2mrw is it 1th April

Imorgon är det den 1th April. Och om jag kommer ihåg det rätt så är det då man får luras. Inget jag ser fram emot direkt, haha.

åska

Jag vill att det ska börja åska.

110330

Blir ingen Brukshundsklubb ikväll med Emma och Quno då Quno inte mår så bra. Istället ska jag ta det lite lungt, laga mat och bara koppla av :)

110329 x3

Jag är inte ens trött men somnar väl snart ändå. Imorgon blir hela dagen full. Först skola, sedan BUP, efter BUP måste jag äta något. Efter det så hämtar Emma mig vid halv 7 och då ska jag följa med henne till brukshundklubben och där ska vi vara tills halv 9. Kommer bli kul imorgon men dagen kommer bli så himla lång. Mamma satte på mitt element på mitt rum så det är verkligen jätte varmt. Stängde av det för en halvtimma sedan så får hoppas det svalnar snart. Hade kunnat öppna fönstret men då jag har mitt rum i källaren så är det ingen bra idé. Jag vill inte ha in en massa kryp på mitt rum. Usch, nej. Så har funderat på att typ skaffa ett myggnät när det blir lite varmare ute och sätta för fönstret så jag kan ha det öppet ibland iallafall. Det låter faktiskt bra i mina ögon och jag kan se det framför mig också.

göra film

Svenskar suger på att göra film säger jag bara. Har precis tittat på Låt den rätta komma in med Emma. Finns någon sådan på Engelska med och tror den skulle varit tusen gånger bättre! Men alla jag pratat med säger att denna svenska film är den bästa genom tiderna. Fan heller att den är. Så ah. Detta var en dålig film och jag ångrar lite att jag köpte den.

Who are you

I won't even bother describing myself.
How I perceive and define myself as a person.
Since everyone has there own idea who I am.
So take a guess and lastly I ask you.
Who are you?
The real you not the you who everyone sees.
The one behind closed door.
For only my eyes to witness.

Another thing.
I'm tired of people needing a reason.
For doing everything in their lives.
Do it 'cause you want it.
Because it's fun.
Because it makes you happy.




110229 x2

Står i köket och gör amerikanska plättor. Jätte gott! Idag ska mamma titta på en ny bil så det kommer bli kul.

110329

Klockan är snart 8. Ligger i sängen. Mår inte bra. Orkar inte berätta varför heller :) har inte lagt in några bilder på ett tag så funderar på att kanske lägga in dom i helgen när jag har tid att fixa med det. Detta är ju trots allt en Fotoblogg. Har skrivit på en ny story, vet inte om jag berättat det innan. Kanske jag har. Känner att den är bra iallafall och att jag nog kommer kunna skriva långt på den. Så vem vet, ni kanske får något smakprov på den snart :)

110328

Ont i halsen. Hatar det. Vill inte bli sjuk.
Ligger i sängen och tar det lungt, funderar på att göra lite Teé eller något. Bara för att få bort det onda i halsen. Vet inte om det blir ridningen ikväll. Är ju inte det bästa direkt att anstränga sig.

110327

I aren't tired. It sucks! I want 2 sleep. About 6 hours I are goin up. I hate it. Monday soon. Isn't anything I are dreamin' about directly. Haha. Anyway, I layin' in the bed now. In the dark. Hurt in my stomach and have a bit headache too. That sucks so hard. I'll try 2 relax and close my eyes for a while. I need it.

speglar

Det yttre speglar ens inre.

Sommartid

Hej Sommartid, hejdå Vintern...

släckt lamporna under E.H

Jag undrar hur många det är som släckt lamporna under Earth Hour. Själv så släckte jag alla lamporna i källaren. Övervåningen får mamma ta hand om, haha. Det enda jag haft i kopplat var min mobil laddare för behövde ladda min mobil. Hur gör Ni under Earth Hour? Har Ni något "undantag" för vad som inte ska vara släckt eller släcker ni ner hela huset och lever med tända ljus hela timmen då Earth Hour är? Berätta gärna själva vad Ni tycker om det här med Earth Hour och hur ni upplever det! Skulle verkligen vara kul att höra Era åsikter :)

