15 över 10

Klockan är drygt 15 över 10 och jag har precis lagt mig i sängen. Följde med Jennie på hennes hoppträning idag. Var väldigt roligt att se plus att jag fick en del bra bilder också :) imorgon är det BUP vid 08.30 till 11.30 och sedan BUP igen vid 15.00 till 16.00. Blir en lång dag för mig. Funderar på att kanske skippa 15 tiden och byta den till någon annan dag istället. Får se hur jag gör. Iallafall, nu börjar diagnos testen.

110531

Sitter och äter Cornflakes. Gott. Tittar lite på tv också.
Vaknade vid 9 idag. Kändes helt okej men var ändå väldigt trött. Har försökt få upp en bild på bloggen sedan igår men det står bara "Webbsidan kan inte visas" precis innan den är klar. Så ah. Ska försöka lägga upp den bilden senare idag. Så störande. Tror jag ska till pappa idag, ha inte träffat honom på länge känns det som (: men nu ska jag äta klart och se om det finns något kul på tv.

HoppningBilder från Hoppningen igår med Jennie.
- Alla bilder är på hennes häst.
- Fölet på bilden längst upp är också hennes häst.

   
   
    

handle

Can't handle this anymore.

110529 x2

Står i köket och gör stuvade Makaroner. Hade egentligen tänkt göra Toast men ångrade mig.
Idag vet jag inte vad som mer händer. Är Söndag idag. Mulet ute och har regnat lite också. Tror jag ska fixa bilderna från hoppningen snart också. Antingen gör jag det ikväll eller imorgon (:

110529

Uppstigen sedan halv 10 typ. Har fixat till mig. Är verkligen jätte trött men så är det. Åt en banan till frukost, haha. Kände att jag behövde någonting att äta liksom. Katten är också precis uppstigen så hon håller mig sällskap. Mamma ska snart hämta mig så nu ska jag bara sätta lite vax i håret och borsta tänderna.

110528 x2

Hemkommen efter att ha varit på kalas hos kusin sedan 16 tiden. Nu blir det film.
Klockan är nu drygt halv 10 och jag ska titta på några filmer hade jag tänkt. Börjar redan blir lite trött så får se hur länge jag är uppe ikväll. Ska försöka få in katten också då hon varit ute hela dagen. Men nu ska jag ta något att dricka, försöka få in katten och sen blir det då film. Haha (: Och imorgon blir det förhoppningsvis att hjälpa Jennie :D

110528

Klockan är nu snart kvart över ett. Ska på kalas idag.
Tittat på en film nu på morgonen för att få tiden att gå. Är ensam hemma, mamma är i stan fortfarande. Och som jag skrev ska jag på kalas vid 16 tiden. Känner mig inte jätte pigg idag men känner att jag ändå ska dit. Trots allt en utav mina kusiner som fyller år. Efter kalaset så vet jag inte vad som händer. När jag tittat om det är något bra på TV så nej, ingenting alls som lockar mig. Så det blir väl att titta på en film istället (: funderar på att titta på Transporter 1-3. Yess. Så blir det. Somnade vid 3 inatt. Sov till 10. Känns okej.
Imorgon, Söndag, ska man förhoppningsvis iväg och hjälpa Jennie med hennes häst då hon tävlar. Kameran ska följa med och foton kommer tas. Tog lite foton förra gången jag hjälpte henne men kände att jag inte ville lägga upp dom ännu då en del inte var så jätte bra. Så imorgon, om jag får bra foton så blir det att jag nog lägger upp dom på bloggen. Hoppas verkligen man kan hjälpa henne. Är liksom vid 8 på morgonen och har inte direkt någon skjuts så kanske blir att man får cykla till henne.
Men nu ska jag försöka få in katten (tror inte hon vill komma in ändå), se om jag hittar några bra kläder man kan ha på sig idag och sen ska man väl vänta på att man ska till kalaset.

110527 x2

Ligger i sängen och ska snart titta klart på en film. Mamma är inte hemma.
Imorgon är det Lördag. Veckorna springer iväg liksom. Men ah. Ville egentligen bara skriva någonting här, haha.

110527

Vaknade vid 11 idag. Somnade vid 02 inatt typ.
Mamma slutar jobbet vid 14 och då ska hon in till stan. Själv kommer jag vara hemma och ta det lungt. Hade egentligen tänkt gå hem till pappa i helgen men han jobbar så ah. Får se vad som händer idag då yess. Kanske en film eller att man går ut och fotograferar kanske. No idea. Kanske spela något? I don't know.

Dagens lista x3

Dagens humör: Uppåt.
Dagens mående: Rastlös.
Dagens borde: Plocka undan kläderna på mitt rum.
Dagens frisyr: Hemsk.
Dagens smink: Sminkar mig inte längre.
Dagens klädsel: Just nu - Sov byxor och en gul T-skirt.
Dagens planer: Film hela kvällen typ.
Dagens vill ha: Tillbaka Dex. Ett eget stort hus med fin trädgård, pool & stall. Också några hundar och katter.
Dagens längtan: Rockfestivalen.
Dagens fundering: Varför jag gör som jag gör.
Dagens beroende: Musik & Datorn.
Dagens tråkigaste: Att ha tråkigt.
Dagens musik: Svensk.

