långt borta


att allt kan vara så långt borta men ändå så nära...

121029

nu drar man sig mot sängen i ett varmt och skönt rum. mysigt! imorgon är det ridning och jag ska försöka hinna lägga upp några bilder på bloggen med !! :)

121027

nu drar jag mig mot sängen. ögonen går i kors.

121025bild från i sommras.
Snart är det helg igen. helt sjukt vad tiden går fort! och längre upp i landet har det tydligen börjat snöa också. hela nästa vecka är det lov, gött :)

121023

bowling med klassen imorgon plus utvecklingssamtal. men innan dess - redovisning på Svenskan. nervös som in i helvete. men det kommer gå bra. det måste gå bra. imorgon är det 2 månader kvar tills julafton. helt sjukt !!

läkaren

var och pratade med min läkare idag om vad jag tyckte om tabletterna och så. och kan säga att det märks stor skillnad när jag inte tar tabletterna och när jag tar dem. jag märker en positiv skillnad nu när jag tar mina tabletter. jag kan koncentrera mig. jag kan planera framåt.

121020

nu ska jag baka och lyssna på musik. skönt med helg!

Lika som bärKlicka Här
Rösta gärna på denna bilden och dela på eran facebook !! :)

121016

jag är trött. ska fan snart dra mig mot sängen asså. red idag och hoppade. var jätte kul ! :)
vet inte var jag mer ska skriva. tänkt ut och fotografera i helgen om vädret och mitt humör tillåter!
 

"Idag hoppar Felix från 36 km höjd"

http://www.aftonbladet.se/nyheter/aftonbladetlive/

121012

Chips, dipp och film ikväll. myes!

no-one's there

godissugen

är så grymt godissugen!! har varit godissugen jätte länge nu. tycker inte om det. sugen på att göra kladdmuffins. kladdkaka. kanelbullar. you name it. men vet att det inte är bra.

1årGud vad tiden går fort! jag minns det som igår när Lenny och Tess berättade för mig att du skulle komma till världen. Att få se och uppleva hur du växer och utvecklas betyder mycket för mig.
Grattis på 1års dagen Vilde !!

  
   
 

oss själva

120916 bilderna    
RSS 2.0