120429

ska spela Combat Arms ikväll. har inte spelat det på mer än ett år. så de ska bli kul att nörda framför det lite.
Valborg imorgon. minns inte vad jag gjorde på valborg förra året.

120428

ska bada idag med brorsan, hans sambo, Vilde och mamma (: Vildes första gång i ett badhus, kommer bli kul! :D

time to fly

Nationella prov imorgon

Har Nationella prov i Svenska imorgon. Börjar bli nervös. Tänk så kuggar jag på det jag ska göra imorgon plus det jag gjorde i Tisdags? de får inte hända...

hard

120422

dsc00818 (MMS)

Påväg hem nu. Eller har varit påväg hem nu i typ en timma :) men ska snart stiga av tåget iallafall. Helgen har varit jätte bra och har varit hos Tina sedan i Fredags efter skolan. Dock synd att helgen ska gå så snabbt, den är liksom över innan den ens börjat. Men ska inte klaga, har fått vara med Tina :) imorgon är det skola igen och ridning på kvällen. Nationella prov i Svenska på Tisdag och Torsdag. Prov i bilden den 9th Maj med. Sen måste jag göra ett Biologiprov snart med, funderar på att ta det någon dag samma vecka som jag har bildprovet. Kanske Torsdagen. Får se :)

mindre än ett år

Nu ska jag sätta mig och titta på några avsnitt av Jersey Shore. älskar den serien <3
ska ta något litet att äta med. går runt och är godis sugen hela tiden, jag tycker inte om det. men kan berätta en rolig sak, jag har räknat och tydligen har jag gått ner nästan 10kg på lite mindre än ett år :D

120417

Sitter just nu i solen och väntar på bussen hem. Hade varit ännu skönare att sitta här om det inte blåst så mycket. När jag kommer hem ska jag göra mig en Caffe Latte och sen tömma kameran på foton också, det behövs verkligen :)

imorgon heller

Vill inte till skolan imorgon heller... Jag är inte skoltrött, för har bara biologin och bilden kvar som ämnen. Men ändå ser jag inte fram emot skolan. Vill inte vakna imorgon och ha ångerst inför skoldagen. Att bara vilja dra täcket över huvudet och slippa allt det. Jag vet inte vad jag kan kalla det. Skoltrött är det inte, för ämnena stör mig inte. Det är något annat...

120415

inte skrivit i bloggen på 4 dagar nu såg jag. oppppz.
Helgen har man spenderat med Tina. har verkligen varit jätte kul. slänger upp fyra favorit bilder från förra året så länge.

 
 

vår blommor   
    
   

120410 x2

nu ska jag snart lägga mig i sängen. har jätte ont i halsen och vågar inte hosta då jag inte kan sluta när jag väl börjat. har lagt in bilder i datorn idag. och ska fixa så att jag kan lägga upp bilder på bloggen med, var väldigt längesedan jag la in bilder nu känns det som. men nu ska jag hämta något att dricka så jag slipper gå upp inatt om jag börjar hosta sådär äckligt mycket.

120410

Att vakna med ont i halsen och att man inte riktigt kan prata är inte kul.

120409

Imorgon börjar skolan igen. vet inte vad jag tycker om det. men överlever. är ju snart sommarlov faktiskt.

Långfredag


Kan inte fatta att det redan är Påsk. kändes som det inte var så längesedan man pyntade här hemma med påskris och fjädrar. Denna veckan har man spenderat sin tid med Tina, verkligen jätte roligt! (: hon kom i Onsdags och är här fortfarande. Film tittande, kortspel och bara en massa prat och sena kvällar har det blivit <3 kan inte säga något mer om det än att jag gillar't. jag gillar't verkligen.

på ett tag

inte tagit mina tabletter sedan i Fredags. och vet inte om det är därför jag mår såhär som jag gör nu. tog dem imorse vid 7 tiden. och känner mig nu helt slö och mår illa. vet som sagt inte om det är Conzertan som gjort detta men tror nästan det då Conzerta har spår av amfetamin i sig. har liksom inte mått illa i helgen förutom i Fredags. så att skippa tabletterna en hel helg gör jag nog inte igen...

Grease Show 29/3   
   
   
    

show

var och tittade på en Show som min kusin var med i den 29/3. och alla var verkligen jätte duktiga! :D bilder på det kommer upp snart. här är en bild på Kusin efter uppträdandet.

1th April

RSS 2.0