skönt att ligga i sängen

Jag har kommit på att det är så skönt att ligga i sängen ibland. Det är så mjukt, så varmt och man känner sig trygg på något sett. Ja, jag gillar det verkligen.

110131

Fixat med bilderna idag... Kan berätta att några bilder kommer upp imorgon också vid 14:00.
Ikväll blir det ridningen för mig. Lite läxa ska jag göra idag med. Men nu ska jag spela lite på mammas dator (fungerar inte att installera något spel på min dator) och mendans jag spelar så ska Eminem spelas på Min dator. Haha, detta kommer dra mycket ström. Och jag har bakat Negerbollar idag (: Eller, bakade dom precis. Men hittade inget sånt Pärlsocker och Kokos kan jag inte ha på dom pga min tandställning. Säger som morfar "När man ätit Kokos så slipper man laga mat i en vecka" och han har så rätt. Så mina Negerbollar fick varken Pärlsocker eller Kokos. Och ja, jag säger NEGERBOLLAR, inte CHOKLADBOLLAR.

Ryssbergsrundan



Verkar som om våren är påväg.

    
    
    

110130 x3

Vet att jag sa att bilderna skulle komma upp ikväll men jag orkar inte fixa med det.
Kommer fixa med det imorgon då jag ändå är ledig och har mer tid till det.

hemma igen

Är hemma igen nu, har fotat väldigt mycket men om jag ska lägga in bilderna så ska dom in i kväll.
Mamma ska laga något som heter Fisk Thai Gryta eller hur det nu hette...låter inte så himla gott men jag hoppas att det är det! Jag har haft väldigt kul idag och jag halkade en gång, och det var precis när vi började gå. Jag fattade inte att jag halkade förens jag låg på marken. Skulle bara vända mig om och säga till mormor att det går en hund där framme (hon hade sin hund med sig) och sen låg jag där. Skrattandes. Men det var det värt. Nu ska jag spela lite på datorn och sen ska jag skala några potatisar.

110130 x2

Visade sig att vi ska gå Ryssbergs promenaden idag, kommer bli mysigt.
Hörde av mig till bror min och undrade om jag får låna hans hund. Vilket jag fick! Har självklart med min kameran och två batterier - alltså blir det nog ganska mycket fotande. Vet inte alls när vi är hemma men om jag får fina foton idag så kommer dom nog upp ikväll då jag har tid att lägga upp dom. Är ju Ledig imorgon så kan vara uppe länge ikväll sen! Men nu ska jag sätta mitt batteri på laddning och göra mig i ordning, ta på mig vardags kläder osv... okej nej, jag ska spela Sims tills mamma och Johnny är färdiga (dom brukar ta så långt tid på sig) och när dom är färdiga så klär jag på mig vardagskläder och sen kör vi. Bra va?

110130

Vaken, vaken, vaken jag är vakeen.
Sitter och äter lite amerikanska plättor och dricker min andra kopp kaffe, gott är det! Som ni ser på mina andra inlägg idag så har jag varit vaken sen 06 imorse. Kunde inte somna om, så gick upp i köket, åt lite corn flakes bara för jag kände att jag måste göra något. kelade med katten och sen väckte jag mamma och Johnny. Satte på kaffe till dom och började göra mina amerikanska plättor. Och som jag skrev i början så sitter jag och äter några av dom nu och dricker kaffe. Det är verkligen såå gott och de var längesen jag åt frukost såhär tidigt. Är glad idag, eller kanske inte glad. Men på bra humör. And thats good.

diskbänken i köket

Nu sitter jag på diskbänken i köket, ska börja äta mina corn flakes och lyssna på Eminem i min Ipod. Detta känns som en bra morgon :D

06.01

Jag är såå himla vaken. Det suger. Vill sätta mig vid datorn men orkar inte, väntar egentligen bara på att jag ska somna om men tror inte jag kommer kunna det. Men man kan ju iallafall hoppas.

varför jag är så trött

egentligen vill jag bara säga att "jag förstår inte varför jag är så trött". Men jag vet varför jag är så trött, men jag försöker att inte tänka på det. Det är privat, det är jobbigt.

future

I can't see much of a future
Unless I find out what's to blame
What a shame

110129 x2

Har käkat lite middag precis, sitter just nu och tittar på Polisskolan 5.
Handlade idag med Emma, och det anda jag fick handlat var 12st doft ljus. Men jag gillade dagen ändå! (: Emma får mig alltid på bra humör och inget kan få mig att bli down då jag umgåtts med henne. Johnny ska komma inom ikväll så det blir väl att man ska umgås med honom och mamma. Kortspel kanske och någon film på tv. I have no idea. Anyway, nu ska jag spela lite Sims på mammas dator och snart kommer Johnny. ska också mysa med min älskade katt då hon försökt få mig uppmärksamhet sedan jag kommit hem. hihi.

110129

När man vaknar vid 05 på morgonen och är pigg så visar de bara att man somnade tidigt på kvällen.
Idag ska jag och Emma till Ekohallen där vi ska handla lite, kommer bli kul (: sen idag vet jag inte vad jag mer ska göra, har kameran med mig iallafall så blir väl kanske några bilder på naturen eller så. Men nu ska jag göra mig i ordning för Emma kommer strax!

110128 x2



Dessa bilderna är från när jag var i Tredenborg i helgen (23/1)

    
    

110128

Ska fixa så att bilderna från Tredenborg kommer upp idag! (:
Mår bättre idag än vad jag gjorde igår! Ska göra lite läxa och sen måste jag verkligen äta något, min mage den skriker efter mat.

lagt mig i sängen, film

Precis lagt mig i sängen, tittar på en film och ska försöka sova. Är väldigt trött känner jag. Idag har jag nästan i stort sett legat i sängen hela dagen. Vet inte alls hur jag gör imorgon med skolan men mår iallafall bättre än vad jag gjort innan idag. Känner inte av illamåendet men är fortfarande lite yr.

suk, sick, sjuk

Sjuk? Ja...jo. Illamående och yrsel.
Idag skulle jag egentligen varit i skolan men jag vaknade inatt och mådde illa och var yr och sen när jag vaknade imorse och skulle gå till skolan så var det fortfarande kvar. Så ratade med mamma och vi bestämde att jag skulle vara hemma. Så nu ska jag försöka bränna en film till en CD skiva och sen ska jag lägga mig i sängen och kanske försöka sova bort mig detta.

tick tock

Hear the time goes on,
hear everybody scream.
Sloly, Fast, Slolyer, Faster.
Everyday, everytime.
Hear the time goes on.

110126

Onsdag idag, känns som Fredag imorgon.
Har varit inne på Svenskan med klassen. Kändes väl okej. Nu vid 10:20 så har vi matte och jag får se hur jag gör då, behöver ju lite extra hjälp med det... Efter matten är det lunch och sen har vi nog Engelska om jag minns rätt. Sen bär det nog av hemåt, tror jag. Haha, har inte alls planerat denna dagen, känns jätte konstigt. Men ehrg, mamma slutar jobba vid 17 så ska ta bussen hem från sölvesborg själv. Vet inte ens vilken buss jag ska ta, alltså när jag är i stan osv osv osv osv seeeeegt. Men nu ska jag ta fram min matte bok och kika i den lite, sen bär det av till lektionen för moí. Jag gillar att säga ordet Moí, det klingar i mina öron, Moí, Moí, Moí...Moí.

Mammas fina lilla elskling

dsc09748_ (MMS)

Mammas fina lilla elskling ligger på mammas arm och sover. Det är så mysigt och hon är verkligen så söt när hon sover. Älskar dig min lilla elsklings katt !

