110929

dsc00363 (MMS)

Funderar på om jag ska färga håret snart:) Fredag imorgon, så himla skönt!

110928

dsc00350 (MMS)

Har arbetat med Religionen, gick bra. Har arbetat lite med Historian också på rasten, och historia lektionen börjar 12:50. Är Onsdag idag men känns som det vore Torsdag. Veckan har ändå gått snabbt faktiskt, känns skönt.

Löven

dsc00347 (MMS)

Löven har börjat skifta färg. Underbart fint :)

110927

Har träffat Emma idag. Vi var och handlade skor till henne och sedan åkte vi till hennes kompis och tittade på hennes nya hingst :) efter det så åkte vi hem och fikade. Hon åkte hem vid halv 7. Nu har man ätit middag och har världens huvudvärk, funderar på att snart lägga mig i sängen faktiskt :) men inte för att sova, haha :)

110926 x2

Ridningen idag gick okej. Var hästbyte och jag fick Piccolo, underbar häst :) duschade när jag kom hem och la mig sedan direkt i sängen och ligger där nu. Orkar varken föna eller platta håret ikväll så blir att man får stiga upp någon minut tidigare imorgon så man hinner :) måste beställa tid till klippning också, det behövs :)

110926

Väntar på att Engelskan ska börja. Är väldigt trött idag. Slutar 13:30. Efter Engelskan har man Geografi. Har håltimme nu efter Engelskan iallafall. Ska rida ikväll. Ser fram emot det.

110925

Äter en klubba och sitter på tåget med musik i hörlurarna. Tittat igenom mitt nya schema som vi fått och är väl ganska nöjd med det ändå.
Måndagarna ser ut såhär; börjar 08:20 som alltid, har Svenska, Samhällskunskap, Engelska och sedan Geografi. Slutar 13:30.
På Tisdagarna ser det ut såhär; börjar 08:20, har Historia, Geografi, Religion och sen Samhällskunskap. Slutar 13:45.
Onsdag; 08:20 som vanligt, Samhällskunskap, Geografi, Religion, Historia och sedan Bild. Slutar 15:40.
Torsdag; 08:20, Historia, Svenska, Engelska, Matte (har det inte) och sedan Bild. Slutar 14:05.
På Fredagarna har jag sovmorgon till 10:20. Ingenting jag gillar! Iallafall, har Svenska, Engelska och sedan Religion. Slutar 13:25. Så nu får man lära sig ett nytt schema, och jag som precis lärt mig det vi hade innan :)

vaknade imorse så

När jag vaknade imorse så luktade det baguetter och när jag tittade ut i vardagsrummet så hade älskling gjort frukost! :) blev verkligen förvånad men glad. Så himla gulligt! Nu tittar vi på Bridesmaids. Vet inte vad jag tycker om filmen men den har inte varat så länge. Imorgon börjar en ny vecka, med nytt schema på skolan. Får se hur det går.

bussen med hjärtat mitt

Sitter på bussen med hjärtat mitt, vi har varit hos hennes mamma och tvättat :) när vi kommer hem så funderar jag på att ta en dusch, behöver det då jag fryser mycket och mitt hår är fullt med vax. Haha. Ikväll ska vi nog titta på film och äta glass. Imorgon blir det en slappedag då jag ska ta tåget hem på kvällen.

gått snabbt

Denna veckan har verkligen gått snabbt. Redan Fredag och helg. Så himla skönt :) idag går jag i skolan till 12 och sedan vid 14;58 ska jag ta tåget till hjärtat mitt och vara där i helgen. Längtar verkligen :)

110922

Tittar på AFV, har precis ätit middag. Har börjat skriva på min bok recension och ska börja skriva om huvudkaraktären i boken imorgon. Ska snart ta mig en dusch när vi fått tillräckligt med varmvatten. Ska packa inför imorgon också för efter skolan åker jag till hjärtat mitt och är där hela helgen :)

tända ljus, fryser

Ligger i sängen med tända ljus, fryser och har en jätte jobbig huvudvärk. Imorgon ska jag läsa på min bok och försöka börja att skriva på en bok recension :)

110921

försov mig. helvetetsjävlacpmorgon.
har sovmorgon idag men är ändå tvungen att ta bussen. och jag försover mig. vaknar utav att mamma ringer och frågar om jag är uppstigen, nej det är jag inte. skyndar mig upp, klär på mig och fixar till håret. jag hinner inte ändå. det är smällar man får ta. pratade m ed mamma och hon ska skjutsa mig till skolan, börjar 09:05. tack mamma.

