cam night

          

SSAD

it's always the same song and dance

120625

Ska dra mig mot sängen nu. Jobb imorgon så blir att gå upp tidigt.
glöm inte att rösta på min bild - du kan rösta varje dag !! :)

Söndag

Funkar fortfarande inte att skicka in SMS/MMS till bloggen. har jobbat idag, det var segt men ändå skönt faktiskt. köpte Nutella innan man drig sig hemåt, hihi. var så längesedan jag åt det!

MMS/SMS

Går inte att skicka in MMS/SMS inlägg till bloggen. försökte göra de innan idag när jag var på jobbet, o de funkade att skicka men inget kom upp på bloggen. och läste precis detta "Så fort alla bloggar är flyttade kommer vi påbörja arbetet med att implementera tjänsterna på den nya plattformen." på blogg.se's frågor/hjälp sida. Så om ni har samma problem med det så vet ni nu varför ! :)

120620

Började på mitt sommarjobb i Måndags. Skönt att stålar rrrulllarrr in nu :)  Ska vara där tills den 8th Juli. På Fredag är det midsommar. HELT SJUKT. om ett halvår fyller jag år - igen. tiden bara rinner ur händerna på en. men nu ska jag äta 'middag' o sen ska jag nog lägga mig i sängen. höll på att försova mig imorse o vill inte att de händer imorgon igen. haha.
Gammal bild i repris.

Student 2012
   

Bal 2012


ha det gjort

borde ta och gå igenom Bal och Student bilderna. vilka som ska ut på bloggen. men jag orkar inte sätta mig o skriva på alla bilderna just nu. eller jo. det gör jag. ska sätta mig med det nu. bara för att ha det gjort liksom :) och kanske lägger upp bilderna ikväll med, eller imorgon. ni får ta o kika in ;)

120615

Sommarlov !! :D fast nä. sommar jobb i tre veckor. men sen, ja då blir det sommarlov! gött.

120611

jag hatar att vara sjuk. iallafall när det är feber inblandat.
nu ska jag krypa ner under täcket o försöka somna innan jag börjar hosta, näsan börjar rinna o halsen klia.

120610

Falska jävla människor. jag är trött på dem.

meadow

Gå in och rösta på min bild Här

120608

Rock festivalen känns som årets höjdpunkt för mig. jag älskar det.

Nationalsången

16:30-17:00: SABATON dra sig mot srf senare i eftermiddag för att höra Sabaton sjunga nationalsången plus för att höra deras goa låtar. synd att jag inte har band in på området dock... och för er som inte hört Sabaton någongång - LYSSNA på dem. för dem är verkligen jätte bra!! bild från 2010 plus 2011.


sneak peek

här kommer en liten sneak peek på bilderna från Balen.
mer bilder kommer senare.

120602

Ne nu ska jag ta och stiga upp. Duscha, äta frukost och fixa till mig. Kusinvitamin har BAL idag och jag ska dit o fotografera. jag gilllllaarrrr't.
RSS 2.0