110125 x2

Kan fortfarande inte sluta tro att det är Torsdag idag...
Nu har jag skrivit lite mer på min Novell, det gick jätte bra! okej nej, där ljög jag. jag har fastnat på den igen, vet inte vad jag mer ska skriva. Hjärnsläpp som vanligt. jobbigt! Ska vila lite, kanske äta något. Jag vet inte. Nervös inför mötet idag, men det kommer nog gå bra. Klockan är 12:32 och mötet börjar inte förens 15:45, sjukt segt att vara i skolan så länge. Men jag behöver det.
Nu skriker dom ute i korridoren, kan inte koncentrera mig. Blir galen. Crazy! Anyway, nu kom min lärare (äntligen).

vill vara

Jag vill vara mig själv utan att bli nertryckt.
Jag vill vara stolt över mig själv utan att skämmas.
Jag vill kunna vara fri utan lögner.
Jag vill inte vara på Låssas, jag vill vara på Riktigt. ♥

110125

Tisdag idag...men känns som om de vore Torsdag.
- RADERAT texten som jag skrev här innan -
Inte på humör helt plötsligt. Ahja, ska skriva på min Novell nu, måste bli färdig med den.
Ska lyssna på Eminem och försöka lugna ner mig. Känns skönt.

Eminem ♥

Kan säga att jag blir på såå bra humör då jag lyssnar på Eminems låtar på morgonen.

Jag älskar hans texter, hans dialekt, utseendet, musiken... ah, jag gillar i stort sett allt med honom. Och även fast folk kanske tycker han är wierd så tycker inte jag det. Eftersom att hans låtar har hjälpt mig så mycket, dom får mig att orka. visst, Marshall har gjort dåliga saker i sitt liv men so what? Jag bryr mig inte. Han är underbar på sitt sätt. Och ibland kan jag sakna den gamla Marshall då han "var" Slim Shady, hans texter och språket. men jag är glad att han har ändrats, för det är inte många artister som vågar ändra sina lyrics osv. Men Marshall har vågat göra det, och han slår igenom lika bra ändå. Bra jobbat liksom!
och om man jämför hans gamla låtar med de nya så är det väldigt stor skillnad. I de gamla låtarna har han fuck i varje mening typ. I de nya låtarna är det mer... ja, jag kan inte förklara. men det är bra iallafall. jag gillar dom, älskar dom. Varje låt har en egen bakgrund, varje låt handlar om något speciellt. Han skriver inte om något helt random, utan han lägger verkligen ner tid på sitt skrivande verkar det som.
men det jag vill säga med detta egentligen är att Marshall har hjälpt mig på alla möjliga sätt, hans låtar får mig på bra humör, hans lyrics sätter sig rätt in i hjärtat och man kan inte sluta lyssna på honom.
Det är som ett beroende, ett bra beroende.

 


bilden uppladdad på 600

Without Me


Two trailer park girls go round the outside, round the outside, round the outside.
Two trailer park girls go round the outside, round the outside, round the outside.

Wooo!

"Ooooohhhhh!"

Guess who's back, back again
Shady's back, tell a friend
Guess who's back, guess who's back,
guess who's back, guess who's back,
guess who's back, guess who's back,
guess who's back...

I've created a monsta, 'cause nobody wants to
See Marshall no more, they want Shady,
I'm chopped liver.
Well, if you want Shady, this is what I'll give ya
A little bit of me mixed with some hard liquor
Some vodka that will jumpstart my heart quicka
Then a shock when I get shocked at the hospital
By the doctor when I'm not cooperating
When I'm rockin' the table while he's operating "Hey!"
You waited this long to stop debating
'Cause I'm back, I'm on the rag and ovulating
I know that you got a job Mrs. Cheney
But your husband's heart problem is complicating
So the FCC won't let me be,
Or let me be me so let me see
They tried to shut me down on MTV
But it feels so empty without me.
So come on dip, bum on your lips
Fuck that, cum on your lips, and some on your tits
And get ready 'cause this shits about to get heavy
I just settled all my lawsuits, "Fuck you Debbie!"

Now this looks like a job for me
So everybody just follow me
'Cause we need a little controversy,
'Cause it feels so empty without me
I said this looks like a job for me
So everybody just follow me
'Cause we need a little controversy,
'Cause it feels so empty without me

Little hellions, kids feelin' rebellious
Embarrassed, their parents still listen to Elvis
They start feelin' like prisoners, helpless,
'Till someone comes along on a mission and yells "BITCH!"
A visionary, vision a scary, could start a revolution,
Polluting' the air waves
A rebel, so let me just revel and bask,
In the fact that I got everyone kissin' my ass
And it's a disaster, such a catastrophe
For you to see so damn much of my ass, you asked for me?
Well I'm back (Da Na Na Na Na Na Na Na Na Na) fix your bent antenna
Tune it in and then I'm gonna enter
into in it, your skin like a splinter
The center of attention back for the winter
I'm interesting, the best thing since wrestling
Infesting in your kids ears and nesting
"Testing: Attention Please!"
Feel the tension soon as someone mentions me
Here's my 10 cents, my 2 cents is free
A nuisance, who sent, you sent for me?

Now this looks like a job for me
So everybody just follow me
'Cause we need a little controversy,
'Cause it feels so empty without me
I said this looks like a job for me
So everybody just follow me
'Cause we need a little controversy,
'Cause it feels so empty without me

A tisk-it a task-it,
I go tit for tat with anybody who's talkin' this shit, that shit
Chris Kirkpatrick, you can get your ass kicked
Worse than them little Limp Bizkit bastards,
And Moby?, you can get stoned by Obie,
You 36 year-old bald-headed fag blow me,
You don't know me, you're too old
Let go, it's over, nobody listens to techno
Now let's go, just give me the signal
I'll be there with a whole list full of new insults
I been dope, suspenseful with a pencil
Ever since Prince turned himself into a symbol (knife scrapes)
But sometimes the shit just seems,
Everybody only wants to discuss me
So this must mean I'm disgusting,
But it's just me I'm just obscene
Though I'm not the first king of controversy
I am the worst thing since Elvis Presley,
To do Black music so selfishly
And use it to get myself wealthy! (Hey!)
There's a concept that works
20 million other white rappers emerge
But no matta how many fish in the sea
It'll be so empty without me

Now this looks like a job for me
So everybody just follow me
'Cause we need a little controversy,
'Cause it feels so empty without me
I said this looks like a job for me
So everybody just follow me
'Cause we need a little controversy,
'Cause it feels so empty without me

la-ma-la-la-la-la, la-la-la-la-la
la-la-la-la-la-la, la-la-la-la

"Kids!"

vet inte om jag orkar datorn

Jag vet inte om jag orkar datorn idag faktiskt. Har varit i Tredenborg och grillat, var verkligen jätte mysigt. Fina foton blev de också :) men så som jag känner nu så orkar jag inte sätta mig vid datorn och fixa det. Håller på med mitt skolschema nu och sen vill jag bara ta det lungt, titta på någon film kanske... men vem vet, jag kanske ändrar mig under kvällen så bilderna kommer upp idag. Men just nu, så nej tack. Jag orkar faktiskt inte.

I don't care who is there

I don't care who is there and who saw me destroy you
I don't mean to be mean but that's all I can be is just me

110123

Uppstigen..? Nope. Vaken..? Självklart.
Idag ska man iväg och grilla, kameran ska med och härligt sällskap också. Tror det blir i Tredenborg som vi ska grilla, får se (: Nu ska jag lägga in bilder i datorn så jag kan fotografera ännu mer då vi grillar. Förhoppningsvis så kommer det bli snygga bilder. Men nu ska jag fixa med bilderna och sen blir det frukost. Måste verkligen äta.

