110228 x2

Tagit en lång dusch efter ridningen. Ligger nu i sängen och pratat med mormor i telefon, mys. Är inte alls trött men känner att jag vill sova, har huvudvärk. Imorgon blir det skola förhoppningsvis och sen möte efter skolan. Tisdag imorgon. Tisdag. Tisdag. Tisdag. Ja, skolan och mötet är väl typ det enda som händer imorgon. Mer vet jag inte. Men nu har jag precis släckt min lampa så ska blunda lite och koppla av. Förhoppningsvis försvinner min huvudvärk snart.

110228

Kikat lite på nätet, hittat snygga kläder som jag kan tänka mig köpa. Men de är dyrt som fan. Allt kostar aldrig mindre än typ 300kronor. Och det suger. Är i skolan nu, står i korridoren, väntar på att min lektion ska börja. Är trött. Vill inte vara här längre. Har möte imorgon, ska se hur det blir nu med allting. Skolan är ingenting för mig, det har aldrig varit något för mig. Ursäkta för ett deppigt inlägg men nu blev det så :) ikväll är det ridningen, jag längtar.

vill

jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, fyfan vad detta är svårt.

beginning - ending

Nobody can go back and start a new beginning,
but anyone can start today and make a new ending.

försöker verkligen sova

Jag försöker verkligen sova men det går inte. Skola imorgon, ingenting man ser fram emot. Ridningen på kvällen, längtar verkligen dit. Det är varmt i rummet, öppnat fönstret men känns bara som det blir varmare och varmare. fuck.

110227



  

mummel

Jag vaknade för någon natt sedan och hörde en masa mummel.
Alltså som om några pratar fast man inte förstår vad dom säger.
Tänk er själva att vakna mitt i natten utav att höra något sådant.
Det är läskigt.
Jag trodde först det var mamma som pratade i telefon men när jag lyssnade
lite så hörde jag att mummlet inte kom från övervåningen, och det var inte mamma som lät heller.
Så det var jävligt läskigt att höra och man visste inte vart det kom ifrån.
Och det lät liksom som om någon/några pratade till Mig. Fyfan.


110226

Jag sitter vid datorn men jag orkar inte logga in på min blogg och skriva så gör det genom mobilen istället. Idag är mormor och Lenny här och hjälper mamma med veden, känns skönt. Jag ska nog laga middagen idag så det blir spahgetti och köttfärssås. Gott. Men nu ska jag skriva på min berättelse.

110225

Fredag idag, äntligen.
har ingenting speciellt att skriva just nu, vet inte vad som händer idag ens.

110224

Denna dagen är full ös. och jag är i stort sett uptagen nästan hela dagen.
Varit ute med Alva, Uffe och Emelie i säkert en timma och 30 minuter. Jätte mysigt. Vet att jag skriv igår att jag skulle fotografera men det blev inte så då det inte var sol ute och sen var det väldigt kallt. Mormor kom hem hit vid 13 tiden och hon har läst lite på mina berättelser. Nu åkte hon precis och jag ska väl snart ta något att äta. Emma, mina kontaktperson kommer vid 16 tiden. Min bror ska nog hämta Alva igen vid 17 tiden tror jag han sa. Nu ska jag skriva lite på en utav mina berättelser och sen ska jag ut med Alva igen.

110223 x2

Känns konstigt att skriva sms på mobilen på Svenska, haha. Har under några veckors tid försökt skriva alla mina sms på Engelska istället :) och jag tycker det fungerar bra. Iallafall, ligger i sängen nu. Funderar. Tänker. Blundar. Andas. Imorgon ska jag passa både Alva och Uffe och sen vid 11 tiden så ska jag nog träffa en kompis :) vi ska nog gå en runda och blir nog att jag tar med mig kameran då så foton kommer det isnf bli! Och man får verkligen hoppas att det är fint väder imorgon. Nu ska jag ändra skriv inställningen på mobil tillbaka till engelska och sen ska jag släcka lampan. Ska vila lite. Bye.

110223

Jag är vaken. Så himla vaken. Jag är trött.
Sitter och dricker kaffe med en filt om mig, jag fryser och är ganska trött fortfarande. Har vaknat flera gånger inatt så kändes att det var bäst att jag steg upp nu. Skulle ju egentligen passa min brors hund men sen blev det inte så idag. Men ska passa henne på Torsdag och då ska jag också passa min mormors hund. Ser fram emot det! Idag blir det BUP vid 14 tiden och sen ska jag väl ta bussen hem...ingenting man ser fram emot. Men ska göra mitt bästa. Nu måste jag ta något att äta om jag hittar något. Min mage börjar kurra.

jag vill döpa dig

Jag vill döpa dig.
Mitt inre.

