130529

imorgon blir det att jobba i verkstaden i skolan. roligt men segt ibland. nu ska jag dra mig till sängs. och nu snart - igen - är det helg! nästa vecka är det Sweden Rock Festival, längtar!

migrän

är så trött på min migrän just nu. och att ta Alvedon och Ipren hjälper inte. suck! men skolan ska jag till imorgon iallafall. har ritningsläsningsprov på Onsdag med. jippie...

130526

var på Broinvigningen igår av Sölvesborgs nya bro. var jätte roligt :) och bilder och troligtvis en film kommer upp i veckan. här nedan är två bilder jag tog på bron i vintras.

130524

Nu är det Fredag. igen. tiden går lite för snabbt ibland. har inte hunnit lägga in bilder i datorn.... suck. men det MÅSTE göras idag efter skolan, :)

130521

Nu; sängen. skola imorgon. haft 3 nationella idag, matte. suck...

sunburned

solbränna från förra helgen, var ute från 10-15 ungefär. tog bilden på kvällen. och nu, en vecka senare, flossar jag bara :)

130518

nu ska jag lägga mig i sängen. ska lägga in bilder i datorn från kameran. inte gjort det på länge , och vet att jag bara kan ta ca 40 bilder till innan minnet är slut i kameran! vilket innebär att jag har ca 1000 bilder, om inte mer, i kameran. gud. måste köpa mig ett till minneskort till kameran....

summer

Nej. nu vill jag ha sommar. kunna sitta ute på kvällarna framför brasan. kunna fotografera så mycket som jag brukar igen. bara njuta av värmen. kunna klaga lite för att det för för varmt. bara ha sommar! (gamla bilder.)

130512

har en solbränna som gör ont. kan knappt ta på det utan att det svider. jobbigt...

130508

hoppsan. 5 dager sedan mitt förra blogginlägg. de var ovanligt. men har inte haft tid faktiskt :) men i helgen kommer nog nya bilder upp, bl.a från Valborg och lite annat :)

130503

Nu är det helg igen. ska snart laga Mango Chutney. och lägga in bilder i datorn. eller gör jag det kanske imorgon. tog bilder på Valborg och slänger väl upp dem här snart :)
RSS 2.0