Earth Hour 2011

Earth Hour 20:30 - 21:30



110326

Varit vaken sedan 7. Satte på O.C direkt och tittade klart på den CDn och trodde klockan var 10 när jag steg upp. Så himla fel jag hade. Klockan var bara nio. Så nu har jag ätit frukost och fixat till mig. Sitter nu vid datorn men bloggen vill inte fungera. Så typiskt! Fotboll idag med Emma och hennes kompis, ser fram emot det :)

110325 x2

Ligger i sängen. Är inte trött. Mamma sover i stan inatt. Känns skönt att vara ensam hemma men ändå lite konstigt. Klockan ringer vid 9 imorgon och vid 12 ska jag följa med Emma och hennes kompis på fotboll. Kommer bli kul. Och självklart har jag kameran med mig som alltid! :)

110325

Tåget påväg hem. Så skönt, det är Fredag idag. Musiken från hörlurarna på Ipoden gör mig glad. Direkt när jag hoppar av tåget typ så ska jag ta en buss hem direkt. Skulle egentligen gått upp till bror min men blev inte så. När jag kommer hem blir det nog att fixa mat direkt tror jag, korv och kanske någon pasta. Låter gott!

happening

It sometimes feels like a strange movie, you know,
it's all so weird that sometimes I wonder if it is really happening.

110325

Sitter i skolan nu, finslipar på ett Svenska arbete.
Det är Fredag idag, och VÅFFEL DAGEN(!) så jag ska faktiskt köpa hem Våffel smet (eller vad det nu heter, det är typ i en påse), glass, grädde och sylt och sen ska jag göra våfflor ikväll! Massa, massa, massa, massa gott :D I luuuuuuuuuuv våfflor :D
Idag blir det att göra en massa saker där hemma. Jag ska duscha, fixa håret, städa toaletten där nere, fixa mat, städa kattens matplats, försöka städa på mitt rum lite m.m. Och ikväll vid 22 tiden blir det film som belöning (typ)! (: så det känns okej. Mamma är inte hemma för hon ska sova i stan inatt så jag har huset för mig själv, äntligen, haha (: Men nu ska jag fixa klart Svenska uppgiften.

110324

Sitter i bussen nu påväg till skolan. Känns okej men jag är väldigt trött. Och jag berättade det inte igår men jag har faktiskt klippt mig ;) så tror det ska komma för och efter bild i helgen eller imorgon. Trivs verkligen med det och kände att det var dax att pröva något nytt! :)

wanted

I just wanted to escape.

Förstavärldkrigets sista soldater

Tittade på en väldigt intressant dokumentär serie som var på 2an vid 18;00. Den handlade om när kriget bröt ut 1914 och några personer som var med där 1914-1918 berättar om hur dom upplevde det. Och i slutet höll jag på att gråta sönder. Någon utav dom soldaterna kom ihåg en dikt som någon utav deras soldat kompis skrivit. Och när han läste hela denna dikten, ja, seriöst, jag trodde jag skulle bryta ihop. Så fint. Så hemskt.

110322

Det är varmt här men blåser väldigt mycket. Solen skiner och bilarna kör förbi. Mitt tåg kommer inte förens om 25 minuter typ, ganska segt men ah. När jag hoppat av i Sölvesborg så blir det att ta en buss som tar mig hem. Skönt! Mamma jobbar till halv 6 idag så när jag kommer hem ska jag nog göra middag, börjar bli hungrig. Ska också försöka ladda ner saker till Sims2 (alla sakerna försvann när jag fick installera om alla spelen) så förhoppningsvis kommer det gå bra. Imorgon har jag studjedag, så himla skönt. Har BUP vid 13 och pappa skjutsar mig dit. Efter BUP så ska mamma klippa sig och jag ska följa med dit och få mitt hår färgat. Blev ju något fel med färgen när jag färgade det förra gången så det röda syns knappt. Men förhoppningsvis kommer det bli ändring på det! :D nu ska jag sitta här och titta på alla bilar som kör förbi, kanske ta mig en macka som jag har med mig. MhhM, skriver väl senare idag också :)