110222 x3



    
    
    

110222 x2

Sitter med hårfärg i håret, vet att jag ska hänga tvätt men orkar inte.
Pratar med mormor i telefon, ska passa hennes hund nu på Torsdag. och tror jag ska passa min brors hund på Torsdag också. Men det kommer gå jätte bra! (: Imorgon har jag BUP vid 14 tiden och tror att jag kanske ska passa Alva lite då med, ska prata med Tessan senare om det ikväll. Nu ska jag snart skölj ur min hårfärg och sen vill jag börja laga middag, känner att jag är hungrig igen. haha.

110222

Nu har jag och Alva varit ute och gått, kan säga att det var jätte mysigt.
Tessan kom och lämnade Alva vid...jag minns inte när, haha. Iallafall, strax därefter så tog jag ut Alva på en runda och vi gick i en timma så hon fick springa av sig lite. Nu ska jag göra Havregrynsgröt för jag börjar bli hungrig och klockan är bara 11 så vill inte göra middag ännu. Mamma slutar vid 14 tiden så tror vi kanske ska hitta på något då, men vet inte vad vi ska göra. Och det bror ju på hur länge jag ska ha Alva idag. Men nu måste jag göra gröten, min mage skriker efter mat.
Gammal bild på Alva sedan April 2010.

skriker

Detta är första gången på länge som jag vaknat utav en mardröm att jag skriker.

Grattis Kent

Du skulle fyllt 56år idag, och det gör ont i mig när jag tänker på det.
Jag saknar dig verkligen, jag vill krama dig en sista gång och säga hur mycket du verkligen betyder för mig.
Jag behöver dig mer än du anar, mitt liv har bara gått neråt sedan du försvann.
Jag älskar dig Kent, grattis på Födelsedagen!


21/2 - 1955 - 30/9 - 2008
Du är älskad och saknad av oss alla!
Jag älskar dig, vill ha dig hos oss igen!

110220 x3

Jag är så jävla arg och jag skojar fan inte. Mammas dator är sjukt jobbig och gör så jag inte kan komma in på min blogg. Eller jo, jag kommer in på min blogg men när jag ska skriva ett inlägg så cpar sig allt. Fan, blir så irreterad! Jaja, nu blir det sängen för mig. Hatar att jag är så trött om kvällarna, känns som om jag bara går och lägger mig tidigare och tidigare om kvällarna.

110220 x2

Ute och gått med mamma idag med Alva, jätte mysigt var det!
Nu är man hemma igen och jag sitter vid köksbordet och tittar på när mamma fixar med maten, vi ska äta soppa. Och hoppas det blir gott! Imorgon är det måndag, mamma jobbar och jag har lov hela veckan. Det är så himla skönt. Så imorgon ska jag ta det lite lungt, bara slappa. Men nu ska jag äta klart min mat och sen ska jag se om det är något kul på tv ikväll.

110220

Vaknade vid 20 över 8 idag, varit vaken sedan dess.
Börjar bli hungrig så ska väl snart ta och göra mig lite frukost. Sitter och funderar på vad jag och Emma kan göra idag för något, men har inte kommit på något speciellt. Anyway, vet inte vad jag ska skriva. Tog lite bilder igår när jag var ute och gick, så dom kanske kommer upp ikväll eller imorgon...

EDIT; Ska inte träffa Emma idag då hon är sjuk. Så nu blir det att göra något annat istället, funderar på att gå ut med kameran eller åka iväg och fotografera lite. Men var någonstans vet jag inte.

110219 x2

Nu blir det melodifestivalen och efter det ska jag nog lägga mig i sängen.
Ska träffa Emma imorgon men vet inte vad vi ska göra så det är något man får fundera på, (:

hönsen och din mannagrynsgröt

Jag minns att vi stog i erat badrum och jag slängde bröd skivor till hönsen utanför.
När jag tittade bakom mig så stog du alltid där och log, jag visste att du trivdes.
Jag minns varje gång jag skulle sova hos er och du bäddade min bäddsäng.
Jag minns också att varje morgon fick jag din mannagrynsgröt.
Jag saknar det, jag saknar dig. Ditt leende och alla minnen du berättade om din tid.
Jag saknar det verkligen. Det gör jag. Verkligen.

110219

Vet inte om jag kommer blogga så mycket idag pga att jag kommer vara lite upptagen. Men kommer kanske slänga in något sms inlägg under dagen. Nu är det -10C ute och det är kallt. Ska ju kanske ut med kameran idag men får se hur det blir nu när det är så himla kallt ute, men det ser ut som om solen kommer resa sig med (: Hoppas er helg kommer vara bra!

