jag och mamma ska åka in till stan och sova på Holken inatt, och imorgon ska vi på kalas hos Lenny&Tess eftersom Tess fyller år idag (GRATTIS!)
Jag har inget mer att säga som e direkt viktigt, ska försöka skicka Mobil Bloggen igen, och om den kommit upp tills imorgon så ska ja ta bort detta ja skrivit nu.
Aja, vi ses la imorrn eller på söndag, SEYAH :*

090820

Nu sitter man och äter glass och dricker kaffe efter middagen med mamma, Lenny&Tess. 
Idag har man väl bara slappat, tittat lite på TV och ta't lugt. 
När mamma kom hem efter jobbet så ringde Lenny och frågade om vi kunde bjuda han och Tess på middag, så de gjorde vi (:   Nu kommer det väl inte hända något mer idag, imorgon ska vi till Karlshamn vid halv 10 för vi ska åka ett ärende. Och jag kommer hem igen vid kanske Lunch (12-13tiden) 
Men nu ska ja glo lite på Youtube och vara social med Lenny&Tess... Ses :*


090819

Hej, idag har man sovit lite och sen bara vart hemma. Mamma har jobbat till typ kvar över sex, då vi åkte in till ridskolan och frågade om ja kunde praoa(stavning?) där. Och det verkade gå helt okej, men då börjar jag där nästa vecka..
Så imorgon då alla i min skola börjar skolan, så ska jag typ vara hemma. Fast ska räkna lite matte med mamma eller något. ^^  Nu sitter jag och äter lite mackor med Philadelphia ost(?), mackrill och sen nån Salami. Gott faktiskt (:
Har inget speciellt som man ska skriva idag faktiskt, imorgon kommer någon hem till oss och lägger om våran ''matta''(?) som vi har i köket, hallen och trappan ner i källaren. Men de kommer ta lite tid så den som ska göra det kommer imorgon och sen någon gång nästa vecka..
Men nu ska ja äta upp mina mackor och sen ska gå ner på mitt rum och läsa en bok som är jätte bra (:
Den heter Den Trettonde Historien
Rekomenderar den till folk som gillar att läsa mycket & gillar romaner och lite spännande böcker (:
Hoppas ni gillar den :D  SEYAH :*

090817 - Fotodag?

Hej igen, idag har mamma jobbat till halv fem så jag fick laga maten själv idag oxo^^ 
Well, de märk ju att man har IG i Hemkunskap, haha ;D
Idag har jag pratat med pappa i tele och så ...
Har mest suttit vid datorn & vart på Statoil och handlat pengar till mobilen. 
Tittat lite på DVD och sen inget mer, smsat lite me fok oxo ^^  haha.
Och justd, höh. För att ja lixom typ älskar musik & älskar att dampa runt. Så har ja faktiskt typ dansat runt på hela övervåningen :O  Fanns lixom inget annat och göra (aa)  Och japp, ja kan vara ett konstigt barn sometimes :D
Usch jag har lust att lixom gå ut någon dag, och sen bara fotografera på allt man ser hela dagen.
Att åka runt & hitta fina platser m.m ..  Japp, det ska jag göra när ja blivit 18 och skaffat körkort (:
Men ja ska typ dricka kaffe nu,, och sen cykla upp till Öbackarna och ta foton (:   SEYAH later :*
För er som inte fattade min dag;
Vaknat ~ Statoil ~ Ätit ~ DVD ~ Dampat runt ~ Kaffe ~ Fotografera (! <3)



Ba för ja är så himla PERFEKT (not!) bjuder jag
på en bild med Mig och min Stora Teddy nalle Eijla (HH)
Och JA, Hon har ett namn D:
Jag har faktiskt döpt henne sådeså (aa)

090816 - Morbror fyller 52år

Innan jag börjar skriva om vad som hänt idag vill jag bara gratta min Morbror på 52års dagen !!
grattis bäste morbror på 52års dagen, hoppas du haft de fint!
----------------------------------------
Idag vaknade jag vid 12 tiden, usch. Sovit bort halva dan typ, gick upp i köket och tog två mackor. Mamma åkte in till stan vid 14 tiden, och jag var hemma, satt vid datorn och slöade mest. Mamma hade pratat med min morbror i telefon så vi skulle till dom senare på kvällen.
Vid halv fem tiden på kvällen så åkte vi till min morbror och hans familj och åt mat och fikade lite.
Ganska trevligt, eller ja. Det är alltid lika trevligt att träffa dom. Önskar bara man kunde göra det oftare (:
Nu sitter jag hör vi datorn, lyssnar på musik & ska ta ner tvätten.
Så nu slutar mitt bloggande för idag. Ses :*