110920

Ligger i hjärtats soffa och tittar på en film, väntar på att hon ska komma hem :) funderar på att ta en dusch också.

vaken sedan lite innan fem

Varit vaken sedan lite innan fem. Hjärtat mitt har åkt till jobbet så nu är jag ensam hemma i hennes lägenhet :) ska lägga mig i sängen igen och försöka sova lite mer iallafall.

110919

dsc00231 (MMS)

Är så himla trött idag. Som tur är så har man bara tre lektioner under hela dagen. Men har möte vid 15 och sedan ridningen ikväll. Får ju hoppas att jag inte är lika trött då :) lyssnar på Fronda i Ipoden, musik är något jag måste ha då jag åker buss. Får hoppas att denna bilden inte blir sné på bloggen, haha :)

110918

Nu är man påväg hem efter att ha sagt hejdå till hjärtat mitt som tog tåget hem. När man kommer hem så ska jag packa mina rid kläder och sedan bestämma vad jag ska ha för kläder på mig imorgon :) verkar som det ska regna imorgon också så måste planera efter vädret :) slutar skolan 11 imorgon, har möte vid 15, ridning vid 18 och ska försöka hinna med tåget vid 19:58 också då jag ska hem till hjärtat mitt :) har ju studjedag på Tisdag.

Mat

Maten är färdig om drygt en timma. Efter det vet jag inte vad vi ska göra för någonting. Imorgon är det skola och på kvällen är det ridning. Tisdag har man studjedag, så skönt :)

AFV

Tittar på AFV. Har bara tagit det lugnt idag, hämtat ut pengar och handlat med Lizette. Fixat middag och ätit efterrätt :) men nu ska vi fortsätta titta på tv så skriver inte mer just nu.

blogginlägg imorse

Skickade in ett blogginlägg imorse när jag satt på bussen men såg nu att det tydligen inte kommit fram. Konstigt! Är hemma hos Lenny och Tess, tittar när Lenny spelar black ops eller vad det heter :) slutade 12 idag, så himla skönt. Bytte bok på svenskan (vi ska skriva en recension om en valfri bok) så har läst ca 100 sidor idag :) känns väldigt konstigt att det är helg faktiskt, men det är väldigt skönt.

soffan

Ligger i soffan och tittar på tv. Var bara jag som var på bilden idag så jag gick lite tidigare för att hinna med bussen :) imorgon är det fredag och sista skoldagen för denna veckan. Det är så himla härligt! :)

Torsdag. Veckan har gått

Torsdag idag. Veckan har gått så himla snabbt. Imorgon är det fredag och sedan helg. Efter det så börjar veckan om på nytt. Idag är ingen sovmorgon iallafall. Men har inte kollat schemat så vet inte vad för lektioner vi ska ha. Vet bara att vi ska ha bild, men jag har ingen aning om var på furulund den är. Känns ju toppen. Slutar vid 14:05 så får ju hoppas att jag hinner med bussen hem iallafall.

Hur Alva ser ut

dsc00270 (MMS)

Fick en kommentar härom dagen ang hur Alva ser ut och vad för ras hon är :) så tog en snabb bild på henne (i måndags) med min mobil. Och hon är en Vit schäfer, inget annat! :) och hon är inte min hund utan min brors och hans flickväns.