Orkar inte

Orkar inte blogga mer idag pga vissa anledningar.

110122

Vaknade för drygt en halvtimma sedan...jisses!
Har inte sovit såär länge på år känns det som. Mamma ringde och väckte mig och sa att hon snart kommer hem. Do'h. Denna dagen kommer väl bli lite seg för att jag har sovit så länge men förhoppningsvis kommer den också bli kul! Fast jag vet inte vad vi har planerat idag... Men nu ska jag klä på mig riktiga kläder och sen ska jag väl se vad jag och mamma kan äta för middag idag, jag är såå hungrig.

23:32

Klockan är nu 23:31 och jag ligger i sängen. Börjar bli ganska trött men har svårt för att sova, men hoppas att de försvinner snart. Mamma ska in till stan imorgon tidigt och jag orkar inte följa med. Så blir att jag är ensam hemma då :) men nu ska jag försöka sova och koppla av, behöver det efter en jobbig vecka.

dricker redbull

Sitter och dricker redbull, tittar lite på tv. Jag och mamma har precis ätit och lite senare blir det nog film för oss med. Kommer inte sitta vid datorn ikväll men blir väl att jag kanske slänger in ett till sms inlägg senare ikväll.

skriker

jag har fått hjärnsläpp, igen! känner mig helt lost.
Först tänkte jag att detta skulle bli en toppen dag men helt plötsligt blev jag helt down. Utan någon helst anledning. Fan! Det är nu jag skriker till mig själv att sluta. Jag orkar inte med att bli down helt plötsligt. HelvetetsJävla... ja, jag är lite förbannad på mig själv. Jag orkar inte att de ska bli såhär. Jag är trött, hungrig och vill bara hem. Fan Fan Fan. Linnea, sluta var en sån mes! Vi klarar detta. Tillsammans.
Det har vi alltid gjort, vi fixar detta. Du och Jag. Vi. Oss. Inget ska få oss i obalans. Vi är starka, vi kommer klara detta utan några problem. Vi hjälper varran, jag hjälper dig och du hjälper mig. Be happy girl, we goin' to make it. We always goin' to make it.

110121

Nu är jag på skolan, ska jobba med min engelska lite. Äntligen är det Fredag.
Vad som händer idag har jag ingen aning, jag är på bra humör och känner för att göra något kul idag! Men vad är kul för något..? Man kan hya en film, laga god mat. Åka iväg någonstans, träffa nära och kära. Ah, idag känns det som en sån dag för mig. I helgen ska nog jag och mamma ta en gångsgrillen och åka iväg någonstans och umgås (tror kanske att det blir så) och då kommer jag ha kameran med mig, så bilder kommer nog upp i helgen. Känner att jag behöver ha lite kul för en gångs skull nu! (:
Men nu behöver jag jobba med min Engelska, och efter det så blir det väl Svenskan. Vet inte hur dax jag åker hem idag, får se.

110120 x2

Klockan är nu 18:35. Jag har ont i huvudet och behöver nog sova. haha
Var ju hos tandläkaren idag och det gick väl bättre än jag trott! Lagade mat med mormor och sen har jag inte gjort något mer. Eller jo, ändrat min profil bild här på bloggen och sen ändrat lite i headern också! (: Man måste ju förnya sig ibland med. Men nu ska jag prata med mamma om imorgon och sen ska jag väl äta något litet och efter det blir de en film i sängen. Har egentligen tjatat ut mina filmer så behöver kanske köpa någon ny...igen. och sen en ny DVD hylla behöver jag med... Men de ska jag inte prata om nu iallafall, haha. Som sagt, ska prata med mamma, äta och sen film i sängen. Gillar't verkligen faktiskt! I really do. Wondering why...


- gammal bild -

IK KAMP - mina bilder

Kikade in på IK KAMPs hemsida och såg att mina bilder var uppe som jag skickat till deras tränare (och Ja, Han fick lägga upp dom. Och han frågade om lov!) Tycker att det är väldigt kul då jag aldrig fått en förfrågan om att någon vill låna mina bilder och lägga upp dom på sin hemsida (: Så kika gärna in på deras hemsida och titta på bilderna! :D

Det märks att de snart är vår ute

Det märks att de snart är vår ute. Sitter och väntar på tåget, det kommer inte förens 14 över, haha. Karlskrona tåget är lite försenat så jag hoppas inte att mitt heller blir det då. Men nu ska jag ta fram min Ipod och låta tiden rinna iväg.

in a dark place tryin' to get out

To anyone who's in a dark place tryin' to get out.
Keep your head up... It does get better!

110120

mitt humör är fortfarande inte på topp, men det känns lite bättre iallafall.
Tandläkaren idag så drar från skolan vid 11:30. Sitter och nynar på en Nalle Puh låt för en här sitter och lyssnar på den hela tiden. haha. Får mig på lite bättre humör iallafall. Men nu ska jag se om jag kan klara av att hinna göra färdigt min Engelska om Eminem.

lägga mig i sängen

Nu ska jag lägga mig i sängen, eller jag ligger redan i sängen men ah. Skola imorgon så ska upp vid 6. Sen tandläkaren vid 13 tiden. Så behöver verkligen sova ut inatt, och förhoppningsvis så kanske denna natten kan vara utan en mardröm.

spelar lite PS

Sitter och spelar lite PS, funderar på att sätta på någon film snart. Har verkligen as ont i magen och är inte alls på humör. Sånna här dagar suger!

110119

Jag vet inte alls vad jag ska skriva. Mitt humör är inte på topp idag. Jag mår inte bra.
Ska ta något att äta, kanske. Sen blir det väl att fixa i ordning lite. Bara små saker idag.

inte mer idag

orkar inte blogga mer idag. Mår inte bra. Har ingen lust. Ska nog sova. Får se om jag bloggar imorgon, men tror det. Fast kanske inte så mycket. Jag vet inte. Som sagt, mår inte så bra just nu. Har ingen lust. Nu ska jag försöka sova.

kvart tills tåget kommer

En kvart tills tåget kommer typ. Är alltid så segt att vänta. Men aja :) är skönt att det inte är lika halt att gå till tåget som de var förra veckan. Fast kommer sakna snön då den smälter bort helt. Men nu ska jag dricka en yoggi och vänta på att tiden ska gå snabbt.

110118 x2

Drar nog hem vid 12:30 idag, tar tåget till Sölvesborg.
Anyway, har försökt jobba på min Novell men det har inte funkat så bra. Började på en Engelska uppgift istället så har börjat komma igång lite med den. Känns helt okej. Skriver om Marshall Mathers (Eminem) så det kommer jag få flyt i, kan ju ganska mycket om honom och så. Men nu behöver jag fortsätta jobba, ska skriva en hel sida innan jag drar hem.

110118

Sitter på lektion, jobbar med min Novell...det går inte så bra.
Idag blir det tandläkaren för mig, usch usch. jag hatar tandläkaren. Sen idag vet jag inte vad som mer händer, ska väl ta det lungt. Imorgon blir det BUP vid 8. Sen skolan efter det, tror jag? Jaa, det är redan Tisdag idag...imorgon onsdag. Veckorna går så himla snabbt. Man hinner ju inte med. Men nu ska jag fortsätta på min Novell, skriver kanske något senare.

Sverige mot Syd Korea

Handboll, Sverige mot Syd Korea. Det är vad jag gör just nu. Och jag har kommit på att jag tycker att sport har blivit mer och mer intressant. Handboll på tv fungerar och att se det live på någon match hemma. Men fotboll på tv är inte lika kul. Men jag älskar att se det live hemma. Haha, lite konstigt egentligen men ah :) men red ju ikväll och det gick väldigt bra, kände att jag verkligen jobbade med hästen! Men nu ska jag titta klart på Handbollen och sen blir det sängen för mig, ska ju upp tidigt imorgon.