090815

Alltså ja förstår att det är tråkigt att läsa min blogg eftersom att jag knappt inte skriver något om vad jag gjort på dagarna.. Men såhär är det, att jag typ gör samma saker varje dag..  Och japp, det suger.  Men så är det när man inte direkt umgås med någon osv...
Men jag kommer nog skriva mer när skolan börjar den 20th ^^
--------------------------------------------------
Imorse väckte mamma mig med att ringa till min mobil så jag vaknade, hon hade redan åkt in till stan. Vi pratade inte så mycket, jag var mest irreterad på att hon väckte mig. Jag låg väl kvar i sängen tills vid 13 tiden, då gick jag upp i köket och satte mig vid datorn och lyssnade på musik.. Det regnade ute och fanns inget att göra helt enkelt..  Drack 3 koppar Latte och bara lyssnade på musik.. Helt tomt & Tyst...
Började redigera lite bilder m.m , så det är väl det enda jag har gjort idag egentligen.

Imorgon fyller min morbror 52år , så ett stort grattis i förskott till honom :D <3

090814

(c) Linnea/Shadowzplay



Hellou , idag skriver jag ingenting alls utav värde ;D
BUP ~ Mat ~ Pukavik Fotboll ~ Hemma ~ Film ~ Sova

För att ni ska förstå lite enklare så har jag pratat me en ifrån BUP som ni inte behöver bry er om.. Jag har ätit, tittat på när Pukavis spelat fotboll.. Och nu har jag precis kommit hem. Ska titta på en/några filmer och sen sova (om jag nu kan det)

090813

Nu precis har Felicia åkt, hon kom till mig vid 8 imorse ._.  Vi åt frukost tillsammans och pratade, har inte träffat henne sen innan Thailand, så vi pratade mycket (:  Vi gick ner till Statoil och köpte lite o äta, och sen satte vi på en film, BANGKOK HILTON. Den är verkligen jätte bra o lite sorgsen^^
Så nu sitter man i köket me laptopen, lyssnar lite på musik och har huvudvärk ._.   Mamma kommer ikväll vid 20 tiden, och då ska ja hunnit äta något. Så snart blir de väl att ställa mig vid spisen o laga mat, vilket jag hoppas kommer bli gott.
Ska plocka ur diskmaskinen nu :c  Ses imorgon :*

090812

Mhm , nästa Torsdag börjar skolaan. Fyfan!
Idag vaknade jag väl vid 6 på morgonen och mamma kom nog hit vid 7 tiden. Hon gick sen vid halv nio eftersom hon skulle jobba.. Jag somnade om och vaknade vid ca 11 och då kom mamma hem och bakade en sockerkaka och sen åkte hon igen, och när hon åkt så bakade jag kladdkaka (:  Mamma kom hem vid halv fem tiden och vid halv sju så kom Rita och då fikade  vi lite och satt och pratade. Hon åkte väl hem vid halv nio (tror jag) och sen gick jag och mamma en runda vid stranden.   Och nu är vi hemma igen, jag sitter och lyssar på Papa Roach och har ganska tråkigt :D
Så nu slutar min blogg, finns inge mer o skriva ;D  Ses imorgon :*

090811 - Lonely Day

Ingen ide att skriva något idag, har knappt gjort något..
Jag ska sova hemma ensam ikväll iallafall, mamma sover inne i stan (:

Vaknat ~ Kaffe ~ Duschat ~ Tandläkaren ~ Musik ~ Data ~ Mat ~ FILM ~ Sova


090810

Idag har man vart i stan med mamma för hon skulle till tandläkaren vid 4 tiden. Vi kom till stan vid 3 och mamma skulle titta på en ring (lillfinger ring) i en affär och sen gick jag in på Expert och tittade på en cam lite snabbt. Mamma hittade en ring och jag köpte en ny skinn jacka och ett svart linne (:  Blev väldigt nöjd med köpet iaf. Kockan närmade sig 4 och mamma skulle till tandläkaren, jag gick hem till Lenny&Tess och var där tills mamma vart klart hos tandläkaren, vi fikade lite hos Lenny&Tess och sen åkte vi hem. 
Så nu sitter jag ute på framsidan med laptopen i knät, lyssnar på Last Train Home och väntar på att Emelie ska ringa så vi kan umgås lite..  Finns inget speciellt jag gjort mera idag, så nu slutar jag skriva. Ses :*