Kat Von DKat Von D
Hon är så fin.

110526

Nu är man snart hemma. Var faktiskt skönt att sitta på bussen... hah. Är inte så mycket folk. Blir att äta något när man kommer hem. Har inte ätit något på hela dagen faktiskt. sen blir det väl att sätta sig och spela tills morsan lagt sig och då ska man väl titta på en film eller något. Åh. Älskar att musik spelas ur mina hörlurar. Blir så lugn utav det. Allt annat försvinner.

bion

Nu har man tittar klart på bion. Filmen var inte alls som jag hade väntat mig. Men tycker ändå det var värt lite utav pengarna.

sunglasses

dsc00123 (MMS)

Nya sunglasses :D

110525 x2

Blev ingen mobil. Den mobilen jag vill ha är tydligen "gammal". Är ju touch mobiler som gäller nu. Tråkigt. Hade verkliget bestämt mig för att skaffa ny mobil. Sitter i bilen nu och väntar på att mamma och mormor ska handla på Ekohallen. Troligtvis får man vänta i drygt 30 minuter, skulle inte förvåna mig. Ikväll blir det bio med Emma. Kommer bli jätte kul :)

110525

Sitter i bilen och väntar på att vi ska köra till Kristianstad. Ska titta på en ny mobil o/ hoppas verkligen att jag kommer köpa en. För känner att jag vill ha en ny då den jag har nu har jag haft i ca 4år. Vi ska hämta mormor också så hon ska följa med och handla något. Haha tror mamma och mormor ska handla toapapper. Alltid någonting dom gör när vi är i Kristianstad. Men nu ska vi köra, skriver väl något senare :D

plan

do i really look like a guy with a plan ?

110524

När man tittar ut genom fönstret är det mulet och blåser något enormt. Nu regnar det också.
Ska snart ta och dricka lite teé. Denna dagen kommer bli en relax dag. Ska nog titta på någn film och bara ta det lungt. Är så himla trött. Kan inte sluta tänka på att folk/djur jag tycker om bara försvinner från mig. BimBim, Morfar, "mormor" (gammelmormor) Vera, Harry, Amanda, Esmaralda, Nalle, Sally, Skilla, Farmor, Kent och nu Dex. Det är så hemskt att alla bara försvinner. En del lär man ju knappt känna. Men ah, sånt är livet. Folk försvinner och folk kommer. That's it. nu ska jag dricka Teé och äta frukost.

Dex


Vila i Frid Dex.
Jag vet inte vad jag ska säga. Du hjälpte mig att orka med allting. Lärde egentligen bara känna dig för någon månad sedan. Kanske mindre än det t.o.m känns det som. Det kanske låter dumt men jag blev alltid så glad när jag tänkte på dig. Tänkte att jag kunde åka upp till stallet och bara krama om dig, rykta dig och allt. Din närvaro fick mig lugn. Det kändes ungefär som om du förstog mig bättre än någon annan. Jag är glad att jag fick chansen att lära känna dig. Tack.

 

Grattis Mamma <3

Då du läser detta är troligen klockan runtom 9 på morgonen eller runtom 18 på kvällen kan jag tro... Men klockan är faktiskt prick 00:25 när jag skriver detta. Och jag tror nog att du sitter och ler. Undrar vad för dotter du har egentligen. Och det kan jag säga dig;
- Du har en dotter som har en underbar mamma.
- Du har en dotter som älskar dig oavsett om hon säger att hon hatar dig.
- Du har en dotter som gör allt för dig.
- Du har en dotter som aldrig kommer lämna dig.


Du betyder så himla mycket för mig mamma, jag älskar dig och jag vet att du vet att jag gör det oavsett vad.
Du är en sån mamma som man kan lita på. Du tröstar mig när jag är ledsen, skriker på mig när jag inte gjort mina sysslor (faktiskt, ja!),
du gråter när jag gråter och jag vet att när jag är nära dig så är jag trygg. Jag är hemma.
Jag kan verkligen inte förklara hur du är som mamma. Du ställer upp för mig, finns där dag som natt och föser aldrig undan mig.
Du hjälper mig och stöttar mig. Du bryr dig om mig.
Och vad har jag gjort för dig? Jo det ska jag berätta. Ingenting! jag har inte gjort ett jävla piss för dig! (känns inte som jag gjort något för dig). Jag stöter bort dig och vill inte vara nära dig. Jag ljuger om saker och respekterar dig inte. Du förtjänar mig inte som dotter. men vet du? Även fast jag kan vara en jävla skit ibland och du verkligen hatar mig så älskar jag dig. Även om jag stöter bort dig eller skriker åt dig så älskar jag dig mamma. Jag klarar mig inte utan dig, du betyder så mycket för mig. Du anar inte.
Och troligtvis när du kommit ner hit och läser just denna texten så gråter du... och om du inte gör det - du kommer aldrig förvåna mig lika mycket som nu. Men alltså, mamma. Det jag ville ha sagt har jag tappat bort just nu. Men jag vill att du ska veta hur mycket du betyder för mig. Hur mycket jag älskar dig. Att jag är glad att du finns i mitt liv! Titta på bilderna, tänk tillbaka. Underbara tider.
            