110117 x2

Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 17:15 så jag kan dra te ridningen.
Idag har jag gjort...ingenting. Bråkat med mamma egentligen hela dagen så ah. haha! Rider ikväll vid 18:00 så är väl hemma igen vid 19:30 kan jag tro. Och får se om jag sätter mig vid datorn, tror nog inte det men man vet aldrig. Ska ju duscha och sen blir det väl sängen för mig. Ska upp tidigt imorgon, jag och Emma ska ta bussen till skolan... Men nu ska jag dra, ska göra mig i ordning för ridningen och så.

110117

Sitter och äter frukost, har precis skickat lite bilder till en tränare på Sölvekampen.
Idag ska jag försöka göra klart min Novell som jag har i läxa från skolan, och sen blir det nog ridningen ikväll. Vad som mer händer idag vet jag inte, mamma börjar nog bli sjuk och jag själv har nog en förkylning på gång eller något. Men nu ska jag äta färdigt min frukost och sen blir det novellen hela dagen typ, haha

"kräka" ut all nervositet och tankarna

Ska på möte i skolan den 25th Januari (tror jag det var).
Vi ska prata om mitt schema och allt som händer och jag vet inte ens hur jag vill ha det länge. Jag är förvirrad, har besluts ångerst och vet inte alls vad jag ska ta mig till. Jag vill gå på skolan men det är ändå något som säger stopp. Vad det är vet jag inte. Jag klarar ju av alla lektionerna även fast jag har svårt för matten, men jag försöker ju iallafall. och visst, min klass är väl inte någon höjdare direkt, men jag ska inte klaga. Folket på skolan? Ja, jo. Inget man heller gillar direkt. Lektionerna? Kärnämnerna? Helt okej...tror jag. Matten är svår, Svenskan och Engelskan är inget jag har direkt problem med. Bussen då? Ja, bussen. Det vrider sig i magen bara jag tänker på det. Jag gillar inte bussen. Jag gillar inte tåget heller. Jag mår dåligt bara jag tänker på det, jag hatar det. Nervositeten kommer så fort jag tänker på att jag ska ta bussen till skolan, att jag ska gå in i klassrummet. Träffa allt folk. Jag gillar det inte. Det är oehört jobbigt. Blä, vill bara kräka ut all nervositet och tankarna. Jag är inte alls sugen på att må såhär. Blir nervös för minsta lilla, går och tänker på vad jag ska bli nervös för härnäst. Nej Nej, jag orkar inte. Jag har fått hjälp med det, och det har hjälpt. Det hjälper fortfarande. Men ändå är det något som stör. Jag blir fortfarande nervös (fast inte lika mycket som innan) och jag kan känna den klumpen i magen. Jag vill inte ha det så, jag vill få bort det helt. Ja, fan, jag hatar detta. Verkligen hatar. Jävla nervositet, Jälva tankar. Jävla skola. Jävla oss. Jävla jag.

110116

Vaknade vid 12:30 idag...skönt att sova länge.
Har gått en runda med mamma och Johnny. Var halt ute så höll på att halka när vi gick hem igen. Idag vet jag inte vad som händer, vill för de mesta ta det lungt. Funderar på att titta på O.C serien igen, har ju inte tittat färdigt på den ännu! Men får se hur det blir. Känner mig ganska slö och skola är det imorgon, ingenting man ser fram emot direkt... Men dit måste man. Ska på möte den 25th Januari tror jag de var. Vi ska prata om mitt schema och allt. Jag vet inte ens hur jag vill ha det länge...

goes on

People changes
things goes wrong
shit happens
life goes on

00:46

Nu blir det sängen för mig, är ganska trött.
Förhoppningsvis så får man sova länge imorgon, haha.

blir så glad



Det är sånna här kommentarer som får mig att fortsätta fotografera!! (:
Blir så glad när folk uppskattar mina bilder och tycker dom är fina.
Och denna kommentaren fick jag i ett meddelande på facebook.
(jag går inte på estetiskt program som ni alla vet)

SÖLVEKAMPEN



Här är bilderna från Sölvekampen jag var på idag...
och Sölve kom 2a på Sölvekampen och det var väldigt bra gjort utav dom!!
Det var en massa olika lag så kan tyvärr inte säga vilket lag som är vilket på bilderna.
men, min brors lag är dom med de Röda tröjorna (biderna längst ner är bäst)
(De ljus röda tröjorna, inte de vin röda)

            

granted

There's nothing here to take for granted
with each breath that we take
the hands of time strip youth from our bodies,
and we fade,
memories remain,
as time goes on.

tittar på Sölvekampen

Nu sitter man och tittar på Sölvekampen, tycker det är kul att titta på :) har tagit lite foton så dom kommer kanske upp senare idag tror jag! och funderar ju också på att fotografera snön senare idag. Men får se hur det blir.

110115

Snön ligger på träden och det är så fint.
Vaknade imorse och tittade ut, det hade snöat. Blev överlycklig. Så nu ska man nog ut med kameran idag, kul kul! Ska ju också titta på SÖLVEKAMPEN idag (: Det kommer nog också bli kul. Jag gillar sånt. Men nu ska jag äta frukost så hinner inte skriva så mycket. Iallafall, idag blir det SÖLVEKAMPEN och lite fotografering. Gillar stort.

110114 x2

Nu är det helg och jag vill bara trycka på pause.
Hemkommen från stan, jag och mamma har varit och handlat för i helgen. Vi ska äta Tacos ikväll, nomnom. Och jag köpte mig en B&J (Ben och Jerrys) som jag ska äta i helgen. Imorgon blir det SÖLVEKAMPEN där det är massa lag som möter varran osv... (klicka på länken och läs mer) och min bror spelar i det ena laget så självklart ska man dit och titta! (: anyway, vad som händer i helgen mer vet jag inte. Funderar på att ta kameran en runda lite. Ja, det låter bra. Men nu ska jag fixa lite på mitt rum (igen) och sen ska jag väl fixa Tacosen, börjar bli såå hungrig plus att jag har ganska mycket huvhudvärk idag.

there's

There’s truth behind every 'just kidding',
curiosity behind every 'just wondering',
knowledge behind every 'I don’t know'
and emotion behind every 'I don’t care'.

110114

Det är redan Fredag idag...det har redan gått 14dar på det nya året.
Tiden går så himla snabbt! Man hinner ju inte med längre.
Har precis sattit mig ner i skolsalen, ska skriva på min Novell. Och får tvinga mig själv attt börja skriva för annars får jag ingenting gjort. Vet inte riktigt när jag drar hem idag, får se. Steg upp vid 6 imorse så är ganska trött just nu. Skulle varit skönt att sova faktiskt. Ikväll vet jag inte vad som händer, mamma slutar vid 14 tiden och då ska vi handla. Funderar på att laga någon god mat idag, och sen köpa något gott som vi kan äta i helgen.

too bad

Too bad bitch, your gonna finally hear me out this time

110113 x3

Hemkommen precis...ska äta min ja...vad kan man kalla det? Nudel soppa typ?
Tog bussen hem och har precis fixat min Nudel soppa som jag ska äta. Det är en grej som jag köpte på ICA inne i stan där man häller vamt vatten blad nudlarna och sen håller i en påse där i. Tycker faktiskt det är jätte gott så ska köpa fler sånna! Ikväll vet jag inte vad som mer händer, ska fixa med lite saker här hemma och så. Men nu ska jag iallafall äta och sen hjälpa mamma.