090809 - Trött morgon + Holken

Lenny ringer hem vid nio imorse och jag är helt yrvaken, han frågar när mamma och jag ska in till stan. Jag berättar att mamma skulle iväg och prata med pappa så vi kommer sen. La på och somnade om direkt.
Vaknade utav att mamma ringde mig vid tio igen och bad att jag skulle Cykla till där hon och pappa var, lite yrvaken och smått sur för att jag inte får sova så säger jag att jag inte tänker göra de för jag fattar inte vad dom vill prata med mig om, jag la på. Somnade om. Efter en stund ringer hon igen och säger att jag ska komma nu.. Jag suckar och säger att jag kommer när jag fixat till mig. Somnar om igen och vaknar efter ca halvtimma. Tittar på klockan och rusar upp, HELVETE, skulle ju cykla och prata med mamma och pappa.
Tar på mig ett par byxor, orkar inte byta tröja så har på mig den jag sovit i, borstar igenom håret, tar på mig kepsen, får panik för jag inte hittar min Ipod. Springer snabbt upp på övervånigen, helvete! Glömde strumpor, springer ner och tar två strumpor från min låda. Yey, en vit & en ljus brun, aja.. Jag hittar Ipoden vid min sterio, springer upp på övervåningen igen, tar på mig jackan och skorna. Låser dörren och börjar cykla..
Är hos mamma och pappa efter kanske 5minuter. Ställer bara cyklen, säger hej och lägger mig sen på bänken och somnar nästan, Usch så trött man är. Vi pratar lite och sen efter nån timma så ska jag och mamma cykla hem igen.
När vi är hemma byter jag om och fixar till mig, vi åker till stan..

Jag ger mamma numret till Dragon Palace, ett ställe där man kan beställa kina mat. Hoon ringer och maten är klar om 10minuter. Jag lyssnar på min Ipod hela vägen in dit, springer in och betalar maten, sätter mig i bilen och vi kör till Holken. Lenny är inte kommen ännu, jag plockar fram två tallrikar och två gafflar och sätter mig vid bordet i solen.
Här kommer Alva(hunden) springandes och sen kommer Lenny, gåendes såklart :D
Jag och mamma sätter oss och äter och vi pratar lite med Lenny. När vi ätit färdigt börjar Lenny och mamma måla. Själv sätter jag mig i solen och läser en bok som jag fick utav Lenny&Tess i julklapp, som Lenny gärna ville läsa..
När dom var klara så pratade vi lite till och sen skulle jag och mamma hem till mormor och klippa hennes gräsmatta eftersom att hon är bortrest. Jag tar fram gräsklipparen och startar den, klippen ganska mycket tills jag ger upp och stänger av den. Går till mamma och säger hon får ta resten. Efter kanske en halvtimma är allt klart och sen åker vi hem.
Nu sitter jag i min säng, lyssnar på låtar ifrån filmen Ps; I Love You ^^   Jag ska väl snart äta lite kvällsmat och sen titta lite på DVD och sen sova. Imorgon jobbar mamma igen, och jag.. Jah, jag vet inte vad jag ska göra imorgon riktigt. Duscha är en sak iallafall, och sen ska ja väl vänta tills mamma kommer hem. Aja ska ta något att äta nu.  Ses :*


Ba fatt ja gillar South Park  :*

090808 - Alla dagar är precis lika varran..