lie

Våren    

Fotografera Känslor

Som en del utav er vet så fotograferade jag känslor till en släkting till mig, och bilderna skulle hon ha i en utställning. Om ni vill läsa inlägget så är det Här.
Och om ni minns så skrev jag såhär i detta inlägget
"Funderar också på att låta Er bloggläsare kanske ge mig Tips om vad man kan fotografera för känslor och sen väljer jag ut 1-2 stycken som jag tycker blir bra och självklart får dom bloggläsarna en länkning i min blogg (: Och kommer självklart lägga upp bilderna jag tagit och länka bloggläsarna som jag valt ut."

Och nu ska jag ha en liten "tävling". Jag vill att ni kommer med förslag på olika känslor man kan fotografera. Hat, Sorg, Förvirrad & kanske te.x Behagligt.
Ni ska också skriva några tips på hur man kan ta bilden, te.x som på Sorg så kan man kanske skriva såhär "Sorg för mig är att man har förlorat någon närstående. Te.x som att man står vid en grav med en blomma i handen. Sorg för mig är också Svartvitt!"

Jag kommer välja ut 1-2 stycken som jag kommit med bra förslag. Och sen kommer jag länka dem personerna och skriva vad dom tycker te.x Sorg är (så som jag skrev med gravstenen).
Ni får komma med förslag på vad som helst, men jag kommer INTE välja samma sak flera gånger!

- Ni gör ett inlägg i Er blogg som skriver att ni är med och "tävlar".
"Vinnarna" kommer också länkas i min meny med den känsla dom valt.

+ man får skriva mer än ett förslag men man ska skriva tips på hur man kan ta bilden!
och självklart får Ni som inte har en blogg också komma med förslag! Erat namn kommer också att stå i menyn tillsammans med känslan ni valt!

hjärnan

En del slipper vissa bitar utav hjärnan, medans en del får mer bitar utav den.

110520 x2

Ang bilderna så fungerar inte mitt foto program på min dator så får se om jag kan fixa dom imorgon istället. Blir så trött när det händer så. Har inte hänt så på länge och nu händer det igen. STÖRANDE.

110520

Sitter nu ute på en stol med datorn i knät. Alva hon springer runt här och kan inte vara still.
Gick hem till pappa idag vid 10 tiden typ. Åt först frukost, blev hemma bakade sconse :D var jätte gott. och efter det så tog jag Alvas koppel och borste och sen gick vi till pappa. Har varit där i typ en timma och han var inte hemma. Kände att jag inte hade något att göra och då gick jag och Alva hem igen. Och precis på ängen utanför mammas hus så var det en pojke och hans mamma som lekte lite. Så jag stog och pratade med mamman lite och pojken slängde bollen till Alva (: Vi pratade om vilken ras hon var, varifrån hon kom osv. Var faktiskt väldigt trevligt! Tog bilder på Alva idag med (ska ta lite mer senare + imorgon) så antingen lägger jag upp dom bilderna jag tar idag ikväll (att jag lägger upp dom ikväll) eller så väntar jag att lägga upp dom tills imorgon kväll. Får se hur jag gör. Men tror det blir att dom bilderna jag tar idag lägger jag upp idag och dom imorgon lägger jag upp imorgon.

110519 x3

Ligger i soffan och tittar på CSI. Och som jag sagt innan så ÄLSKAR jag verkligen kriminal serier. När denna serien slutat så ska jag lägga mig i sängen. Förhoppningsvis kommer jag somna direkt. Men det tror jag själv inte på. Blir att vakna vid 7 imorgon då bror ska lämna Alva vid halv8. Massa myes och har bestämt mig för att fotografera henne imorgon om vädret är bra! :)

110519 x2

Försöker få igång ett spel jag laddat ner men det vill inte fungera. 'suck'
Tittar på Simpsons just nu medans jag väntar på att spelet ska komma igång. Ikväll blir det film också, den heter Lord Of War. Vet inte riktigt vad det är för film men ka se den iallafall (: Imorgon blir det att passa älskade Alva :D Ser verkligen fram emot det. Imorgon blir det kanske också att titta på en ny mobil! På Lördag blir det att vara i stallet lite och sen blir det att passa Alva igen. På Söndag blir det att vara i stallet igen och hjälpa en som ska tävla där! (: Ser verkligen fam emot hela helgen! plus att min underbara mamma fyller år på Söndag också. Så Grattis i förskott till henne. Och kommer komma upp en inlägg på Söndag med ett grattis till henne.