Den går mig på nerverna

Jag hatar min huvudvärk. Den går mig på nerverna. Den kommer alltid som en chock och det gör lika ont varje gång. Känns som hela huvudet ska sprängas. Och när jag blundar känns det ibland t.o.m lite värre. Fan. Det är sånt här som får mitt humör att sjunka. Jävla huvudvärk.

ridningen,



Påväg hem ifrån ridningen, det gick helt UNDERBART! :D Dex, som hästen heter, var verkligen duktig och vi hoppade och jag är inte så jätte bra på att hoppa men han hjälpte mig och var hur snäll som helst. Här är en tre stycken bilder på mig och Dex (tagen med min mobil kamera därav den dåliga kvalitén), den är inte världens bästa bilder direkt men dom duger. Funderar på att ta med mig kameran nästa gång till stallet och fotografera lite. Vore kul!

110321

Det är så sjukt konstigt att sitta på tåget utan att ha en Ipod. Eller ah, jag har en Ipod men den vägrar fungera. Inte alls kul. Som jag skrev innan imorse så är det ridningen ikväll, och jag längtar verkligen dit :)

110321

Trodde det var sommartid idag. Lite panik känsla japp.
Ikväll blir det ridingen och fyfan vad jag längtar. Red ju inte förra veckan så nu har det gått två veckor sedan jag red sist, känns lite konstigt. På Onsdag så har jag studjedag, så himla skönt att vara ledig då! Men eh, ah, vet inte vad jag ska skriva mer . Måste skriva ut lite läxor och sen ska jag läsa igenom det och se om allt är bra.
Ni får ursäkta för den dåliga uppdateringen men vårt internet där hemma vill inte fungera som det ska. Funderar på att kanske ladda upp några bilder på Onsdag också då jag är ledig. Hinner liksom inte med det då jag är i skolan på dagarna (:
Men ska självklart försöka göra lite ändring på det!

110320 x2

Är inte trött. Klockan är snart 20. Förstår att jag inte är trött. Haha. Men vill sova. Slippa tänka så mycket. Vore skönt. Jag är trött på att försöka förneka det. Jag är så trött på det. Förnekelsen.

110320

Kommer inte in på bloggen idag. Jätte konstigt.

Tropic Thunder

Tittat på Tropic Thunder nu. Kände igen 4 skådespelare. Men en utav skådespelarna, Tom Cruse, såg jag inte att det var han förens i slutet. Och Downey Jr (glömt lite utav hans namn) hade jag aldrig vetat att det var han om inte min bror berättat det för några dagar sedan. (Fast i slutet av filmen hade jag sett att det var Downey även om bror inte berättat) Men ja, så tokigt det kan bli :)

Tropic Thunder

Tittat på Tropic Thunder nu. Kände igen 4 skådespelare. Men en utav skådespelarna, Tom Cruse, såg jag inte att det var han förens i slutet. Och Downey Jr (glömt lite utav hans namn) hade jag aldrig vetat att det var han om inte min bror berättat det för några dagar sedan. (Fast i slutet av filmen hade jag sett att det var Downey även om bror inte berättat) Men ja, så tokigt det kan bli :)

110319

Såhär ser min kväll ut;

17:45 Råttatouille
20:00 AFV
20:25 AFV
- Tacos dax
21:30 Tropic thunder

minns inte om jag bloggade igår

Jag minns inte om jag bloggade igår... Det gjorde jag nog, kanske. Jag vet inte. Haha :) iallafall, nu vid 11 tiden ska jag träffa Emma och senare idag vid typ 18 tiden så blir det nog film maraton med mamma och tacos ätande :) massa myes. Jag ligger fortfarande i sängen och har inte orkat resa mig ännu, fast märker att jag börjar bli hungrig så måste nog snart gå upp. Haha :)

msn msn msn msn

Well. jag har skaffat ny msn så alla vet det nu (:
och NEJ, det är inte min BLOGG msn jag snackar om utan min vanliga msn!
NY MSN; [email protected]

110317 x2

Jag är inte trött men samtidigt så är jag verkligen jätte trött. Det håller inte ihop. Ligger i sängen nu iallafall, vill sova, ta det lungt och vila ut. Mina ögon vill stängas hela tiden. Haha. Nu bara babblar jag på känns det som. Imorgon är det skola - och Fredag. Så härligt. Helg i två dar och sedan börjar skolan igen. Jag gillar helg, jag gillar Fredagar. Det är mysigt. Skönt. Härligt. Att ta det lungt och vila. Japp!