Well, vad ska man säg om denna dagen? Jo, att den är likadan som alla andra. Bara det att de är Lördag idag. 
Jag har tänkt tillbaka lite på dagarna, och det enda ja tänker på att varje dag är precis samma lixom...  En del folk gör ju nästan samma sak varje dag, typ som en rutin..
Egentligen är det är bara Året, Månaden, Datumet och Dagen som ändras...
En del personer gör nästan samma sak varje dag, medans en del försöker hitta på helt nya grejer att göra..
Jag är en utav dom personerna som vill hitta på nya saker att göra, men jag kommer aldrig igång med det..
Egentligen vill inte jag göra samma saker varje dag, men det blir så.. 
Jag är så himla trött på det, vill att något ska hända
Menmen så är det väl, en del saker är svåra ibland.
-----------------------------------------------
Idag har jag inte gjort något, sov till halv tolv, vaknade, satte på musik, eldade så ja kunde få varmvatten, väntade på varmvattnet genom att fördriva tiden med att sitta vid datorn, duschade, pratade med mamma i tele..  Och resten utav dagen har vart att lyssna på musik och titta lite på TV. Fick ett smsa utav en kompis jag inte har hört ifrån sen ja kom hem ifrån Thailand.. Får väl ta och ringa henne sen och höra lite ^^ 
Resten utav min dag (kväll) består väl utav att umgås med mamma lite och sen är ja sugen på att gunga på lekplatsen när det blir mörkt igen :O  Ses :*

090807

Idag har det väl vart en dag på Holken, pga att det är Fredag. Och varje helg vill mamma åka ut till Holken för att koppla av. Hon hämtade mig vid 14 tiden och vi åkte dit, jag åt frukost och sen kom Lenny och Tess. Vi satt och pratade lite och sen började väl mamma och Lenny att måla lite. Jag och Tess satt och pratade om saker till hennes och Lennys lägenhet som dom ska ändra om m.m.  Alltså de hände väl egentligen inte alls så mycket idag, Lenny och jag lärde oss att spela tre Akord på Gitarr (kommer inte ihåg namnen på dom). Så de har väl vart den höjdpunkten vi letat efter idag. Haha. Att lära oss spela Gitarr :D  Så tack för en bra dag idag Lenny och Tess ^^
Well , nu sitter jag hemma ensam (mamma skjutsade nyss hem mig typ) och lyssnar på musik. Gav nyss katten mat och släppte ut henne. Det jag ska göra mera ikväll är att lyssna på musik, släppa in katten, duscha och elda i pannan så jag har varmvatten tills imorgon :D Ses :*

090806 - En dag hos Lenny & Tess

Idag vaknade jag vid kanske halv 11 utav att mamma ringde till min mobil.. Well, lite yrvaken och så men de gick bra att prata med henne. Hon nämnde att Lenny var på Holken och frågade om ja ville ut dit för hon hade ''rast'' vid halv ett, och kunde skjutsa mig till stan.. Jag satte mig väl vid datorn som vanligt. Satt där nog tills halv 12 kanske och sen började jag fixa till mig, plattade håret lite slarvigt, klädde på mig och satte mig i köket och åt frukost. Mamma kom sen vid kvart i ett, lite försenad men ändå ^^   Hon skjutsade mig till Holken där Lenny var och sedan åkte hon till jobbet igen..
Jag pratade lite med Lenny och när han sågat klart några trä bitar så åkte vi hem till honom och åt mat som Tess gjort, och de blev jätte goda makaroner med någon kött sås tror ja de va (: Hur gott som hellst.  Sen efteråt fikade vi lite och jag och Tess började titta på filmen '' PS; I Love You '' , efter en stund frågade Lenny om jag ville följa med ut på Holken igen. Och nej, desvärre gjorde jag inte det för ville se filmen med Tess ^^  Efter att jag och hon hade sett filmen så var vi godis sugna och gick ner till K-Marknad o handlade Lös godis. Gott Gott (: 
Efter det så gick vi en runda med Alva (deras hund) och sen gick vi hem igen. Tess hittade blåbär i frysen som vi åt med mjölk och socker ^^  Vi satt och pratade ganska länge tills Lenny kom och då tvättade jag håret för Tess skulle klippa mig :D
Och när hon klippt mig färdigt (det blev jätte fint) så kom mamma och skulle hämta mig.  Jag sa Hejdå till både Lenny och Tess och sen åkte vi hem.. Så nu sitter jag i sängen, skriver detta och cycklade nyss en runda runt kvarteret. Jag ska väl gå in i duschen snart, försöka äta något och sen när de blir lite mörkt ska jag nog ut och gunga på lekplatsen ^^    Ses :*

Well, jag tycker iaf detta är roligt  c:  ( Min humor suger )