110113 x2

Snart blir det att dra hem...känns skönt.
När klockan blir 12:30 så går jag till tåget, känns skönt. Ska ta bussen hem vid 16:10 så kommer nog gå hem till Lenny och Tess så länge. Mamma jobbar ganska länge idag så blir väl att jag fixar min middag själv. Imorgon blir det att stiga upp vid halv 6 eftersom att Emma kommer till mig kvar över 6 och sen åker vi till bussen som kommer vid 7. Kommer säkerligen vara jätte trött imorgon med det är sånt man får ta. Nu ska jag skriver lite mer på min Novell och sen drar jag väl, ska ringa mamma och säg att jag tar bussen hem senare. Och mamma, Tack för att du inte stressade mig imorse.

110113

Torsdag idag...redan.
Sitter och skriver på min Novell, känner att jag nog snart är klar med den. Sitter och skriver den i ett blogginlägg just nu eftersom att jag fått lite skrivkramp att skriva med penna, haha! Och sen när jag kommer hem och har skrivit färdigt min Novell så ska jag skriva ut den på datorn hemma, känner att det är enklare så faktiskt. plus att om jag inte blir färdig med den nu tills imorgon så kan jag ju jobba på den i helgen. Och då blir jag snabbare färdig! Måste bara tänka ut ett namn på Novellen med.

110112 x3

Nu ska jag äta kvällsmat och sen blir det sängen för mig...
Har varit ganska segt att blogga idag tycker jag, har inte haft något att skriva om. Men det kommer det nog bli ändring på sen (: Imorgon blir det skola, mamma ska skjutsa mig dit, och jag är as nervös. kul kul inte. Har väldigt mycket huvudvärk just nu så har bara lust att gå och lägga mig, vilket jag ska snart. Fast först blir det kvällsmat och sen sängen. Kanske tittar på någon film med, får se hur jag gör. Huvudvärk och nervositet, snälla försvinn.

110112 x2

Gladiator på tv och tända ljus i rummet. Nervös inför imorgon.
Middag har jag redan ätit men funderar på om jag ska käka något mer senare ikväll. Sömn inatt behöver jag med så funderar på att gå och lägga mig lite tidigare. Men nu ska jag titta klart på filmen och sen ska jag koppla av lite, försöka få bort min nervositet.

110112

Uppstigen och precis ätit frukost...
Jag har vaknat flera gånger idag, först vid 4 imorse, sen vid 5, sen vid 6. sov till 8, sen vaknar jag vid 9 och 10. sen vaknade jag igen vid 11, somnade om och vaknade halv 12. hmm, bra eller dålig sömn? jag vet inte. Iallafall, ingen skola idag. men imorgon blir det skola. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, är fortfarande trött. Funderar på att kanske titta på en film och bara ligga i sängen hela dagen. Men nä, inte min stil direkt. Mamma slutar jobba vid 16 idag och jag ska försöka tvinga henne att få en tidigare tid till mig hos tandläkaren. Eftersom att jag har problem med min tand som ska fram från gommen (orkar inte förklara mer). Så ah, men iallafall, nu ska jag lyssna på musik och plocka undan lite på mitt rum. Det börjar bli stökit igen.

its time for something real

110111 x2

precis öppnat en Redbull... nomnom
Maten idag var jätte god, och det kändes att jag knappt ätit någonting idag. sitter och grejar lite i Photoshop för att fördriva tiden! okej nej, där ljög jag. Ja försöker fixa ner en grej till photoshop men hittar inte rätt plats i photoshop mappen för att de ska funka... blir galen! Men eh ah, nu ska jag iallafall sätta mig med Photoshop bara för sakens skull.

hjälpt mamma handla

Nu är jag hemma, har hjälpt mamma handla mat. Så nu ska jag ställa mig vid spisen och laga mat till oss. Jag har knappt ätit något idag. Men iallafall, efter jag ätit och pratat med mamma lite så blir det nog datorn för mig :)

lyssnar på musik

Nu sitter jag på tåget påväg hem och lyssnar på musik. Kan säga att det är så jävla skönt att åka hem, jag är verkligen trött. Imorgon blir det ingen skola för mig då ingen kan skjutsa mig dit. Men på både torsdag och fredag har jag skola :) denna veckan har gått snabbt känns de som, imorgon är de liksom onsdag. Men nu ska jag sluta, musiken kallar.

no one said

no one said it's fair

110111

Nu sitter jag i skolan...har skrivit på min novell men har hjärnsläpp just nu.
Ska nog dra hem vid 11:30 tror jag. Bror på hur det blir idag. Mamma slutar jobba vid 15 tiden och då ska hon hämta mig i stan. Tror vi ska handla då eller något. Men aja, jag har inget speciellt att göra just nu så ska väl försöka fortsätta på min novell. Hoppas jag blir färdig med den snart! Men jag skriver kanske något senare. Eller slänger jag in ett sms inlägg, får se.

jag och Emma på bussen

Nu sitter jag och Emma på bussen till skolan. Vid 7:40 ska vi hoppa av i karlshamn där en annan buss tar oss sen till skolan. Känns ganska bra nu, fast var skit nervös imorse. Men aja, skriver nog lite senare med.

110110 x2

Känns verkligen skönt att vara hemma just nu...
jag har huvudvärk och känner att jag måste sova, ska stiga upp klockan 6 imorgon bitti då Emma kommer hem till mig kvart över 6 och vi ska köra in till stan vid halv 7 då bussen kommer vid 7. känns ganska segt men nu är det så (: jag försöker göra allt för att jag ska ta bussen själv igen. Anyway, vet inte vad jag mer ska skriva. Tycker iallafall att jag har varit duktig med inläggen idag, har försökt fixa så många som möjligt idag! (: Och visst, någon dag kanske jag bara skriver Ett inlägg pga att jag inte hinner att skriva fler. men en del dagar kanske det blir 4 inlägg som idag (inräknat detta). Jag måste ju umgås med mina nära och kära och inte bara tänka på bloggen hela tiden. Vilket jag tycker att jag sköter ganska fint då jag kan bara slänga in ett snabbt sms inlägg och sen får man mer tid till de sina. Men eh, nu ska jag ta något att dricka och sen blir det sängen för mig. behöver sömn. och som ni vet så slänger jag kanske in ett sms inlägg om jag inte hinner somna före det, haha! Oj... det blev mycket text tycker jag. men aja, kul med mycket text ibland.

nya besökare

Jag tycker det är så kul att jag fått så många nya besökare! :) och medans jag skriver vill också passa på att säga att jag blir väldigt glad för de fina kommentarerna jag fått! Det värmer alltid lika mycket :)

tåget påväg hem

Nu sitter jag på tåget påväg hem. Känns skönt. Ska hem till min bror och hans flickvän när jag kommer med tåget. Lenny ska ju skjutsa mig till ridningen ikväll :) vad jag mer ska göra idag vet jag inte. Ska nog ta bussen till skolan imorgon med Emma. Men får se hur det blir. Nu ska jag lyssna på musik och bara ta det lungt.

110110

Sitter i skolan nu, på skolan dator. Ska snart gå till tåget. Känner mig lite stressad idag.
Har fått i läxa att skriva en Novell på längre än 1 sida men inte längre än 3. Det kommer nog bli svårt, haha. Och jag ska börja novellen med "Fåtöljen med de trasiga armstöden". hmm, känns ganska svårt men jag kommer väl på något! Ska rida ikväll vid 18 och min bror ska följa med mig dit. Känns okej. Men nu ska jag gå till tåget. Slänger nog in ett sms inlägg senare. Men nu måste jag kila, klockan är 11:30 och tåget går 12:14. tar egentligen bara en halvtimma att gå dit men känner att det är halt ute så jag vill vara i tid! men som jag skrev, slänger in ett sms inlägg senare nog.