1103167

När man kommer utanför skolan och ska gå till tåget så ser man att det faktiskt snöar ute. Fick en liten chock. Idag kände jag av jag behövde vara i skolan längre så det fick bli så. Är väldigt trött och hungrig men så är det.

110316 x2

Kom på att jag nog faktiskt inte bloggt idag. Ojsan. Har inte haft en tanke på det. Anyway, vet att det blivit sjukt jäkla många SMS inlägg men jag håller mig ifrån internet lite. Känner att jag behöver det ibland. ehrg, ah, när jag är vid internet igen, vilket borde bli i helgen så ska jag fixa mina SMS inlägg på bloggen så dom ser någolunda ut. Haha. Men nu ligger jag i sängen, börjar bli törstig, IGEN, så springer väl snart upp i köket och dricker vatten när som helst. Men ni får ha det gott, så hörs vi imorgon! :) OCH BTW, TACK FÖR ATT NI BESÖKER MIN BLOGG. OCH TACK FÖR DE FINA KOMMENTARERNA JAG FÅTT, DET GLÄDJER VERKLIGEN :D

110316

Jag kan inte sova. Tickandet från min klocka gör mig galen. Likaså att jag är trött men att det verkligen inte fungerar att somna. Helvete. Jag behöver sova. Vill undvika verkligeten för ett litet tag. Godnatt eller nå'd

110315

Tror jag snart ska göra pannkakor. Känner att jag nog ska äta middag lite senare idag så ah. Mamma ska till hennes kompis senare idag så undertiden hon är där så gör jag min middag. Har inte varit i skolan idag för jag har fortfarande ont i magen och sen när jag reser mig upp så mår jag illa. Jätte konstigt. Men får se hur jag gör imorgon, det borde ju gå om snart. Men nu ska jag göra pannkaks smeten iallafall :)

110314

Ingen skola idag för mig då jag har sjukt ont i magen. men hoppas det går om tills senare idag.
Har nu installerat ett Anti virus program på min dator så nu hoppas jag att den vill fungera! Nu ska jag äta frukost och ta det lungt.

3 månader - ett halvt år

Om 3 månader så har faktiskt ett halvt år gått på 2011. Det känns så jäkla sjukt alltså. Så sjukt.

110313 x2

Nu är man påväg hem från morbror och hans familj. Har verkligen varit jätte mysigt hos dom och min morbror hjälpte mig och mamma med våra datorer. Imorgon är det måndag, så sjukt. Jag är inte redo för en ny vecka. Men imorgon är det ridningen och det är typ de enda jag ser fram emot inför morgondagen. Och hoppas verkligen det går lika bra som förra gången! :) när jag kommer hem så blir det att installera om alla mina SIMS spel. Känns ledsamt men så är det. Så förhoppningsvis kommer det fungera igen när jag installerat om allt. Men nu ska jag lyssna lite på musik på min Ipod och koppla av. Jag börjar bli trött.

besöks record

oj, såg att jag fått ett besöks rekord idag... Och det har stigit ganska mycket.
Fick en liten chock och jag vet att jag inte har kommenterat någon blogg, så undra hur jag fått så många besökare egentligen.
Men jag är glad för det så ah :D och hoppas ni kommer fortsätta besöka bloggen!

110313

Det är söndag... och jag vaknar såhär tidigt. Fuck. Måndag imorgon också, längtar inte. Helgen går så himla fort.

Is



Is bilder.
Är väldigt nöjd med dom!

    
    

110311

Äntligen Fredag.
Sitter i skolan, känns väl okej. Lämnat lite svenska uppgifter till mina lärare, ska skriva ut lite mer saker som jag har hemma som ska lämnas på måndag. Känner mig sjukt seg idag. Vill ingenting. Men det är helg, jag älskar helg. Man slipper skolan i 2 dar iallafall. yey. Anyway, nu ska jag spela lite och vänta på att jag ska få några uppgifter, alla är på frukost nu så att ah.

