111031 x2

Sitter på tåget med Lizette påväg hem till henne nu :) är verkligen jätte trött så när vi kommer hem ska jag (då Lizette jobbat hela dagen så får hon lägga sig i sängen om hon vill) packa upp lite matvaror vi fick från mamma och sedan efter det ska jag ta och lägga mig i sängen bredvid Lizette. Min underbara älskade flickvän, Lizette jag älskar dig <3

111031

Lizette har åkt till jobbet, jag ligger i soffan och tittar på film. Tar det lugnt :) har ridningen ikväll så vill bara ta det lite lugnt innan. Älsklingen följer också med till ridningen vilket jag verkligen ser fram emot :)

111030

Tittar på en film med älsklingen min. Dem påminner om Independens day. Fast IP är mycket bättre. Vaknade vid 10 imorse. Kändes skönt att sova lite längre för en gångsskull :) efter filmen så ska vi kanske äta middag eller så ska vi titta på en till film. Detta är liksom en sådan relax dag. Imorgon ska Lizette jobba så jag är ensam hemma, när hon slutar ska vi ta tåget till stallet och efter det ska jag låna brorsans dusch och sen tar vi tåget hem igen. Detta kommer bli en underbar vecka med Den jag Älskar! <3

111029

Snart framme i Karlskrona. Ska äntligen träffa Lizette igen. Har saknat henne så mycket denna veckan!

Höst



Höstbilder från den 22 October.

    
    
    

111028

Ska snart stiga upp. Känner mig väldigt seg idag. Inte kul alls. Efter skolan idag ska jag nog sätta mig med både min och mammas dator och se om jag kan lägga upp bilder på bloggen :)

111027

Gick hem till Tess (och Lenny, men han är inte hemma) efter jag slutade Engelskan. Har bild idag vid 13:15 och en kompis hörde av sig till mig och sa att bilden var inställd. Igen! Blir så trött på det.

halsduk

dsc00472 (MMS)

Köpte en halsduk igår. Trivs verkligen i den. Är 27 oktober imorgon - lila dagen. Halsduken hänger med mig då. Jag gillar lila (plus att jag är en HBT-ungdom.) <3

111026

Sitter hemma hos Lenny och Tess. Slutade vid 12 idag och gick hem till dom för att jag har bild vid 14:50 och känner att man inte vill vänta i skolan på att lektionen ska börja. Vid 13 ringde en kompis och sa att bilden var inställd. Så nu har man inte bild idag. Väldigt segt. Ska ta bussen hem vid 16:10 och efter det vet jag inte vad jag ska göra. Blir nog att fixa middag iallafall :)

27 oktober


(klicka på bilden för att komma till DetBlirBättre's hemsida)

Delta i Lila dagen 2011 på Facebook !
När: 27 oktober
Tid: 00:00 - 23:30

111025

Min lektion börjar inte förens 10:35, ska ha Geografi. Känns som om denna dagen kommer bli väldigt seg. Har utvecklingssamtal i eftermiddag vid 15 iallafall. Efter det ska jag hem och lägga in bilder i datorn om det nu inte blir för sent.

försöka sova

dsc00464 (MMS)

Nu ska jag försöka sova. Känner mig seg. Klockan ringer 06:45 imorgon då jag måste hinna fixa mitt hår riktigt. Utvecklingssamtal imorgon också, nervös. Godnatt.

111024

Har haft håltimme och har det fortfarande. Börjar inte förens 12:45 med Geografi. Efter det så slutar jag för dagen. Har ridningen ikväll och då jag fortfarande är lite förkyld så ska jag ta det lite lugnare på ridningen.

111023

Tittar på Micke och Molle med älsklingen min :) hon ska ta tåget hem ikväll vilket jag tycker är väldigt synd. Kommer verkligen sakna henne :(

1



Första bilderna jag tog på Wilde.

        
   

111022

Gör köttfärspaj med Lizette. Tycker om att laga mat tillsammans med henne :) vi har varit i stan idag och gick en runda med Uffe, mormors hund. Tog en del foton på hösten också, har inte blivit att man tagit så jätte många foton i höst.

hemmagjord pizza

Gör hemmagjord pizza med Lizette och mamma :) vi (egentligen dem) ska titta på idol och då blev det pizza som fredags mat. Älskar att ha Lizette i min närhet, är alltid lika glad då.

111020

Inte varit i skolan på hela veckan pga att jag varit sjuk. Ska dit idag. Klumpen i magen bildas och nervositeten kommer utan förvarning - ångerst. oro. panik. Jag kan inte hjälpa att jag varit sjuk så varför är jag nervös? Jo, inte varit i skolan på 5 dagar (inkl helgen). Jag vet inte vilka elever som är där (om några är sjuka), jag vet inte om jag missat någonting på lektionerna osv. Jävla nervositet. Jävla klump i magen.