090805

 





Well , orkar inte skriva nån blogg idag så detta är min sammanfatting om Idag..
Vaknat ~ Ätit mat ~ Druckit kaffe ~ Gått en runda ~ Film ~ Sova

090804

( Ska fixa mera med bloggen när jag har tid och ork !! )
Idag så har de inte vart så mycket som hänt, följde me Lenny till pappa och då satt ja på hans dator o tittade lite. Jag är lite konstig så ja började titta på lägenheter ifall ja skulle hitta någon för skojs skull, men de fanns ingen jag direkt gillade^^  Sen tittade jag på några hemsidor om foto.  
När Lenny var klar med bilen så gick jag hem till mamma och gick en runda med henne och Lina. Efter kanske halva rundan vi gick så gick jag hem, och då satte jag mig vid datorn och laddade hem Grease. Så den har jag suttit och kollat på nu (:   Jag ska nog hjälpa mamma med maten och sen får jag se vad som händer mera ikväll....  Ses :*

090803 x2




Hehehe, ändrat lite med bloggen nu  >< 
De får vara såhär så länge eftersom att ja börjar få huvudvärk nu , och orkar inte me detta nu.
Fixar med det mera imorgon (:   Hejsvejs :*

090803

Hemma nu ifrån tandläkaren, Lenny och Tess skjutsade mig dit för både pappa och mamma jobbade. De gick helt okej hos tandläkaren, rönkade käften på mig o sen satte dom in rälsen i överkäken.. Vet inte riktigt när ja ska få den i underkäken men har fått tid osv..  Efter tandläkaren åkte vi till McDonkan och åt lite. Jag tog en Cheese burgare meny med liten Milkshake^^   Min frukost fick det bli, de gick la bra o äta. Hehe, fastnade lite i tandställningen men de gick o få bort (:   Annars har jag väl inte så mycket att säga om denna dagen.  Mamma kommer väl hem någon gång idag, och då ska jag nog hunnit göra mat m.m .... 
Finns inget mer att skriva, jag ska iallafall sätta på musik på sterion och sen bara ta't lungt, ses :*

090802

Idag har de inte heller vart något speciellt man gjort, Lenny väckte mig imorse (kommer inte ihåg hur mycket klockan var) och sen steg jag bara upp och åt frukost med han & mamma. Jag visade Lenny Thailand bilderna eftersom att han inte sett dom innan , och sen var jag tvungen att gå till pappa. När jag väl kom dit så sprang ja ner till macken o köpte två Monster (energidricka) + ett litet mjölkchoklad.
Satte mig vid datorn, tog fram kameran + sladden, och började lyssna på musik på högsta volym (Y)  Har saknat hans data för att de e så himla mycket dunk i den ;D  Ehm , la in Thailand bilderna + skåne, och lite till. För pappa ville gärna ha dem.
Vid lite över 14 tiden så kom Gullbritt, Bertil, Sofia & farfar. Vi satte oss och åt direkt, men ja åt inte så mycket pga att jag inte hade någon matlust. Efter maten så gick ja in till datorn igen och fortsatte med bilderna. Satt där tills dom skulle hem, sa hejdå och sen visade jag Skåne bilderna för pappa.
Vi satt och pratade lite och sen ville jag gå hem, sa Hejdå till Eatt. Tog min cykel och gick fram till framsidan, sa hejdå till pappa och cyklade hem till mamma direkt.
Så här sitter jag nu, lyssnar på musik och pratar lite med mamma. Imorgon ska hon jobba, och jag ska till tandläkaren.. Ska få min ugly tandställning D:  Usch usch usch !!  Jag kommer inte le så länge jag har den i munnen iaf ;D
Nu ska jag nog äta något och sen blir de väl att titta på film resten utav kvällen ^^   Ses :*

090801 - Boring (Y'

Har inte gjort nått idag som är speciellt..
~ Vaknat ~ Städat m.m ~ Ätit middag ~ Åkt rolerblades ~ Film ~

Imorgon drar  jag till pappa vid kanske 13 tiden på dagen för vi ska titta på alla filmerna ifrån Thailand (IGEN) med Gullbritt, Bertil, Farfar och Sofia. Såå de kommer bli en låååång dag imorgon 'suck' 

                      
RSS 2.0