NEVER SAID

110519

Sitter och äter frukost nu. Gott. Vaknade för en halvtimma sedan typ.
Idag ska jag till BUP och pappa ska skjutsa mig till stan vid 13 så får vänta i stan i typ 2 timmar eller något. haha. Ska äta färdigt min frukost och sen ska jag fixa till mig och så. Bloggar väl senare idag med (:

sluta andas

"Jag sitter på dig, har mina händer runt din hals, klämmer och försöker få dig att sluta andas. Du försöker få bort mina händer men det går inte, jag har lagt hela min tyngd på din hals. Dina ögon börjar bli alldeles vattniga och jag märker hur du sakta men säkert glider bort, hur du chippar efter andan. Bröstkorgen har nästan slutat röra sig och jag klämmer åt hårdare för att bara få ett slut. ”Dö någon jävla gång bitch, dö!”, din bröstkorg slutar röra sig och jag märker att du är borta. Leendet kommer tillbaka på mina läppar och skrattet ekar i huset. Mina fingrar släpper sakta taget om din hals och jag drar fingrarna igenom mitt hår. Äntligen är du borta för alltid.

Jag vaknar med ett ryck, allting snurrar och jag sätter mig upp. Du ligger bredvid mig och blundar, du sover och jag kan höra dina andetag. Du lever. Drömde jag? Det måste jag ha gjort. Regnet smattrar på fönstret och när jag tittar ut är himmelen alldeles mörk, ser ut som om det är en storm på väg. Linnet jag har på mig har börjat klibba fast på min rygg och jag reser mig upp och går in i badrummet. När jag hör vattnet rinna så känner jag den lugnande känslan, jag kupar mina händer och fyller dom med vatten. Jag tar vattnet i mitt ansikte och blundar och gör det om och om igen. Handduken hänger där den brukar och jag sträcker mig efter den, torkar av vattnet från mitt ansikte och när jag tittar i spegeln så står du bakom mig. ”Varför ligger du inte i sängen Logan? Jag saknar dig där inne.” säger hon och lägger sin hand på min axel, min hand rör vid hennes och jag säger att jag snart kommer in och lägger mig igen. När hon går in i sovrummet så lutar jag mig mot handfatet och suckar, jag hör hans röst, hans kommentarer och jag försöker att inte lyssna. ”Ta kniven” säger han, ”Gör det nu.” Jag blundar och försöker koncentrera mig på klockan som hänger i vårat sovrum, jag hör tickandet och hans ord. Men sakta så försvinner hans ord och kvar finns bara tickandet. Tick tock, tick tock, det slår långsamt och jag börjar räkna. Tick, ett, tock, två, tick, tre, tock, fyra, tick, fem. ”Logan, kommer du eller?” jag slår upp mina ögon och går in till henne, tar av mig mitt linne och lägger mig bredvid henne i sängen. Hennes andetag blir tyngre och jag hör hur hon somnar. ”Tänk inte tanken, du ska inte göra det!” tänker jag för mig själv och jag känner hur sömnen drar mig bort. Mina ögon stängs och andetagen blir tyngre. Jag somnar och drömmer om henne, samma dröm som varje natt."

Har börjat på en ny bok, igen.
Kommentera gärna och säg vad ni tycker! (:

Hemlös, Utstött & Lycka

Ensamheten hos en hemlös person;


Lycka hos en person/personer;


Ensamheten hos en utstött person;
Dom här tre bilderna tog jag till en släkting till mig som ska ha dom till en enmansföreställning.
Dom två svartvita bilderna visar hur en olycklig person är.
Och den bilden i färg visar hur en lycklig person är.

Jag är verkligen nöjd med bilderna och tycker det var jätte roligt att kunna
sitta och tänka på vad Hemlöshet är, vad Utstött är och vad Lycka är.

Pratade med min släkting och frågade vad hon skulle ha bilderna till och detta fick jag till svar;
"Det bilderna ska användas till är i en enmansföreställning
som heter "Lena Lena". Den handlar om Lena som lever som hemlös och drömmer
om att få finnas till.
 
Anledningen till att jag gör detta är för att jag går en skådespelarutbildning
på Edelviks folkhögskola i Burträsk, och detta är mitt slutprojekt där jag ska
visa vad jag har lärt mig under hela året :)
 
Bilderna kommer sättas upp på väggen så att dem under hela föreställningen kommer
bli en slags förstärkning och kontrast mellan hemlösa och icke hemlösa.
"

andra tankar

Kom verkligen på andra tankar då man skulle gå ner på rummet och såg en STOR JÄVLA S-I-D-L. Kändes fasen som jag skulle få en hjärtattack eller något. Och ja, jag kan inte skriva s-i-d-l, ryser i hela kroppen då jag ens nämner det och kan inte vara stilla. Kliar på hela kroppen och tror att en sådan är på väggen ovanför mig eller t.o.m i sängen. usch. fyfan.

110517

Nu ska jag klä på mig kläderna jag ska ha för dagen och sen ska jag fixa lite frukost till mig själv.
Det spö regnar verkligen ute men nu har jag gett mig in på att fotografera och då ska jag fotografera med. Får bli att gå med ett stort paraply och ha regnet i ryggen liksom. Ska höra av mig till bror min också eftersom att jag ska ta foto på han och hans flickvän. Hur jag ska ta fotot blir en överraskning. Nu lyssnar jag på musik på min Youtube och ska väcka katten först innan jag fixar frukosten osv.

ska

Det verkligen spö regnar ute. Men jag ska fotografera. Jag ska!!