Gillar denna bilden

dsc00257 (MMS)

Gillar verkligen denna bilden! :) ligger i sängen, tittar på Fast and Furious 5. Fick den på posten idag, beställde den förra veckan. Redan onsdag imorgon, veckorna går sjukt snabbt nu för tiden. Likaså dagarna. När filmen är slut så ska jag blunda lite.

jobba flitigare

dsc00275 (MMS)

Måste börja jobba flitigare på Geografi timmarna. Har bara hunnit med ett "område" än så länge. 15 stycken kvar. Fast har ju ett år på mig så det är väl lugnt. Fick reda på att om man blir färdig med ett ämne, låt säga religionen, så behöver man inte gå på dom lektionerna utan man kan jobba med ammat istället som man behöver komma ifatt med :)

skolfotograferingen

Sitter och väntar på skolfotograferingen. Väldigt segt. Den är inte förens 08:20. Efter fotograferingen blir det att gå till TLC igen tror jag, lektioner. Efter skolan drar man hem och bara tar det lugnt. Funderar på att kanske sätta mig vid datorn ifall jag får tid till det :)

110912

Sitter i Lenny och Tessans lägenhet, dom är på ullared. Har varit ute med Alva och precis när jag kom hem så kom några hantverkare som ska fixa i deras badrum :) så timingen var bra. Väntar på att klockan ska bli fem då mamma ska komma och ge mig mina ridkläder så jag kan byta om. Efter det skjutsar hon mig till ridningen. Så ska ut med Alva också innan jag åker dit :) imorgon är det skolfotografering, ingenting jag ser fram emot egentligen. Haha.

suger på att blogga

Vet att jag suger på att blogga just nu. Men har liksom skolan och när jag kommer hem så är liksom inte datorn det första jag tänker på. Håller på att ladda upp bilder från förra Lördagen då det var kalas för Lenny, kan ju säga att det inte går så jätte bra då det tar drygt 15 minuter för att jag ska kunna ladda upp En bild (efter flertal försök med samma bild). Kan inte lova att jag kommer bli bättre med varken bilderna i bloggen eller blogginläggen men ska försöka iallafall. Måste som sagt sköta skolan då jag bara har detta året på mig att få upp mina betyg.

World Trade Center / 10


World Trade Center - Twin Towers

Det finns ingenting man kan säga.
Det är bara att be för de döda och tänka på deras familjer.
så sjukt att detta hände.

R.I.P dom 2 995 personerna
som dog denna dagen,
för 10år sedan!


Här har ni Händelseförloppet hur allting hände:

08:46 - American Airlines Flight 11 flyger in i World Trade Centers norra torn (WTC 1).
09:03 -
United Airlines Flight 175 flyger in i World Trade Centers södra torn (WTC 2) i direktsänd TV.
09:37 -
American Airlines Flight 77 flyger in i försvarshögkvarteret Pentagon.
09:59 -
World Trade Centers södra torn (WTC2) kollapsar.
10:03 -
United Airlines Flight 93 havererar på ett fält i Somerset County i Pennsylvania.
10:29 -
World Trade Centers norra torn (WTC1) kollapsar.
17.20 -
WTC 7 kollapsar.

handlar med Lizette

Är och handlar med Lizette :) det är väldigt mycket folk såhär dax faktiskt, trodde inte det skulle vara såhär mycket folk. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, tror vi bara ska ta det lugnt :)

Purple Heart


- Sabaton -
When we signed up for the army
To a rangers company
Armed with M16's
Straight into the war

We marched for endless miles
Once we were soldiers
Once we were young
We have found our peace
We've seen the end

Heart of the brave
Fallen in war
Still brothers in arms

We have fought in distant conflict
And for all to many years
Seen our friends go down
Wounded, dead or lost

Know that peace comes at a high price
It may take a thousand lives
And a deep belief
Sacrifice of men

Once we were soldiers
Once we were young
We have found our peace
We've seen the end

Fallen in war
We belong to history

Heart of the brave
Cannot bring me back to life
Fallen in war
Still brothers in arms

Shining heart beats no more
Buried deep, deep in cold earth
Shallow grave in my motherland
Here I stay in darkness forever

Fallen in war
Heart of the brave
Cannot bring me back to life
Still brothers in arms

tandläkaren idag. busskort

Var hos tandläkaren idag. Hämtade ut mitt busskort på furulund också. Var på Matten men satt och läste istället. Snart är det Svenska, ska läsa då också. Efter det slutar jag för dagen. Skönt.

geografin ska börja

dsc00255 (MMS)

Sitter och väntar på att geografin ska börja. Efter den lektionen så slutar vi för dagen. Idag är det faktiskt sol ute och det känns bra :) hellre sol än regn. Ska gå inom pappa när jag kommer hem för ska skriva på en lapp bara.