110218 x2

Jag börjar bli trött. Det är inte bra. Men vill sova.
Ska nog gå ner och lägga mig i sängen och kanske sätta på en film, om jag somnar så får jag sova (: Och om det blir fint väder imorgon så tror jag att jag tar med mig kameran ut lite! Känner att jag inte fotograferat på länge nu. Men väntar ju bara på att det ska blir vår. Men nu ska jag ta lite och dricka lite mjölk och sen ska jag kika på en film. Imorgon blir det middag med Lenny, Tess, Mormor och mamma.

110218

Sitter i skolan, har räknat matte och har lite rast just nu. Känns faktiskt skönt att vara här.
Idag vet jag inte vad som händer, mamma verkar vilja sova i stan men jag tänker ialafall inte göra det. Fredag idag, så himla skönt. Nästa vecka är det lov, underbart. Vet inte alls när jag ska hem idag så får se hur det blir (: Men nu ska jag nog fortsätta jobba på min matte.

01 och kan inte sova

Klockan är snart 01 och jag kan inte sova. Jag visste att jag inte skulle ha somnat så tidigt! Men anyway, nu blev det så iallafall. och här är jag, trött men kan inte sova. Ska stiga upp vid 7 kanske så har 6 timmar kvar på mig att sova mer. Så hoppas verkligen jag somnar snart...

sängen med världens huvudvärk

Ligger i sängen med världens huvudvärk. Skulle egentligen hjälpt mamma att städa men jag orkar det verkligen inte. Allt jag vill göra är att sova men jag vet att om jag somnar nu så sover jag inte ikväll, och det är inte bra då jag ska till skolan imorgon. Men nu ska jag försöka koppla av och titta på Eragon, blunda och bara lyssna, försöka att inte tänka.

110217 x2

Känns som om det är Fredag idag faktiskt.
Ska typ laga mat till mig och mamma idag, feels GR8. Har ingen aning om vad som händer mer idag, är sugen på att fotografera men finns inget kul ute att fotografera då det är mulet och -2C ute. Nästa vecka är det sportlov och kan säga att det är sjukt härligt, jag behöver vara lite ledig, haha. Hoppas bara det är fint väder nästa vecka. Men nu ska jag sjunga på Rix FM låtar och ta en macka, jag har inte ätit något på hela dagen, fast har ioförsig druckit tre koppar kaffe sen imorse, haha! (: Kaffe nöörrd <3

110217

Vart vaken sedan halv 7 då mamma drog till jobbet.
Nu ska jag spela lite på datorn och vänta på att Emma ska komma, det blir ju skola idag. Jag ska få hjälp med min Matte (ÄNTLIGEN). Anyway, nu ska jag göra lite mackor som jag ska ha med mig till skolan och sen ska jag spela. Hörs senare idag!

EDIT; Pga att Emmas bil inte startar så blir det inte skola för mig. och mamma kan inte gå ifrån jobbet och skjutsa mig. Så ah, jag får väl se om jag kan göra någon läxa här hemma. Känns konstigt att faktiskt bli lite besviken att jag inte kommer till skolan, brukar inte vara så. Men var väl för att jag faktiskt var inställd på skola idag... Men det blir skola imorgon, förhoppningsvis.

hål

- "jag orkar inte med dig längre"
Nu har det gnagt ett hål i mig som bara blir större och större ju längre tiden går.

110215

Jag hatar att det finns mardrömmar, jag hatar det. Så jävla jobbigt, vill bara gråta...

kämpat för

Känns som om man snart ger upp allt detta som man kämpat för så himla länge.

ILY



Jag älskar dig Mamma !
Grattis på alla <3 dag

Valentine's Day




Happy Valentine's Day
Hoppas ni får en bra alla <3 dag & umgås med folk ni älskar (:

110213

Vaknade vid 9 idag... tror jag klockan var. Min mage kurrade som fan så nu äter jag en Risifrutti.
Mormor harprecis vaknat och mamma hostar sönder sig låter det som. Hon är typ sjuk. och hoppas inte jag blir smittad, fast på något sätt vill jag det... haha. Anyway, nu ska jag lyssna lite på musik och prata med mormor och mamma om vad vi ska äta till frukost osv. "Nu tar jag en kopp kaffe, och det är nog ingen annan som vill ha" säger mamma, direkt svarar jag med "Men jo, jag vill ha kaffe!"

Ryssberget med Emma

 

Gick ju som sagt på Ryssberget med Emma, Quno och Alva.
och här är lite foton som jag tog då vi gick.