110516

Ligger i soffan och ska precis titta på CSI. Har inte tittat på de på länge känns det som. Och jag älskar kriminal serier! :) imorgon ska jag fotografera till en släkting till mig, och kommer nog berätta varför jag fotograferat och visa bilderna i bloggen med.

Ishockey VM 2011

21:37
Jaaa för i helvete!! :D Sverige har gjort ett mål nu i 2a period. Och fyfan vad gott!! HOPPAS FAN ATT SVERIGE VINNER VM I ÅR!! :D

21:56
Ursäkta ord valet just nu men HELVETETS JÄVLA SKIT SPEL!! Finland gjorde mål 7 sekunder innan 2a perioden slutade. Så nu står det 1-1 i matchen. Så jävla störande.

22:14
Finland har gjort 2 mål nu. Så 2 - 1 till Finland. Fan.

22:16
Nu gjorde Finland ett mål till. 3 - 1 till Finland.

22:23
Kommer vara så jävla nere om inte Sverige vinner. Vi har fan verkligen kämpat oss fram! Och det är bara 13 minuter kvar på matchen så Sverige måste göra 2 mål typ för att vi ska ha någon chans.

22:28
Känns som om jag fan kommer börja gråta om Sverige inte vinner.

22:39
4 minuter kvar på matchen. Hoppas verkligen Sverige tar hem detta i sista minuten.

22:43
Finland gjorde ett mål till. 4-1 till Finland. Helvete. Det är Sveriges tur att vinna, det är VI som ska vinna! Vi ska ta hem segern. VM guldet!

22:44
5-1 till Finland. Helvetets jävla helvete!!

22:47
6 - 1 till Finland. Nu gråter jag snart.

22:50
Nu är matchen över. Sverige gjorde 1 mål och Finland 6 mål. Sverige gav upp för snabbt. Jag försöker hålla tillbaka tårarna. Helvete.

22:57
Nu ligger jag i sängen. Sjukt nere pga förlusten. Sverige borde tagit hem detta.

choices

If you just be safe about the choices you make, you don't grow.

delete och inte kunna ångra

Tänk att man bara kan försvinna så lätt.
Sluta existera.
Klicka på "Delete"
och inte kunna "Ångra".

110514 x2

Sitter ute på altanen och snackar med Roger och Mia. Verkligen jätte mysigt att träffa dom igen :) har inte träffat dom på snart ett år så känns så skönt att träffa dom igen. Och förhoppningsvis ska man träffa dom igen om några veckor. Och för er som inte vet så är Roger och Mia två stycken från Sweden Rock Festival! :) känner att jag inte orkar gå hem men måste det, jag och mamma ska titta på Eurovision Song Contest.

110514

Sitter hos pappa nu och har varit här sedan 11 kanske. Har suttit ute i solen och läst en bok. Har ätit frukost hos pappa med. Mamma är inne i stan så vet inte när hon kommer hem. Ikväll är det typ Eurovision song contest så de blir att titta på det med mamma :)

110513

Nu har jag lagt mig tillrätta i sängen. En film som jag tittat lite på håller fortfarande på och spelas. Är inte ett dugg trött så får väl se när jag somnar. Imorgon ska man nog dra till pappa och hälsa på lite :) prata om nästa vecka och så. Mamma är iväg och vet inte när hon kommer hem så är ensam hemma just nu iallafall. Lite läskigt. Men så är det.

put

Let's put a smile on that face

Linnea


bilden uppladdad på 600

när man ändå

varför skapar man liv när man ändå ska dö ?

110512

Nu ska jag titta klart på en film och sen blir det att sova för mig. och förhoppnigsvis så kommer jag somna.
Imorgon är det Fredag. Redag. Veckorna går så himla snabbt. Var och red idag. Hade ingen pall så fick stå på någonting som heter "sockerbit". och självklart när man sprecis ska upp på sadlen när man står på denna jäkla "sockerbiten" så trillar "sockerbiten" baklänges... och jag... ja, jag... jag trillar med den. Ner på marken. Börjar as garva. Är helt grusig på ryggen och ledaren frågar om jag är okej. Kränger ur mig ett "Yess, jag är okej" och reser mig upp och börjar borsta av gruset. Så ah. Det gjorde min dag idag :D och kommer nog aldrig stå på en sån "sockerbit" något mera när man ska upp på hästen. Men nu blir det filmen för min del och sen sängen. Måste upp tidigt imorgon. Känner att det är bäst för mig. Kan inte hålla på såhär längre.

