sista November

tiden går så fort. för fort ibland. snart fyller jag år. snart är det julafton. och snart börjar vi på ett nytt år.
onsgojsnbgjdsnbhdxjnhdsojangobhfuSOIBGSAIUGASHDSHN. man hinner inte med. 



hemma

Hemma från skolan idag. så ont i magen att jag knappt kan gå. hatar det.
ska nu ta och försöka resa mig upp och göra lite Teé och ta en Alvedon, kanske äta någonting också. ska nog titta igenom lite skolarbete i mitt USB som jag måste göra klart. skolarbeten på datorn suger. men nu ska jag försöka resa mig upp, måste ha en Alvedon. bilden har ingenting att göra med inlägget.


gammal bild på mig.
från de två veckorna.

111128 x2

Ligger nu i sängen och slappnar av. Var i stallet idag och red och kan säga att jag verkligen ser fram emot nästa ridning också! :) var jätte kul idag. Har prov imorgon på samhällskunskapen, om "så styrs Sverige". Ser inte fram emot det men de måste göras. Önska mig lycka till, jag behöver det.

111128

Sitter i Lenny och Tessans lägenhet och tittar lite på tv :) Tess åkte till sin mamma imorse så jag har varit ute med Alva och gått. Har ridningen ikväll, känns faktiskt lite skönt. Har inte varit där på två gånger nu. Shame on me!

Storm

Sitter på tåget nu påväg hem. Jävla vilken storm det är ute alltså! Filmade lite med min kamera idag och ska sen lägga ut det på bloggen när jag tagit bort ljudet på den :) hört att detta är den värsta stormen sedan 2007, och kan definitivt hålla med om det. För man ser ju att folk knappt kan ta sig fram när dom är ute. Hemska storm, undra hur mycket skada den kommer ha gjort när den dragit förbi.

111126

dsc00509 (MMS)

Sitter i bilen påväg till älsklingen Lizette min :) har hjälpt mamma att tanka och lite så. Lyssnar nu på RixFM i bilen och sjunger med lite ibland. Skönt.

01:06

Oj. klockan är helt plötsligt väldigt sent. klockan ringer vid 8. ska till älsklingen min.
nu ska jag stänga av datorn och vända mig om i sängen och blunda. behöver sova. ska också sänka värmen på mitt element igen, känns som de börjar bli en liten bastu i mitt rum. hatar det.

b.y j.y

Gammal bild. men alltid lika sann text !!

Piccolo



Precis fått reda på att underbara Piccolo gått bort idag.
21år på jorden för dig, och en evighet på de gröna ängarna <3

Friday


gammal bild sen i somras. har egentligen sovmorgon nu men sitter iallafall och jobbar lite med skolarbete. ska egentligen läsa en bok på engelska men sitter och skriver en novell på engelska istället. är mycket roligare. känns skönt med Fredag idag. imorgon bär det av till Lizette, längtar (: men nu ska jag fortsätta med engelska novellen.

pepparkaksdeg

dsc00505 (MMS)

Höhö. Mamma kom hem med pepparkaksdeg. Blev överlycklig, haha! :D

111124

Är hos Lenny och Tess, varit där sedan elva. Har varit ute med Alva på en lång promenad :) har bild idag som börjar vid 13:15 så sitter och väntar på att jag ska gå dit, haha. Efter bilden går jag hit igen och när mamma slutat jobbet så hämtar hon mig.

111123

ska snart fixa middag. eller ska nog göra det nu direkt.


Busan&jag
<3
Gammal bild. underbaraste katten i världen.

111122

Vampire Diaries och sängen med kudden bakom nacken. så skönt.
har ingen skola imorgon, helt jävla underbart. ska bara ta det lungt. bara vara. Kanske spela PS2, eller varför inte sims2 ? bara ha en dag för mig själv. utan någonting annat. låter härligt i mina öron. hoppas bara jag kan genomföra det med. brukar bli att det aldrig blir som man tänkt sig. haha. Men nu ska jag fortsätta titta på V.D och sen ska jag kanske lösa lite korsord. klockan är bara 19:15 men den känns som 22:00 eller någonting. åh.

111121 x2

Har löst korsord i en timma typ. Är faktiskt väldigt avkopplande. Har precis släckt lampan och lagt mig i sängen. Är inte trött men min kropp är jätte seg. Tisdag imorgon, skola. Onsdag är jag ledig. Skönt! :)

111121

Sitter och väntar på att geografin ska börja. Den börjar inte förens 12:45, väldigt segt att vänta så länge på att en lektion ska börja. Men så är det :) tar bussen direkt hem efter den lektionen, ska käka och sen nog titta på V.D eller lösakorsord. Vill bara ta det lugnt känner jag :)

skönt att lägga

Har varit skönt att lägga bloggen åt sidan i helgen. Har varit med min älskling hela helgen och vi har haft spelkväll med mamma. Idag var vi på kalas hos mormor! :) känner mig äckligt trött och ska snart lägga mig i sängen och bara blunda hade jag tänkt. Eller kanske titta på ett avsnitt utan V.D. Men nej, blir nog bara sängen :) skola imorgon, jag brukar faktiskt se fram emot det lite. Men inte idag. Orkar liksom bara inte. Men förövrigt mår jag faktiskt okej. Bättre än i förra veckan.

kom inte tillbaka

ta ett djupt andetag och sluta andas.
det var så längesedan nu.
kom inte tillbaka.