    
    

110212

Varit ute och gått med Emma, Quno & Alva. verkligen jätte mysigt.
Nu har vi ätit Fastlandsbulle (hur det nu stavas) med Mormor och Mamma. Jätte gott. Iallafall, jag och Emma var nog ute och gick i 2 timmar. Det är sol ute och inte alls så kallt. Det var verkligen jätte skönt att gå ute, jag behövde verkligen det.

Capish

Jag vet att Du som läser detta kanske känner mig eller mina nära och kära.
Jag vet också att Du kanske pratar "bakom ryggen" på mig om vad jag skriver.
Men vet du? Jag bryr mig faktiskt inte.
För detta är Min blogg och jag skriver vad fan jag vill i den.
Så thats it, så är det med det. Capish.

110211

Mitt Teé har nog svalnat nu och blivit kallt.
Det är moln på himmelen och ser ut som
det ska börja regna när som helst.
Jag vill bara sova. Komma bort från Verkligheten.
Komma bort från alla tankar och problem.
Utan att ha något att oroa sig för.

sir

Nu ska jag sätta mig i soffan, dricka mitt Teé och blunda...
Vad vill jag egentligen? Är jag på fel spår? Vad är det som händer?


Excuse me, sir
But is this what they call denial?

kunna

Jag vill blunda och försvinna tills allt är bra igen.
Jag vill kunna le utan att veta att det är ett falsk leende.
Jag vill kunna skratta utan att gå sönder inuti.
Jag vill kunna leva livet utan att vilja att det ska ta slut.

skit dag

Detta blev en skit dag hela dagen ut.

110209

Det känns fortfarande som om det är Januari...
Nu snart ska mamma skjutsa in mig till stan, jag ska prata med BUP. Efter det vet jag inte vad jag ska göra. Vädret är hyffsat å funderar på att gå me kameran lite i sölvesborg och fota. Bara för att koppla av liksom. Känner att jag behöver tänka på annat och inte vara hemma, (och nej, jag menar inte att "det är bättre att gå till skolan") utan jag behöver lugn och ro. Gå en runda med musik i öronen. Ta kameran med sig. Fotografera allt man ser. Ja, det är avkoppling för mig. Riäl jävla avkoppling.

besviken

Jag är så jävla besviken på mig själv, helvete. Så jävla besviken.

ingen aning hur många inlägg

Jag har ingen aning hur många inlägg jag skrivit idag. Men aja :) nu ligger jag i sängen och tittar på en film, är verkligen jätte trött och har en jobbig huvudvärk. Klockan är nu 18:28 men för att vara ärlig så hoppas jag på att jag somnar snart. Vill vara pigg imorgon då jag ska ta bussen vid kvart över sju. Och så som jag är nu så funkar det verkligen inte.

jag vill minnas

Vill minnas det som igår. Men minnet vill sig inte riktigt.
Jag försöker verkligen minnas med ingenting händer.
Det står stilla, försöker tänka. Det går inte.

110208 x2

När jag kommer hem så ska jag äta något gott till middag har jag bestämt.
Tågen går ju inte förens 18 ikväll så jag måste vänta i skolan tills mamma kommer och hämtar mig. Alltså vid 20 över 5. Vilket blir att jag ska vänta i typ 2 ½ timma, kul va? Det blåser inte alls lika mycket ute som innan (det blåser faktiskt knappt något) och jag kan se en blå himmel med moln på. Nu börjar jag bli trött, har verkligen jätte mycket huvudvärk. och jag vet varför. Om man sitter vid datorn länge och koncentrerar sig så blir det så. Det suger. Men nu ska jag ta något att dricka och bara längta hem. I really want to go home.

firsthand

If you look in the mirror and don't like what you see
You can find out firsthand what it's like to be me

härliga känsla

Just nu vill jag ha lov, jag vill skriva på min berättelser jag håller på med (ja, det är fler än en) och jag vill bara ta det lungt. Vill se våren utanför och kunna sitta hemma i vårt finrum i soffan med datorn i knät, skriva hela dagen och se ut att våren är påväg. Jag saknar det. Vill snart kunna sitta så igen, men det fungerar inte nu när man inte kommer hem förens 18 im kvällarna typ. Det är ju mörkt då. Men vad jag egentligen vill säga med detta inlägget vet jag inte. Men jag ville bara skriva lite. Jag vill ha vår nu, vill kunna ta en massa fina foton, vill gå utan jacka. och så småningom kan man gå utan skor med. Det är en härlig känsla när våren kommer. Sitta på gräsmattan och gosa med katten, fotografera på allt som jag ser och kunna ha solglasögon. Ja, härliga underbara amazing känsla.