>

                                                                     skeleton                                                                            
                                                                           
in                                                                                   
                                                                         
the                                                                                  
                                                                      
closet
                                                                              

tandlk,

Tandläkaren idag, ser inte fram emot det.
är så trött, vill bara gå och lägga mig och sova bort hela dagen. Gick inte till skolan idag men ska försöka göra det imorgon iallafall. Blir bussen då, och om jag missar den så kommer jag inte till skolan. Men hoppas jag orkar. Ska se om det finns någon att äta för jag måste verkligen ha något i mig. Sen ska jag platta håret och borsta tänderna innan tandläkaren, haha.

trött, vaken

Nu är det morgon. Jag är trött, men vaken.

110309

Onsdag, känns som Torsdag...
Slutar vid 13:30 och därefter ska jag ta tåget hem. men funderar på att jag kanske ska gå vid 12:30 istället för att slippa vänta i Sölvesborg i en timma... Men aja. Ska ha matte vid 10:20 så nu sitter jag och väntar på att lektionen ska börja. Ska ta bussen själv imorgon och på Fredag och sen är det äntligen helg.

synvillor

Jag gillar sånt här !



*******

om ni kallar mig ******* så lovar jag att jag skrattar er rätt i ansiktet.
För vet ni ? - Det är ju sant.

ridningen idag gick bra

Vill bara säga att ridningen idag gick jätte bra och att Dex, hästen som jag red, var verkligen duktig :)

When I do

When I do good nobody remembers,
When I do bad nobody forgets.

110307

Nu är det måndag igen...
Jag har ridningen ikväll och det är något jag ser fram emot. Minns inte hur dax jag slutar skolan idag men tror det var vid 13:30 kanske. Nu ska jag se om jag hittar något jag kan jobba med, tror jag ska läsa i en Naturkunskaps bok eller något. haha (:

110306

Nu sitter jag i bilen med mamma, vi blir bogserade utav Johnny. Mammas bil går typ inte att starta så ah. Så nu åker vi i 40km/h till Kristianstad. Känns GR8. Och det bästa är att det faktiskt är sol ute och inte så många moln på himmelen. Känns som om våren är påväg. Fast dom har sagt att det ska regna nästa vecka så ah. Men nu ska jag vara lite social med mamma, haha :)

knappt aldrig kul

Jag trodde denna kvällen skulle bli kul men jag hade fel.
Den är knappt aldrig kul med henne längre.

Jag hatar det.

110305

Ligger i sängen med Uffe, mormors hund. Har precis ätit och är ganska trött med. Vid 20 blir det Melodifestivalen och efter det vet jag inte vad som händer. Det är Lördag idag, snart måndag igen. Dagarna bara rinner iväg...

Titta, titta !

dsc09801 (MMS)


Titta, titta ! Jag hittade det spelet jag ville ha. Och jag vet. Mesigt. Men jag bryr mig inte, jag tycker det är kul. Så nu ikväll blir det att sitta vid datorn och installera detta :D

fuckin' wish

Sometimes I fuckin' wish that he could' die.
But thats only one thing in my life.
A fantasy that I sometimes want to be truth.
You and me, we, us, nothing can do us apart.

Jag var inte mig själv.

110304

Jahapp, nu sitter man här, på bussen, ensam. Om en halvtimma är jag i skolan typ. Känns ganska okej just nu. Emelie, en kompis åkte samma buss som mig till Karlshamn så vi snackade lite och sen väntade hon med mig på min buss. Så ett stort tack till henne. Anyway, om jag tror rätt nu så slutar jag vid 11:30 eller hur det var. Känns skönt att sluta så tidigt då det är fredag. Ska nog följa med mamma och mormor till Kristianstad för mormor behöver en ny tv. Så då kanske jag också ska ta och handla något, jag får se vad det är för affärer vi kommer gå i :) Just nu är det Eminem som kommer ur mina hörlurar på Ipoden. Känns skönt för hans musik får mig att må bra. Men nu måste jag sluta skriva, ska koppla av lite innan jag är framme i skolan. Är ganska trött då jag vaknade vid 6 imorse.