Och Tack för de fina kommentarerna jag fått!! (: <3

- bild på min urgulliga katt -
- gammal bild -

nervös för imorgon / alla andra dar

Jag är så jäkla nervös inför imorgon. och jag hatar det.
Imorgon är det första skoldagen på länge. jag gillar det inte alls. Jag hatar att vara nervös och få den klumpen i magen som jag fått så många gånger. Nervositeten tar död på mig känns det som. Ja, fan. Detta är inte alls kul. Man försöker tänka positivt men det går inte toppen direkt. Jag sjunker alltid och sen måste jag kämpa mig upp. Damn. Jävla nervositet, jag hatar det. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt det längre. Har försökt sova mera, har försökt vara bättre på vad jag äter och när jag äter. Jag försöker att inte stressa och pressa mig för mycket. Men icke. Ingenting hjälper. Klumpen i magen finns där, tårarna vill pressa sig fram och jag vill bara springa iväg. Jag har alltid haft det såhär och nu börjar jag bli trött på det. Jag blir nervös för minsta lilla. Te.x som min ridning imorgon, jag är nervös för den. Varför? - jag vet inte. Det är ju inget att vara nervös för! men ändå så är jag det. Jag kan bli nervös för allt. Om jag ska på kals kommer nervositeten smygande, om jag ska till skolan är den med där, om jag ska rida så japp där med. Om jag ska ringa och te.x beställa tid till klippningen så självklart ska nervositeten komma. Jag förstår inte, är så trött på det. Vill få bort det.

110109 x3

Nu har jag fixat med min hylla på rummet. det blev fint.
Fast det är bara böcker på hyllan och två stycken ljus. Musiken kommer ut ur högtalarna och jag ska snart påbörja mitt skrivande igen. Är bara på sida 7, känner att jag iallafall behöver komma på sidan 10! men känns som att jag kört fast lite. blir så frustrerad när det händer ): Men nu ska jag byta låt på musiken och sen ska jag börja skriva på storyn igen.

110109 x2

Nu har jag både färgat håret och plockat undan på mitt rum. Nu är det bara sakerna på hyllan som ska fixas och sen ska jag laga mat. Fast blir nog att jag först lagar mat och sen fixar med sakerna på hyllan. Känner mig lite seg idag men de fungerar väl. Min katt är så himla busig och hon springer runt i hela huset. Har börjat märka på henne att hon faktiskt gillar att vara på mitt rum, hmm...får nog ha dörren öppen lite mer då. Men nu ska jag fixa middagen, det blir Kycklig med cocos mjölk & någon krydda till det (tror den heter green curry) och sen lite ris. Det är verkligen jätte gott !

rekomenderar verkligen

Bli medlem är allt du behöver göra.

Gå in Här för att bli Medlem & för att få mer besökare till din blogg.
Detta rekomenderar jag verkligen!!

110109

Vaknade vid 11 imorse. kändes skönt att sova så länge!
Johnny har hjälpt mig att sätta upp min hylla på min rum (Tack Johnny!). Idag blir det väl att jag ska försöka rensa lite på mitt rum, slänga kläder i tvätten. ha mer ordning på mina saker osv (: Färga håret är också ett måste idag! Ska fundera lite mer på mitt schema med. tror jag behöver ändra det igen... Somnade inte förens halv 3 inatt så är fortfarande lite trött. Och jag får hoppas att jag somnar tidigare då jag börjar skolan nu. Vill inte ha det jobbigt att stiga upp på morgonen och orkar inte vara trött hela dagen. Men nu ska jag sätta på musik och sen blir det att plocka i ordning på mitt rum!

ang bloggningen när jag går i skolan

Ja, rubriken säger allt. Nu ska jag prata ang bloggningen när jag går i skolan.
Eller, kommer snarare ställa frågor till mig själv och svara på det så ni vet hur det kommer bli nu framöver.

Kommer du blogga när du går i skolan? - Ja det kommer jag.

Hur många inlägg kommer du blogga om dagen? - Så många jag hinner med. blir nog mest sms inlägg eftersom att jag är hemifrån från klockan 8 - 18 om dagarna och hinner inte sitta så mycket vid datorn som jag gör då jag har lov eller helg. Men om jag gissar så kanske det blir 2-3 om dagen. eller mer.

Kommer du svara på kommentarer? - Jag kommer försöka svara så ofta jag kan. och ni kan skicka ett mail till min Bloggmail om ni verkligen vill ha svar! (enklar för mig att svara där då än att gå in på Din blogg osv och svara) + att jag hinner nog med mer inlägg om jag slipper svara på så många kommentarer. Men, jag ska försöka svara så mycket det går. Både på MAIL och KOMMENTAR.

Hur blir det med dina bilder/fotografier?
- Jag kommer inte uppdatera med bilder så ofta. Men ska försöka göra det oftare än vad jag gjorde förra året. Kanske tar med mig kameran till skolan och fotograferar när jag går till tåget eller något. Men, jag har ju inte lika mycket tid vid datorn så det blir ju inte jätte ofta.

Om ni har några mer frågor ni vill jag ska svara på så kommentera gärna detta inlägget så jag kan lägga in Din fråga här så du får svar på den! och skulle bli jätte glad om ni faktiskt kom på mer frågor om detta!

(som ni ser så står detta inlägget på 08:00 och det är ett Tidsinställt inlägg. Förhoppningsvis sover jag fortfarande nu och kommer göra det till kanske 11-12 hoppas jag. eller så vaknar jag vid 9. får se, haha)

halv 2 och jag sover inte

Halv 2 och jag sover inte. damn. Hade hoppats på att somna snabbt men nej nej. Är jätte trött men kan inte sova. Gäspar gör jag hela tiden och blundar med (undantag när jag skriver detta). Men ingen sömn vill komma. ahja. Får hoppas jag somnar snart ändå iallafall. Behöver det. Måste ha det. Min älskade sömn.

110108

Klockan är snart 00:00. och jag ska snart dra mig till sängen.
Idag har det mest varit datorn för mig. Men har också gjort en Cheesecake. haha. Iallafall, jag börjar bli trött så ska snart sova. och vill sova länge med, känner att jag behöver det! Skolan är ju snart och då kan man aldrig sova länge, så jag hoppas verkligen jag sover ut inatt!! GR8, tittade på klockan när den slog 00. Vilket betyder att jag kommer få en mardrömm inatt (lite konstig tanke men ah) brukar alltid få mardrömmar då jag kollat på klockan 00:00. Jag kan verka konstig men ärligt talat så är det sant. Jag får alltid mardrömmar då jag tittar på klockan vid 00 slaget. Men ah, nu kom jag ur mig. Jag ska byta om och sen blir det väl sängen för min del. Sömn? - Ja tack.
Slänger kanske in ett inlägg innan jag somnar, får se hur det blir.

cheesecake recept

För 10-12 personer

1 paket frysta hallon (250g)
2 msk + 2 dl socker
ca 200g kakor (ballerina kladdkaka)
2 ½ dl vispgrädde
2 tsk vaniljsocker
3 ägg
200g färsk ost av Philadelphia typ
Fin rivet skal av en hel citron

1.
Tina hallonen till cheesecaken. mosa dom med en gaffel tillsammans med 2 msk socker. Krossa kakorna grovt.
2. Vispa grädden med vaniljsockret fast. Vispa 2 dl socker och ägg pösigt i en annan bunke. Vispa ner färskost och citronskalen i äggvispet. Vänd försiktigt ner grädden och de mosade hallonen.
3. Häll smeten i en form, ca 24 cm i diameter, klädd med plast folie. Lägg kaksmulorna överst. Ställ i frysen i 6 timmar.
4. Vid servering, ta fram cheesecaken 45 minuter före servering. Lägg upp på fat och toppa med hallon.