Alva&Bosse



bilder från i somras
<3

    

111018 x3

Tittat på film. ska nu ta mig en Alvedon, mina Fluoxetin tabletter och sedan dra mig till kojjs.
var hos tandläkaren idag. bytte "stål"tråden. har väldans ont nu så känner att jag behöver sova bort det. trodde faktiskt inte att jag skulle få såhär ont då jag börjat vänja mig med tydligen inte. men snart slipper jag den. kommer vara skönt hemskt utan den.

kngjdsn


   
   
  

W.O.N

Min bror och hans flickvän fick en liten son 21:03 den 8/10 - 2011.
och då jag nu blivit faster (låter gammalt) så skaffar jag en ny Kategori där jag kommer jag lägga upp bilder på Wilde som jag tagit. (klicka på länken så kommer ni till hennes blogg och där kan ni läsa om hur det går för dom med en nykomling i familjen)

111018 x2

Jahapp. nu vet jag varför jag har haft svårt att ladda upp bilder på bloggen. det är tydligen min dator det är fel på! så har nu laddat upp bilder genom mammas dator istället och då fungerar det. Så bilder kommer lite då och när i tidsinställda inlägg (: som tur är så fyller man snart år, dax att önska sig en ny dator? - yess sir!

30års kalas



Fotografier från Lördagen den 3/9.
Brors födelsedagskalas.

                

111018

sitter just nu med mammas dator i knät. ska sätta mig med min dator istället. ska försöka få upp bilder på bloggen. det vill inte fungera. men jag måste försöka.

Ont i halsen

Sitter vid köksbordet med mammas dator. Ska snart dricka teé och krypa ner i sängen med en film.
har jobbat lite med skolarbete och försökt skriva ut det men det vill inte fungera. Blir så arg. Är hemma från skolan idag då jag knappt kan prata och min hals gör jätte ont. Har börjat hosta med och det är sådan jobbig rethosta. inte kul alls ): jag hatar att vara sjuk, iallafall när man är förkyld och så. Ska titta på The Ruins om jag går ner den på en DVD skiva. Har läst den boken (Ruinerna, Scott Smith) så vill gärna se filmen också. Men nu ska jag börja dricka mitt varma Teé så min hals lugnar ner sig lite.


Gamla bilder från Nordsjö <3
(klicka på länken för att se fler bilder)


 

111016

Äckligt toppen. Sitter nästan och somnar på tåget. Är påväg hem, haft en jätte bra helg med älsklingen min! Fast det negativaste på hela helgen är att jag har haft hals ont och börjar bli förkyld. Inte kul alls. Får se hur jag gör med skolan imorgon beroende på hur jag mår. Kan säga att nu när jag sitter på tåget så känner jag mig sjukare, jag är varm och näsan bara rinner. Halsen gör ont och hostan blir värre. Hade bara önskat man hade kunnat öppna fönsterna på tåget så man får lite friskluft iallafall.

111015

Ätit middag med Lizette, är alltid lika gott när vi lagar mat :) tittar på tv och sitter i soffan. Har tagit det lugnt hela dagen, har varit jätteskönt att bara göra ingenting.

111014

Det har varit minus grader inatt. Svin kallt! Väldigt tur att man har sin vinterjacka. Vid 15 ska jag ta tåget till Lizette, längtar :) snart är det höstlov, så himla skönt. Är tre lektioner idag, Svenska, Engelska och Religion. Nackdelen är att jag inte börjar förens 10:20.

Wilde

dsc00431 (MMS)

Har helt glömt bort att berätta att jag blivit faster! :D blev det den 8/10. Det blev en pojke och vad jag förstått ska han heta Wilde :)

111013

Lånade brorsans dator efter skolan för att skriva det sista arbetet på Historian. Är inte färdig ännu och ska skriva mer på det nästa vecka på en Historia lektion :) Lizette kommer med tåget vid 15 och då ska jag gå och möta henne, då det är så kallt ute frågade jag Lenny ifall vi kunde vara hos dem tills Lizette ska ta tåget igen vid 18 och det fick vi. Kan säga att min bror och hans flickvän verkligen är snälla! :)

Ökar dosen

Kommit till skolan. Ska upp till skolsystern och ta plus och blodtryck. Är mycket folk där uppe i korridorerna så jag väntar helst tills lektionerna börjat och då kan jag gå upp dit. Har ökat min dos idag på Conzerta och det är därför jag ska ta proverna. Äter nu 54mg plus 18mg.

vara ärlig

Om man ska vara ärlig så är jag inte alls pigg på skolan idag. Eller rättare sagt, Bilden. Jag vet att jag måste ha godkänt eller mer i bilden men liksom vi sitter bara och ritar på lektionen, hur kul är det? Jag kan liksom rita hemma istället, är ju samma sak. Ligger fortfarande kvar i sängen. Klockan ringde för några minuter sedan. Ska snart stiga upp. Tar mig ca 15 minuter att bli färdig med allt så känner att jag lika gärna kan ligga i sängen lite längre.