tråkigt och ointressant test

Testet börjar: 20:21
Kommer du att svara ärligt på alla frågor? - Ska försöka
Har du nånsin blivit påtagen med att ha sex? - Nej
Bär du en prickig tröja idag? - Nope
Är klockan mycket? - Nej (: 
Hur kåt är du på en skala 1-10? - 0
Är dina föräldrar gifta? - Nope
Vill du gifta dig som äldre? - Ja
Har du ätit pizza idag? - Nope
Tycker du om tester? - Om man har tråkigt så är det kul :D
Varför gör du testet? - Har tråkigt
Vad heter din pojk/flickvän? - Är singel 
Har du ett bra sexliv? - Haha
Skulle du ha sex med någon av samma kön? - Ja
Lagar du ofta mat? - Yess!
Kan du fler språk än Svenska? - Engelska, lite Italienska, lite Thailändska.  
Är du duktig i skolan? - Newer
Hur många skolämnen har du underkänt i? - alla förutom tre
Hur många skolämnen har du VG/MVG i? 3
Är du stolt över dig själv? - Nope
Har du gjort bort dig offentligt? - Haha ja 
Har du tappat byxorna allmänt? - Nope
Kan du simma? - Ja
Är du rädd för vatten? - Inte rädd men har respekt för vatten 
Är du höjdrädd? - Lite
Är du mörkrädd? - Ja
Vad tycker du om clowner? - Läskiga
Använder du svarta kläder? - Oftast
Har du någonsin använt bälte? - Skärp? Ja
Hur snygg är du 0-10? - 5 kanske
Har du msn? - Ja
Har du lunarstorm? - Har haft. Aldrig igen. 
Är du en rolig person? - Ibland :D
Är du italienare? - Ne
Tittar du varje dag på film? - Varranan dag typ :D 
Har du blivit sårad av kärlek? - Det har väl alla?
Är du attraktiv? - Inte vad jag tycker
Har du druckit för mycket? - Ja
Har du testat droger? - Nej
Har du hål i tänderna? - De vet jag inte. Har haft. 
Är du gift? - Nej
Dag eller natt? - Natt
Värme eller kyla? - Värme
Har du mobil? - Ja
Har du husdjur? - Ja 
Har du velat försvinna? - Yess
Vad är den roligaste saken som hänt idag? - Att jag trillade när jag skulle upp på hästen ): 
Senaste kramen gav du? - Till Emma
Har du rosa läppstift? - Aldrig
Borstar du tänderna varje morgon? - Glömmer faktiskt ibland. Men oftast varje dag.
Har du tatuering? - Vill ha
Har du slitet hår? - Inte längre.
Har du en polotröja på dig nu? - Nope 
Har du varit i Thailand? - Jaa
Har du blivit utsatt för hot? - Hot? Ja. 
Har du piercing? - Öronen :D vill ha i ögonbrynet.
Om ja, var? - Samma som jag skrev. Öronen. Vill ha i ögonbrynet.
Vilken är din naturliga hårfärg? - Rödtott
Har du ett par solglasögon? - Yess
Använder du locktång? - Plattång :D
Hur lång tid tar det att fixa ditt hår? - Oplattat, 30 minuter. Plattat, 15 minuter.
Har du gardiner i ditt rum? - Yess. Faktiskt
Sover du med kläder? - De gör väl alla? Har trosor, T-skirt och ibland ett par sovbyxor ju :D
Går du i en bra skola? - Skolan är bra. men ingenting för mig just nu.
Snusar du? - Nej
Har du hört nått som fått dig gråta? - Yess
Vem tillbringade du natten med senast? - Ehrg. Mig själv? 
Har nån främling tagit på dig? - Nope
Har du badat i en pool? - Yess
Har du drömt underliga drömmar? - Yess
Vad ligger på din högra sida? - Står ett bord där. TV kontroller. Lampa. Armband. Klocka. 
Använder du shorts? - På sommaren ja.
Har du skor på dig nu? - Nej
Om ja, vilken färg? - Om jag skulle haft dom på mig hade jag haft svarta
Har du strumpor på dig nu? - Nope
Vad luktar det om ditt hår nu? - Schampoo
Har du smakat på blod? - Yess
Förlorat nått viktigt? - Yess
Har du pengar? - Jao.
Om ja, hur mycket i din ficka just nu? - Har inga byxor på mig. Så noll spänn. 
Vilken storlek har din tröja du använder nu? - M tror jag.
Hur ser den ut? - Svart
Vilken storlek har dina byxor/din kjol just nu? - Har inga byxor på mig. 
Hur ser dom/den ut? - Har dom inte på mig :D
Är frågorna onödiga? - Just nu, JA
Vilken sexualitet har du? - Låter det vara osagt. 
Är du gudstroende? - Nope
Har du besökt Norge? - Yess
Har du besökt Finland? - Nope
Har du besökt Danmark? - Yess
Har du varit i Afrika? - Nope
Har du varit i Sydamerika? - Nope
Har du varit i Nordamerika? - Nope
Har du varit i Ryssland? - Nope
Är lampan släckt eller tänd i ditt rum nu? - Den som är på väggen är tänd :D
Pratar du ständigt i telefon? - Smsar.
Tittar du på OC? - Yess
Är du törstig nu? - Nej
Är du hungrig nu? - Nej
Vad tycker du om tjejer? - Dom är tjejiga
Vad tycker du om killar? - Dom är pojkiga
Har du velat ha tillbaka ett ex? - Har velat, ja. Men inte längre.
Har du klappat en get? - Yess
Har du ägt en hamster? - Nope
Har du hållt i en kanin? - Yess
Har du ätit på en blomma? - Yess :D 
Testet slutar: 20:32

skytten

Skyttens tidsperiod: 23/11 - 21/12
Plats i zodiak: Nionde
Planet: Jupiter
Element: Eld
Kvalitet: Föränderlig
Polaritet: Positiv

raderat

- texten raderad -

Kosläppet 2011Kosläppet i Bräkne-Hoby 2011

                

climb

Only when you drink from the river of silence shall you indeed sing.
And when you have reached the mountain top, then you shall begin to climb.
And when the earth shall claim your limbs, then shall you truly dance.