Kan säga att det var väldigt enkelt att göra och det gick snabbt. men visst, man måste planera innan man gör den eftersom att den ska vara i frysen i 6 timmar. Jag hade den bara i frysen i 5 timmar och det gick med bra.
Tyckte att det var jätte gott och gör gärna om det igen! (:

    

cheesecake

Nu idag har jag gjort en Cheesecake (och mamma hjälpte till lite)...
Funderar på att lägga upp bilder på Cheescaken sen när vi ska äta den och kanske lägga upp receptet också. Fast det bror ju också på om den blir lyckad, men det tror jag nog den blir! (: fast jag är egentligen inte en sån människa som bakar och detta är den första Cheesecaken jag har gjort så ah. Men bilder & Receptet kommer nog upp senare ikväll isånnafall!

Dagens lista x2

Dagens humör: Ganska bra.
Dagens mående: Huvudvärk och lite rastlös.
Dagens borde: Plocka undan på mitt rum.
Dagens frisyr: Precis uppstigen typ - sovfrisyr?
Dagens smink: Sminkar mig inte längre.
Dagens klädsel: Just nu - Sov byxor och en röd T-skirt
Dagens planer: Baka en Cheescake kanske...
Dagens vill ha: Pengar, egen lägenhet osv.
Dagens längtan: Till sommarlovet.
Dagens fundering: Varför jag är som jag är.
Dagens beroende: Musik, Photoshop och Bloggen.
Dagens tråkigaste: Jag vet inte vad jag ska göra idag.
Dagens musik: Always On My Mind


"She glances over but she keeps on walking down that street
All I can do is hope that she is thinking of me
If I could blink if I could breathe If I could get my legs to move
Well this could be the day I get this girl to love me"


morgon

Har varit vaken sen runtomkring klockan nio...hade hoppas på att iallafall sova lite längre idag.
Musiken är på och jag kikar runt lite på allt och ingenting. Har skrivit lite mer på min story, känns skönt. Mitt schema är i stort sett klart så ah. Det är lördag idag och jag vet inte alls vad jag ska göra idag. Kanske planera för skolan? Vad man ska ha med sig osv. Jag får se. Nu ska jag redigera lite bilder eller något.

sängen för min del

Nu bär det av till sängen för mig... är inte alls trött. eller jo, lite kanske. men bara lite.
Imorgon vet jag inte vad som händer, ska fortsätta fixa med mitt schema kanske. Vill ha det riktigt klart tills skolan börjar på måndag. usch, måndag. hemska tanke. Iallafall, nu ska jag ta lite och dricka och sen lägger jag mig i sängen. Vet inte om jag kommer somna men förhoppningsvis så kommer jag det. Om jag kommer sova länge vet jag inte. Vaknade vid 8 imorse och kunde inte somna om. och hoppas inte de blir samma sak igen, liksom herregud. det är lördag ju! Men ja, nu måste jag slita mig. Kanske slänger in ett sms inlägg sen, får se. Känns så skönt med sms inlägg för då slipper man sitta vid datorn hela tiden (: Men ah, nu måste jag verkligen dra. haha. Går inte så bra för mig. Men aja, nu blir det sängen för min del.

Kapitel Ett

"Detta kapitel. Kapitel Ett, börjar med en tid lik våran. Det kan vara framtiden eller dåtiden. Bestäm själv hur du vill ha det, men tänk på att du måste hålla dig kvar vid tanken hela tiden. Släpp den aldrig, för om du släpper den så släpper du fattningen också.

”Letty. Letty, snälla vakna nu. Du måste till skolan!” Jag hör hur hon plockar undan i köket, en kaffekopp som hon nyss druckit ur och läst sin morgontidning med. Vilken dag är det idag? Jag vet inte. Kanske måndag? Eller Torsdag? Jag vet inte, orkar inte veta heller. Hur mycket är kl... ”Letty! Stig upp nu! Du blir sen till skolan!” Gud vad hon ska tjata då, jag är ju vaken. Och om jag blir sen till skolan gör det väl inget. Jag lär mig ju ingenting där? Hon vet hur jag har det där, men hon vill väl inte inse det. ”Letty! Nu vill jag inte tjata mer. Stig upp!” Men herregud, kan hon sluta någon gång? ”Ja mamma, jag ska stiga upp. Sluta tjata, du vet vad jag tycker om det!” Var var jag någonstans? Ja just det, skolan. Jag har alltid haft det svårt för skolan. Ända sedan jag började så har jag haft det svårt, och svårare blir det ju äldre jag blir. Men nu måste jag stiga upp, tillbaka till nutiden. Eller?

Jag känner rysningen genom kroppen när mina fötter når det kalla golvet. Klockan står på 07:00, min buss går om 20 minuter drygt. Jag måste skynda mig, skolan är ett måste även fast jag inte vill. Borsten genom håret, den slitna t-skirten som jag sover i slängs i tvätten, mina jeans ligger på golvet och likaså min tröja som jag ska ha på mig. Väskan är där uppe och mamma har säkert brett några mackor till mig. Hon vill ju alltid att jag ska äta innan jag går till skolan, gulliga mamma. Hon bryr sig alldeles för mycket om mig egentligen. Jag släcker nattduksbordslampan innan jag går upp för trapporna till övervåningen och till de verkliga livet.
Verkligheten som jag lever i men inte vill veta av längre."

Hoppas inte det tar alltför långt tid att läsa!
(och detta är INTE hela kapitel Ett!!)
Släng gärna in en kommentar om vad ni tyckte,
Något jag kanske ska ändra på?
Något som verkade konstigt?
Kommentera gärna och säg vad ni tycker! (:

internet verkar inte fungera

Vårat internet verkar inte fungera här hemma som det ska... har försökt fixa det men de verkar inte vilja fungera. Ska pröva lite till och om det inte går får jag väl ringa någon som kan hjälpa mig. Ni märker när jag har fått mitt internet tillbaka iallafall! :)

titta på Inception

Nu ska jag titta på Inception. Och jag vill bara säga att den filmen är så jäkla bra och jag rekomenderar den verkligen! (: Det är en sån film med "eget" slut. alltså att den som ser på filmen får ha en egen uppfattning om vad som egentligen filmen går ut på. Och visst, i början så blev jag alldelless paff och fattade ingenting när filmen slutade, men sen när man sett den & tänkt på vad som egentligen hände i filmen så börjar man förstå mer och mer. Så ah, jag rekomenderar verkligen den filmen.

110107

snart börjar skolan... och jag längtar Inte. Aldrig. Never.
Idag har pappa varit och lämnat lite kläder till mig om jag haft hos honom. Ska pröva sen och se om det är några som passar mig. Funderar på att göra mitt schema för skolan, men vet inte hur jag vill lägga upp det. Men det måste iallafall göras! Nu dricker jag Latte Macchiato och lyssnar på musik. Mamma är hos Lenny och Tess och fikar (jag orkade inte följa med) och det känns skönt att vara ensam hemma lite. Usch, jag vill flytta hemifrån... ha en egen lägenhet, laga sin egen mat och göra vad man vill liksom.
Kommer kännas så himla skönt sen när jag flyttar hemifrån säger jag bara!

för farmor

tände ett ljus för Farmor igår kväll, tänkte tillbaka på alla minnen vi haft tillsammans...