110303

Mars månad. 3 månader redan. tiden går snabbt.
Klockan är nu 12:30 typ och jag är så trött med en liten huvudvärk. Minns nite hur dax jag ska hem idag. tror det var vid 13:30 eller något. Får kika på det. Japp, torsdag idag. 13:30. Drack lite kaffe här innan och har i stort sett pratat med Carina nästan hela morgonen. Vi har lagt upp mitt schema osv och hur jag ska göra. Har fått lite mer uppgifter i Svenska och Engelska och en del av dom ska jag förhoppningsvis hinna klart i helgen. Ja, det känns ganska okej med skolan just nu och jag hoppas att mitt humör de stannar kvar vid det. Skola imorgon med, känns skönt. Har varit där nu alla dagar förutom Tisdag. Men nu ska jag kika runt lite på nätet och sen blir det att gå igenom min matematik igen. Känns verkligen som att jag kommit igång med det.

110302

Nu står jag i köket och lagar mat. Precis varit på BUP. Gick väl bra. Och mår hyffsat nu förutom en enorm huvudvärk som tar kål på mig. Så nu blir det att fixa klart maten och sen ska jag bara ta det lungt, ska nog lägga mig i sängen. Skulle egentligen lagt upp bilder på bloggen idag men det blir nog imorgon isnf förhoppningsvis.

pengar...




Ekonomin, pengar, rika och fattiga.
Det är vad jag vill ta upp.

Varför är pengar så viktigt? Varför har vi pengar?
Varför måste en del klassas som rika och en del som fattiga?
fan, detta känns som ett skolarbete - jag kommer ingen vart.

Here we go. Jag är så trött på att pengar är så viktiga, jag är trött på att vi delas upp i rika och fattiga beroende på hur mycket pengar man har. Jag är trött på det. och allt ska vara så himla dyrt, liksom bensin priset, kolla på det. Det är fan as dyrt. Kött brukar oftast också vara dyrt. Jag förstår inte varför vi har det såhär. Allt är så dyrt. Det är ju bättre om dom typ sänker priserna så folk handlar mer än att folk ska gå och dra sig för att handla för att det är så dyrt. Fan, jag stör mig på det.

Och det här med Rika och Fattiga. Varför har vi det så? Varför klassas vi in i olika gruppen beroende för hur mycket pengar man har. Det är fan inte klokt. De Rika ser ner på de Fattiga och de Fattiga hatar de Rika. Låt alla vara jämnlika, sluta slussa in folk i olika grupper.

och ni som läser detta tror jag inte tänker på vad för konsekvenser det kan få om vi inte har pengar. Men jo, jag har tänkt på det. Mycket. Om vi inte skulle haft pengar så skulle nog det blivigt kaos i världen. Totalt jävla kaos. Och det är inget jag trivs med.

Men vilket fall som helst, vad jag egentligen ville säga med detta inlägget är att man borde hellre sänka priset på varor osv än att höja det så folk ska dra sig för att handla. och sluta dela in folk i grupper om vilka som är rika och fattiga.
Hjälp varran istället. Ta vara på det ni har.

Ligger i sängen. Funderar. Tänker.

Ligger i sängen. Funderar. Tänker. Kan inte skriva så mycket då jag knappt har några pengar på mobilen kvar, ska ladda på dom imorgon efter skolan. Var ej i skolan idag men gick på mötet iallafall. Kändes okej även fast jag var skeptisk i början. BUP imorgon. Behöver prata. Pappa ska med dit. Vi behöver prata tillsammans. Reda upp saker. Efter BUP blir det hem hem hem hem. SKÖNT. Onsdag imorgon, halva veckan har gått. fyfan vad tiden rinner ifrån en. Nu måste jag sluta skriva, måste tänka på att det kostar ju att skicka nu. Är inte van vid att de ska kosta något när jag skickar sms men om man glömt och ladda på mobilen efter en månad har gått så blir det såhär. Men pengar ska in på mobilen imorgon iallafall! Känns bra.

pengar

Jag hatar att pengar ska vara så jävla viktiga i vår vardag. Jag hatar det verkligen. Helvete!

smäll



Jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans.

RSS 2.0