130630

Försökt lägga upp en bild på bloggen genom mobilen men det vill inte fungera. Tradit... Och tycker återigen att det är dåligt av blogg.se att ta bort att man kan SMSA/MMSA trots att man inte har en touch mobil.

130624

Är hemma hos hjärtat mitt. Vi kom dit i Lördags :) har ej min dator med mig så får bli att jag bloggar från mobilen eller hennes dator. Men bilder kommer inte kunna komma upp på bloggen förens jag kommit hem igen... Om det nu inte går att ladda upp en bild på bloggen genom mobilen. Hm. Får prova det senare! :)

130620

Idag ska man tvätta, plocka blommor till midsommar och sedan gå till pappa och äta middag med hjärtat mitt. mysigt!

kvällen

har börjat märka mer och mer att på kvällen, när mina tabetter går ur kroppen så blir jag så snabbt irreterad. minsta lilla kan få mig att flyga i taket... och just nu tycker jag det är väldigt jobbigt. andra ska inte drabbas pga att jag mår som jag mår när tabletterna går ur kroppen. over and out!

Valborg 
 
 

130615

Gammal vatten-droppe bild från förra året. vill bara säg att det regnar ute nu. mycket. och troligtvis kommer det åska. läskigt men ändå mysigt. har alltid ogillat åskan...
förresten så ska jag lägga in bilder i datorn imorgon har jag tänkt. och då kommer bilder fupp från bro invigningen.

130613

Nyklippt. kort. snyggt. ovant. sommarfrilla.

130610

Måndag. ny vecka. sista skolveckan och sedan tar jag sommarlov. härligt!

130608

Sweden Rock. varit några bra band i år men dock har jag inget band in så har inte kunnat titta på dem. men att stå utanför och lyssna har också fungerat :) har inte haft kameran med mig när jag varit där uppe så har inte blivit några bilder, men har fotat och filmat lite med min mobil så dem kanske kommer upp senare. imorgon kommer det vara helt tyst i Norje...... tomt....

130603

Valborg bilderna från min dator är borta. vet att jag lagt in dem i min dator men nu när jag tittar så är dem borta. ligger bara en bild där. och jag har raderat alla Valborg bilder från min kamera förutom ca 5 stycken. sånt här kan få mig att börja gråta.

leave

RSS 2.0