frissan

Nu sitter jag hos frissan och väntar på att jag ska klippa mig :) har varit på möte och det gick bra. Efter klippningen ska jag hem och bara ta det lugnt, ska äta middag också :)

111011

Idag händer det mycket. Har skola och vid 14:30 ska jag på möte. Vid 16 ska jag klippa mig. Så hela min dag är i stort sett full med massa tider. Haha :) men det är ingenting som stör mig iallafall :)

111010

Är i Lenny och Tessans lägenhet, har varit ute med Alva lite :) tittar just nu lite på tv och tar det lugnt. Är väldigt trött idag och fryser. Pratade med mamma och hon berättade att mormor kommit hem så passade på att ringa henne innan och fråga hur hon hade det :) och hon sa att hon mådde bra och skulle precis gå och lägga sig när jag ringde. Imorgon ska jag klippa mig, ser fram emot det.

111009

Ligger i sängen nu. Lizette tog tåget hem vid 20:58. Saknar henne redan. Måndag imorgon som vanligt. bussen imorgon som vanligt. skolan imorgon som vanligt. ridningen imorgon som vanligt. allt imorgon som vanligt.

111008 x2

Sitter ute och röker. Vi har varit hos pappa och sedan åkte vi in till stan och hämtade mat till Alva. Nu håller vi själva på att laga mat till oss :)

111008

Druckit varm choklad och tittar på idol repris med Lizette :) vi passar både Alva och Uffe idag så vi har varit ute en lång runda med dom. Ska väl fixa middag lite senare, blir klyftpotatis och kyckling tillsammans med bearnesås. Himla gott kommer det bli :)

111006

Har inte skrivit i bloggen idag då jag har varit upptagen hela dagen. I helgen kommer hjärtat, Lizette, hit :D

111005 x2

Tittar på världenspappskallar på tv. Att man kan vara så dum när man rånar någonting. Har ätit middag och varit ute med Uffe lite. Läst igenom samhällskunskapen och vet vad jag ska skriva om iallafall. Vet att jag måste börja skriva på Historia arbetet också. Åh. Ångerst. Så mycket arbete man måste hinna med.

111005

Nu väntar man på att bussen ska komma. Får hoppa av vid skolan i Norje och sedan gå hem därifrån. Man får ju hoppas att det inte börjar regna. Har tänkt arbeta med Samhällskunskapen idag men får se hur det blir. Först kan jag tänka mig att sätta mig och jobba med det men sen bara försvinner den känslan. Så får se hur jag gör. Men först när jag kommer hem så blir det iallafall att laga middag :)

111004

Det tar mig ca 15 minuter att gå från skolan till stationen. Då vet jag det. Står och väntar på bussen nu iallafall, börjar bli hungrig så ska äta när jag kommer hem. Mamma ska hälsa på mormor så jag blir ensam hemma idag. Funderar på att sätta mig med lite skolarbete som ska göras på datorn. Fast jag vet att om jag sätter mig vid datorn kommer jag inte jobba med arbetet utan jag kommer göra ammat istället. Så funderar på att ta med mig datorn till skolan på fredag eller något då jag har sovmorgon, då kan jag sitta med den i skolan istället. Får se hur jag gör.

111003 x2

Är hemma nu, ätit middag och sitter och tittar på tv. Mamma slutar 17:30 och då åker vi till stallet direkt. Har fått tid till klippning och färgning nästa vecka, skönt det ska bli :)

111003

Nu börjar veckan om på nytt igen, Måndag. Slutar skolan vid 13:25 har jag för mig och då ska jag gå ner till stationen och ta bussen hem. Uffe, mormors hund, kan inte vara ensam hela eftermiddagen :) så ska höra av mig till min bror och fråga om han kan hämta mig då han nog ändå kör förbi hemma, för jag har ridningen ikväll och mamma slutar inte förens 17:30 så hon får lite problem att hinna skjutsa mig till stallet i tid. Men får se, om inte min bror kan skjutsa dit mig så får mamma göra det iallafall :)

111002 x2

Sitter nu på tåget påväg hem. Saknar hjärtat mitt, Lizette, redan! :( lyssnar på musik i Ipoden och ska spela lite på mobilen. Inte i stan förens 20 och inte hemma förens 20:30 typ. Ska passa mormors hund, Uffe, denna veckan också. Imorgon har jag ridningen. Skönt :)

111002

Ätit frukost med hjärtat och tittat på en film. Ska ta tåget hem vid 18:40, ingenting man ser fram emot. Kommer inte träffa Lizette förens Fredag igen. Hemskt att vara utan henne så länge.

111001

Sitter i bilen med hjärtat mitt, vi ska till hennes jobb och hämta lite saker och sedan ska vi till Wämöparken eller vad det hette :) så kameran följer med också. Vet att mina bilduppladdningar sugit på sistonde men det fungeras knappt att ladda upp dom. Förstår inte varför.

RSS 2.0