Emma idag. tittade film

Träffat Emma idag. Vi tittade på en film :) imorgon har jag ingen sovmorgon och slutar skolan vid 12:35 tror jag det var. Redan Torsdag imorgon. Snart helg och efter det en ny vecka. Känns ändå väldigt okej faktiskt :)

hösten påväg

dsc00246 (MMS)

Ja. Nu är verkligen hösten påväg. Ingenting att hurra för. Eller jo, då det INTE regnar. Löven som ändrar färg och som tillslut faller till marken. Vackert.

mamma ska handla färdigt

Väntar på att mamma ska handla färdigt på Lidl, sitter i bilen så länge. Gick bra på mötet och har i stort sett bara sett framsteg. Åkte inom en affär och handlade en grön t-skirt också :) ska försöka fixa med bilderna jag tog i Lördags också. Vet inte när det blir att jag sätter mig med det bara.

Väntar på bussen 13:10

Väntar på bussen som ska komma 13:10. Ska till BUP idag och prata med min läkare om hur det går med mina tabletter. Efter det tror jag att jag ska handla lite nya saker :)

bra på ridningen idag

Gick väldigt bra på ridningen idag. Tog en lång dusch efter det och nu ligger jag i sängen. Tittar på O.C och tänker på imorgon vad för lektioner jag ska ha. Ska till BUP imorgon och prata med min läkare.

Som vanligt så sitter man på

Som vanligt så sitter man på bussen såhär dax då det är Måndag. Har inte fått mitt busskort ännu så fick betala idag. Ska höra med min lärare idag om dom andra fått det. För jag var ju borta från skolan i Onsdags och Torsdags och i Fredags glömde jag fråga om busskortet. Har inte haft ont i halsen nu när jag varit förkyld förutom i lördags morgon men det påverkade mig inte mycket. Men nu hostar jag jätte mycket och det kliar i halsen hela tiden. Så jobbigt! Men förkylningen har iallafall försvunnit till stor del :) och jag ska rida idag vare sig min hals vill eller inte.

Söndag. Skolan imorgon.

Söndag idag. Skolan imorgon. Slutar vid 11:00 någonting och har ridningen på kvällen vid 18. Hela denna veckan blir fullproppad med saker man ska göra. Blir liksom såhär: Måndag - Ridning Tisdag - BUP doktor Onsdag - BUP Torsdag - Kanske möte

new chance


600

110903

Snart bär det in till stan med Lizette där man ska fira Lenny för han fyllde 30 i veckan! (:
Efter kalaset drar vi hem till Lizette där natten tillbringas hos henne. Hem imorgon. Kamerna följer med på både kalset och hem till henne så det blir nog lite foton idag! och om det blir foton så betyder det att dom fotonen ska upp på bloggen så snart som möjligt. Men nu ska jag fixa till mig lite och sen drar vi väl eller något.

Min förkylning

Sitter i korridoren i skolan nu. Min förkylning har lagt sig lite men den är fortfarande kvar. Läst lite ur en bok jag ska läsa på svenskan. Vet inte vad jag tycker om den. Efter 37 sidor så borde den bli bättre men nej. Så funderar på att byta till en annan bok. Får se hur jag gör. Den kanske blir bättre lite längre in i boken. Slutar vid 12 idag. Är skönt.

llamåendet och huvudvärken

Sitter i bussen påväg till skolan nu. Illamåendet och huvudvärken har i stort sett försvunnit men nu har förkylningen kommit istället. Men jag tar mig till skolan iallafall. Ska träffa Lizette idag också och sedan ikväll ska vi på fotboll med Emma och Julia :) ser fram emot det. Hade engelska glosor tills idag och har inte övat. Kom på imorse att jag hade det tills idag. Känns ju bra, verkligen. Inte. Så får väl sitta och öva lite tills lektionerna börjar då jag har sovmorgon idag.

lagar middag till mig

Står i köket och lagar middag till mig och mamma. Lax med ris. Mår bättre med illamåendet men min huvudvärk vill inte ge med sig. Siktar iallafall på att försöka ta mig till skolan imorgon.

Hemma idag också.

Hemma idag också. Mår fortfarande illa, jag fryser och min huvudvärk har inte försvunnit. Detta känns inte bra :(

RSS 2.0