111117

Har ändå känts ganska okej att vara i skolan idag. Har engelska strax och efter det går man hem till Tess och är där tills bilden börjar vid 13:15. Efter bilden tar man bussen hem. Ska fixa mat när jag kommer hem också, men orkar inte stå och fixa mat egentligen. Haha :)

ojojoj

hemma idag med. mår fortfarande illa. men blir skola imorgon iallafall.
Tog mig i kragen och dammsugade mitt rum + hängde upp några tavlor. plockade ur diskmaskinen och gjorde en varm kopp Oboy till mig. Ska titta på Vampire Diaries avsnitten och se om jag kan hitta någon bra DVD-skiva som jag kan bränna över alla avsnitten på. Nörd. Onsdag idag. Känns som Torsdag. Jag vill ha en egen lägenhet. kunna inreda den som man vill och bara ha ett eget liksom. jävla iab (inacorderingsbidrag) som bara ger bidrag till de som bor 40km från skolan. hatar att bo 12km från skolan. fast det är gr8 ändå.
Men back to business, Vampire Diaries kallar.

Jag & mormor
ovanligt nog så ler jag. fint litet leende detdär.
(datumet på bilden stämmer inte. 22/5-2011)

Frost



Vintern är påväg.

        

111113 x2

Sitter i bilen påväg hem, blir att ta och lägga mig i sängen direkt när man är hemma. Vill bara sova i en evighet känns det som.

Moonlight 111113

dsc00491 (MMS)

Tog denna bilden igår med mobilen. Vi vaknade vid 7 imorse och steg upp vid 8, åt frukost och ska snart städa :) eller ah, Lizette ska städa och jag ska diska. Söndag idag som vanligt, kallt ute är det också. Tror faktiskt att snön snart kommer :)

111112

Sitter på bussen med Lizette, Linus och Cicilia. Vi är påväg till deras mamma som fyller år idag! :) väldigt trevligt kommer det bli!

Elvaelvaelva

Sitter i skolan och ritar på ett papper. Har sovmorgon och börjar inte förens 10:20, alltid lika segt! Idag bär det av till älsklingen min, underbart :)

111110 x2

Har färgat håret, ska snart skölja ur det. Är trött idag, funderar på att lägga mig i sängen strax eller något. Bara för att. Ska packa också, bär av till världens bästa flickvän imorgon :)

111110

Har väckt mig själv inatt genom att gnissla tänder eller något. Jobbigt och har nu ont i hela käken. Ska stiga upp snart och göra mig i ordning, skola idag som vanligt. Är väldigt trött och hade gärna legat kvar i sängen någon timma till.

111109

Klockan är snart 22:00. Trött som ett as men samtidigt inte. Pepp på skolan imorgon? - inte ett dugg. Slutar iallafall vid 14, bussen hem och bara relaxa. Funderar på att färga håret också, börjar få utväxt. Ska ladda mina kamera batterier imorgon med. Var längesedan jag fotograferade nu. Shame on me.

Onsdag

Skolan. Geografi. Ska få alla rätt på Seterra om Europas länder. det går inget bra.

Islandshästar



             
 

Måndag

Sitter i skolan. övar på Seterra om alla Europas länder. inte alls kul. klarar det inte.
känns väldigt konstigt att vara tillbaka på skolan. eleverna, lektionerna, tiderna. snart är det vinterlov iallafall, det ser man fram emot. Har ridningen idag som vanligt, känns okej. duscha när man kommer hem och sen bara lägga sig i sängen. orkar inte göra mer.
Men nu ska jag fortsätta med Seterra och Europa. måste klara det.

111105

Lördag. Kikat på försvarsmaktens hemsida lite. synd att det blivit att när man gjort lumpen kan man bli inkallad. men hade varit fränt att vara hundförare. hade inte backat om någon frågat mig.

111104

Står och fixar lunch till mig själv, makaroner och stekt falukorv. Lizette kommer typ hem vid halv fyra om jag nu inte tänkt fel :) ikväll ska vi bara ta det lugnt och sova länge imorgon.

111103 x2

Nu är Lizette hemkommen, mötte henne vid bussen :) snart ska vi fixa mat och sen bara ta det lugnt. Känns som det är Fredag idag men är bara Torsdag. Är skönt ändå faktiskt. Skola nästa vecka. Ser inte fram emot det. Faktiskt.

111103

Ligger i sängen fortfarande. Lizette äter frukost och jag själv ska snart stiga upp. Hon ska jobba idag så blir att vara ensam hemma idag med tills hon kommer hem. Har märkt att jag börjat bli lite 'beroende' utav korsord. Haha! :)

111101

Orkar inte skriva i bloggen just nu. Har jätte ont i magen och behöver ta det lite lugnt. Snart kommer älsklingen Lizette hem, då ska vi tvätta och sedan laga mat.

RSS 2.0