Två år sedan



R.I.P Ruth Nilsson

30/10 1930 - 06/01 2009

 

Farmor, jag saknar dig. Det har gått Två år sedan. Men de känns som de vore igår.
Jag och mamma skulle åkt till dig då du kommit hem från sjukhuset, men du kom aldrig hem.
Och jag ångrar de gånger jag sagt Nej då vi skulle haft åkt till dig. Jag ångrar det verkligen.
Men jag är glad att jag lärde känna dig, att vi kunde umgås. De gångerna jag sov hos dig och farfar.
De gångerna vi matade era höns. De gångerna innan jul som vi bakade lussekatter tillsammans.
Farmor, jag vill ha dig tillbaka. Jag saknar dig så enormt mycket. Snälla, kom tillbaka.

  

110105 x2



Var ute med mamma idag och fotograferade. Här är några av bilderna! (:

    

110105

Det har redan gått fem dar på det nya året...usch tiden går så snabbt.
Jag ska tvinga mamma med på en liten fotorunda idag, men vet inte vart jag ska fotografera någonstans. Solen är inte framme och det blåser lite. Men aja, man hittar väl något fint ställe (: Det är 0.4C ute idag...och jag vill att det ska snöa lite mer innan all snö försvinner. Men hoppas kan man ju. Men nu måste jag göra mig i ordning om jag och mamma ska åka iväg. Önska mig lycka till :D

110104 x2

Nu ska jag gå och lägga mig...börjar bli trött...
Får hoppas jag sover länge imorgon, känner att jag behöver det. Funderar också på att fotografera imorgon, men vet inte var någonstans jag vill fotografera. Aja, nu ska jag ta något att dricka och sen blir det sängen för mig.

Vatten



Lekte lite med kameran idag och här kommer resultaten! (:

    
    
    

110104

Idag, idag så vet jag inte vad som händer. Ska pröva lite kläder och ta bort dom som är för små/som jag inte vill ha längre. Behöver plocka undan på mitt rum med. Bädda sängen. Är sugen på att fotografera men vet inte på vad. Min katt kanske? Får se.
Mamma jobbar idag till 16, så är ensam hemma. Käns skönt. Nästa vecka början skolan, vilket inte känns som det bästa direkt. Men jag måste klara av det. Nu ska jag bara ta det lungt, ska snart äta något och sen måste jag göra något. Känner att jag inte bara kan ha det såhär att bara "slappa". Så ah, en liten stund till och sen måste jag komma igång! (:

110103 x3

Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen. Jag är jätte trött och känner att jag ska sova.
Fick hem mina filmer idag Inception, The Bounty Hunter och Knight and Day. Så nu blir det väl att man ska ha någon film kväll snart! Och för er som gillar lite filmer med action och lite fantasi så rekomenderar jag Inception starkt! Jag älskar verkligen den filmen (även fast jag bara har sett den en gång på BIO). och som jag skrev innan i ett annat inlägg så kika gärna in och titta på den nya Lyrics Videon jag gjorde idag med en låt från Phantom Planet.


- gammal bild sen i höstas -

110103 x2

Kikade på min skolas hemsida precis om vi hade fått nytt scehma för i år, och de hade vi! Sovmorgon på både Måndag och Fredag. men desvärre så slutar vi inte tidigt någon gång. Men aja, får väl vänja mig (: Har precis gjort en ny video med lyrics på bandet Phantom Planet. så på den länken har ni den videon jag har gjort + den hamnar i ett nytt "fönster" på nätet! (:

110103

Har varit på möte idag, kändes helt okej. Bytte också två tröjor till en mindre storlek som jag köpt. Ska snart träffa Emma och då ska vi nog gå en runda (: och ska snart äta middag. är as hungrig. Funderar på att kanske ta lite foton ikväll när jag och Emma är ute och går eller så blir det imorgon. Känner att jag nog ska försöka uppdatera mer med bilder i bloggen! (: Men nu ska jag ta något att dricka och sen stänga ner datorn, slänger kanske in ett mobil inlägg senare eller så startar jag datorn ikväll. får se.

facebook

NU KAN NI GILLA MIN BLOGG PÅ FACEBOOK OCKSÅ;

Shadowzplay
 | Marknadsför din sida också

110102 x3

Jag funderar faktiskt på att snart gå och lägga mig...
Har inte ätit idag så det måste göras med, fast är inte ens hungrig. men äta måste man! Fixade min header och bestämde mig för att ha kvar min header som jag hade fast med annan text. haha (: Verkar inte vara någon bra film på tv ikväll, så det blir väl att sova direkt då! Men nu måste jag hitta något att äta. och får sluta fundera på vad jag ska skriva i detta inlägget.

Han gav aldrig upp hoppet


” Han gav aldrig upp hoppet och blev nedstämd. Nej han tog varje sekund för vad den var. Han bjöd på sig själv fast han visste att hans sjukdom skulle bli hans död. Det var hemskt att veta att vi levde våra sista dager tillsammans. Men Kent gjorde ALLT för att de skulle bli så bra som möjligt. Den 30 September tog Kent sitt sista andetag. Timmarna innan bad han att få en piggelin som han åt med frisk aptit. Ja det var så att Kent sa och levde upp till det han sagt ”Jag ska leva tills jag dör” ”

Kent, jag saknar dig. Jag behöver dig. Jag tänker på dig varje dag. Och det smset du skickade till mig har jag fortfarande kvar i min mobil, och jag kommer aldrig radera det. Det smset där du skrev att jag skulle ta hand om mamma och sköta mig i skolan. Och Kent, jag gör detta för Dig. Jag försöker klara av allt, jag försöker verkligen. Men sen du lämnade oss har allt bara gått neråt för mig. Jag vet att du aldrig kommer tillbaka men önska kan man väl... Kent, jag Älskar dig ♥

110102 x2

Nu sitter jag med mamma, mormor och Johnny och äter lussekatter. gott är det!
Har skrivit en sida på min berättelse. Känns så skönt. Undrar vad det ska vara för väder imorgon, funderar på att ta kameran och fotografera... men jag vet inte var jag vill någonstans. haha (: fick precis reda på att jag ska på möte imorgon. så får isånnafall fotografera efter mötet! fast de beror ju på hur jag mår efter (:

110102

Ja, nu är vi redan på 2011. Usch vad tiden går fort.
Idag är mamma, mormor och Johnny på IKEA. jag orkade inte följa med så passar Uffe istället! (: Nu ska jag precis hälla upp en varm Latte Macchiato och sen funderar jag på att skriva på min berättelse lite. Känner att jag behöver det! Har fixat med mina låtar på min Ipod lite, höll på med det igår med men visade sig att en del åtar inte ville ner i min Ipod. Men nu är det förhoppningsvis fixat! Funderar på vad jag ska göra idag... är sugen på att kanske gå ut med kameran lite, är ju "bara" - 3.5C ute. Fast får se vad som händer idag. Men nu ska jag dricka min Macchiato, lyssna på musik och skriva min berättelse, känner mig pepp idag! :D

2011

Jaa... vad har 2011 att bjuda på egentligen? Jag hoppas att de blir något positivt iallafall.
Mitt 2010 var väl som alla andra år egentligen, inte något bra år alltså. Men visst, alla år har både positiva och negativa sidor. Jag vill att mitt 2011 ska bjuda på Många skratt, Nya vänner, Bättre självkänsla och Att de ska gå bra för mig i skolan... ah, you name it. Jag vill helt enkelt att mitt 2011 ska bli bra. Att jag ska må bra. Så nu säger vi Hejdå 2010 och Hej 2011 !!
RSS 2.0