22;56

Klockan är nu 22;52 och jag kan inte sova. För en del personer är detta en tidig tid för att sova men inte för mig. Innan kunde jag somna vid 21 på kvällarna men inte nu längre. Istället ligger jag vaken, tänker på om jag ska starta en film eller inte (har en slacks tanke om att jag Måste se klart filmen om jag tittar på den) och om jag startar filmen är jag ju vaken i ca 2 timmar till. Tänker på vad jag kan göra för att bli trött. Spela någonting på mitt Playstation eller kanske starta datorn? Nej. Försöker koppla av, blunda och tänka på lugna saker men det hjälper inte. Vrider och vänder på mig. Tänker. Funderar. Är varm och sedan kall. Oftast är jag trött och vill bara sova. Men det fungerar inte. Man ligger vaken. Länge. Och tillslut somnar man. Men det brukar ta någon timma innan man somnar. Fan. Detta är så jävla tradit. Vrider och vänder på mig. Tänker. Funderar. Är varm och sedan kall.

Steg upp vid halv 11

Steg upp vid halv 11. Har gjort mig i ordning och ätit frukost. Funderar på om jag ska ta och gå till pappa nu eller lite senare. Vet inte. Tror jag går dit nu. Idag ska jag till BUP och sen vet jag inte mer vad som händer idag för min del :)

Sverige mot Canada

Sverige mot Canada på Ishockey. Står 2-2 nu. Känns som att Canada verkligen pressar Sverige. Imorgon blir det BUP för mig vid halv två. Känns faktiskt skönt. Behöver prata lite. Men vet inte hur jag kommer hem från BUP då jag pratat färdigt. Haha, blir ju något man måste lösa. Nu ska jag titta klart på Ishockeyn och sen ska jag nog gå och lägga mig. Börjar bli trött.

simply

I believe whatever doesn't kill you, simply makes you...stranger.

110509

Mina inlägg verkar inte komma upp på bloggen. Så irreterande. Och om Detta inlägget kommer upp så är det nog något fel inom datorn. Men ah. Ska se om jag kan spåna vidare lite och se vad som är fel.

traveling

It set me up for this bohemian life I have been leading.
I feel like I have been traveling with the same bag since I was like 8.

110508

Ishockey nu. Sverige mot Schweiz. Ska passa Alva idag med. Massa mys.
Idag har jag inte gjort någonting typ. Tittat på två filmer och tagit det lungt. Skulle egentligen lagt upp bilderna från Kosläppet idag men känner att jag inte har orken att göra det. Nu ska jag titta på Ishockeyn och vänta på att bror min ska komma med Alva (:

110507 x2

Kom hem vid 15 tiden. Ikväll blir det nog Batman maraton. Först Batman Begins och sen Batman The Dark Knight.
Ska lägga in bilderna i datorn från Kosläppet också idag. Tror jag kommer lägga upp dom imorgon om jag har tid. Vilket jag förhoppningsvis har. Nu ska jag se om det finns något på tv som man kan titta på. (Vilket det oftast inte brukar finnas). Men se nu att det faktiskt är en film på TV som heter The Game Plan så den ska jag titta på. 

110507

Nu ska jag göra mig i ordning. Vi ska snart köra till kosläppet. Kommer ta en massa bilder idag förhoppningsvis.

Sverige vann mot Frankrike

Nu ligger jag i sängen. Sverige vann mot Frankrike på Ishockeyn. Blev 4-0 till Sverige. Verkligen en bra match även fast de kändes som om både Sverige och Frankrike inte gjorde sitt bästa. Imorgon blir det att stiga upp vid 8:00. Är ju kosläppet i Bräkne-Hoby imorgon. Men ah. Skriver nog mer imorgon, nu ska jag försöka sova. (Är egentligen inte ett dugg trött men så är det. Vill titta på en film men om jag gör det kommer jag säkerligen inte somna inatt. Så ingen film blir det för min del. Ska försöka koppla av istället.)

Sverige mot Frankrike

Nu sitter jag och tittar på Ishockey. Sverige mot Frankrike. Ska snart äta middag också. Så nu blir det att titta på Ishockey hela kvällen! :)

biggest fans

Love your haters. They are your biggest fans. Why?
Because they keep on wasting time just to watch your every wrong move.

110506

Somnade inte förens halv 3 inatt. Så har sovit i typ 6-7 timmar inatt.
Nu ska jag titta på en film (film nörd) och vänta på att mamma ska komma hem från jobbet för vi ska in till stan. Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva just nu. haha. So that's it for now on.

110505 x2

Nu sitter man i sängen med datorn i knät. Ska titta på en film.
Har duschat och red idag. Vi hoppade och det gick verkligen jätte bra. Fast jag höll på att trilla en gång. Haha (: Nu ska jag titta på filmen och ta det lungt. Imorgon är det Fredag. Längtar. Ishockey imorgon, Sverige möter Frankrike. Ser fram emot det!

110505

Vid 11:30 kommer Emma och vi ska åka iväg en runda.
Tittade på Ishockey igår, Sverige vann med 6-2 mot USA. Tycker verkligen det var en spännande match! Fast jag somnade sista halvtimmen så ah. Hann inte se slutet. Men det var bra spelat av de både lagen iallafall! (: Idag ska jag rida vid 17 tiden, sista ridningen för mig på Torsdagarna. Imorgon (Fredag) så vet jag inte vad som händer, mamma pratade om att hon skulle bjuda hem Mormor och Johnny på middag eller liknande. På Lördag blir det iallafall Kosläppet i Bräkne-Hoby. Kommer vara massa mysigt och jag kommer fotografera mycket! (: Så blir att ladda båda kamerabatterierna tills Lördag. Nu ska jag lyssna lite på musik och ta det lungt. Tror jag ska göra lite Is kaffe med. Gott Gott!


110504 x2

Nu ska jag äta middag. Ska titta på Family Guy också. Jag älskar Family Guy!

hem från en underbar ridtur

Nu är jag påväg hem från en underbar ridtur med Dex. Fick låna Anna-Lenas (en på stallet) häst och rida lite :) vi red skritt ute i skogen och sen avslutade vi ute i paddocken med lite gallopp och trav. Det var verkligen jätte mysigt. Och imorgon ska jag också rida, har En gång kvar på att få rida igen så detta är sista gången nu jag rider på en Torsdag. Nästa vecka på Måndag så ska vi ha Teori så blir ingen ridning då. Anyway, när jag kommer hem ska jag slänga mig i duschen och sen blir det att äta middag. Har bara ätit två mackor idag. Min mage har kurrat och kurrat i eftermiddes men nu är jag helt plötsligt inte hungrig länge. Konstigt.

smile death

Death smiles at us all. All you can do is smile back.

110504

Nu ska jag göra mig i ordning. Blir att gå till pappa och hälsa på.
BUP idag vid 15 tiden. Känner mig riktigt slö idag, orkar egentligen inte prata men nu får de bli så. Efter BUP så vet jag inte vad som händer, väntar på svar från en person idag och hoppas att jag får ett Ja (: Har tittat på en film idag så funderar på att kanske skriva lite om den senare om vad jag tyckte och så. Men ah, nu ska jag ta en macka och fixa till mig. Håret ska plattas och kläder ska bytas.

Homo filmer

Nu frågar jag Alla detta, även folk som ser detta på Facebook och självklart de folk som läser min blogg.
Jag undrar, vet ni några bra Homo filmer? Det finns ju Brokeback Mountain och Imagine Me And You. Men sen kommer jag inte på någon mer film. Vet ni kanske en hemsida där det finns exempel så homo filmer. Skulle vara väldigt tacksam för lite hjälp om detta! :)

Redbull och Musik

Sitter i bilen och dricker en Redbull och lyssnar på musik. Väntar på att mamma ska prata färdigt med mormor så vi kan köra. Tittade på en film imorse och den var bra. Tittade sen på Brokeback Mountain, och ja. DEN VAR VERKLIGEN JÄTTE BRA! Och grät t.o.m sista halvtimman på filmen. Så ja, den filmen tänker jag se igen. När vi kommer hem så blir det middag och sen ska jag titta på någon film till :)

110503

Är vaken. Men så himla trött.
Ska snart titta på en film, tror det blir Identity. Idag har jag inga planer alls, vet inte vad som händer. Det är Tisdag idag och veckorna går faktiskt jätte snabbt. Klockan är "redan" 09:12 och det känns som hela dagen har gått. Men ah. Nu ska jag titta på filmen och ska se om jag kan hitta på något under dagen. Kanske fotografera någonting? Får se.

110502

Nu är jag påväg hem. Ishockeyn har redan börjat så det blir att direkt slänga sig framför TVn när man är hemma. Har ridit idag och kan säga att det verkligen gick bra! :)

echoes

What you do in life echoes in eternity.

00:17

Ska jag kalla mig själv störd eller vad fan är det som händer.

mess

I like bein' a mess, that's who I am.

tagga Ishockey VM

Blir att tagga inför Ishockey VM när sverige möter Österrike på Måndag!! :D och sen när Sverige möter USA på Onsdag!! :D FYFAN VAD GOTT!! :D

1th Maj

Nu har man vaknat. Är fortfarande trött och har lite huvudvärk. Ska väl snart äta frukost. Idag ska man iväg på kalas eftersom att min kusin fyller 18år :)

RSS 2.0