    

110208

Sitter i skolan, har jobbat lite med min Novell men kör fast hela tiden. Det är så tradit!!
Försöker få reda på om det går några tåg idag, för en del säger att tågen går medans andra säger att dom inte gör det och att de går bussar istället. Har kikat på Blekingetrafikens hemsida och där verkar de inte stå något om att tågen inte går. Men aja, får se vad som händer när jag står på tåget. Borde ju stå vid tåg stationen om inte tåget kommer eller om det är försenat. Haha (: Men nu ska jag kika lite på mitt engelska arbete och se om det är något jag behöver ändra där. Fast jag orkar inte, men jag måste. Är färdig med det arbetet. Går nog till tåget 12:30 så nu måste jag försöka fortsätta på min Novell. Och ska försöka att inte köra fast på den igen.

Blåser, blåser, blåser och blåser

Blåser, blåser, blåser och blåser. Jaa, det har blåsit hela natten och regnade igår kväll. Vi fick precis strömavbrott igen. Detta är andra gången sedan jag vaknade. Skulle ju ta bussen idag men pga strömavbrottet så blir Emma lite sen så vi bestämde oss för att åka bil idag. Känns ändå ganska skönt då det blåser så mycket ute. Strömmen den hoppar fram och tillbaka, har en lampa utanför mitt rum som lyser in i rummet lite och den tände och släcktes två gånger nu. Hoppas verkligen inte det är strömavbrott på skolan. Och jag hoppas verkligen att tågen inte kommer strula då det blåser såhär mycket ute. Men nu ska jag försöka sova lite till, eller iallafall blunda.

110207 x2

Nu sitter jag i bilen påväg hem, har ridit och kan säga att det gick jätte bra. Red en häst som hette Clever och han var verkligen pigg idag, och det är alltid roligt att rida en pigg häst! :) när vi är hemma så ska jag duscha och sen ska jag nog lägga mig i sängen, ska upp tidigt imorgon då jag ska till skolan. Tisdag imorgon, känns som det är onsdag. Minns inte vad vi har för lektioner imorgon, tror vi har Engelska, Pluggverkstad och Matte eller något. Men de får jag veta imorgon.

två DVD filmer för 99kr x2

Nu har man köpt två filmer till för 99 kronor. Det blev Mr and Mrs Smith och sen Body of lies. Usch. Jag är en riktigt film nörd.

110207

Ridningen ikväll. Kommer nog bli kul. Men ändå så ser jag inte fram emot det. Mitt humör står på noll och det driver mig till vansinne.

bort

Jag sover för att komma bort från Verkligheten.

Miss Bea Star



Miss Bea Star
I think I are in deep "love"

sjukt snabbt

Denna helgen har gått sjukt snabbt, är inte redo för en ny vecka ännu.

red and green



    

110205

ca 5 timmar sömn inatt. GR8.
Är hemma nu och har varit det i en timma typ. Har fixat med lite bilder som ska komma upp i ett tidsinställt inlägg på bloggen vid 20:00 :D Igår var jag och mamma ju hos Johnny och det var trevligt. Ikväll vid 18 ska vi in till grannen och äta middag och kika på Melodifestivalen med dom. Men nu ska jag spela lite på mammas dator och sen ska jag väl gå och väcka mamma (hon ligger och sover).

lite över 03

Klockan är nu lite över 03 och jag sover fortfarande inte. Har suttit vid datorn i en halvtimma, redigerat bilder. Försöker få mig själv att bli trött. Det fungerar inte. Ska skriva lite på min berättelse lite och sen ska jag stänga av datorn. Behöver lägga mig ner och försöka koppla av, försöka att inte tänka på hur mycket jag vill sova egentligen...

Någonting, something...

Någonting, something... Jag kan inte sova, klockan är nu 01:51 typ och det suger. Kanske jag inte skulle druckit en redbull. Jag vet inte. Det blåser ute. Och det märks att det är fredag (lördag eftersom att klockan passerat 00) idag då jag hör röster utanför Johnnys lägenhet, bilar som kör förbi också. Hoppas verkligen jag somnar snart. Fast har lust att starta datorn och skriva på min berättelse, skriva tills fingrarna blöder, skriva tills jag knappt kan hålla ögonen öppna. Jag vet inte. Får se hur jag gör. Vill egentligen bara somna nu. Ville somna direkt när jag la mig ner. Men nej nej, det fungerar inte så. Det suger. Jag hör en klocka som tickar, försöker att inte räkna tickandet då jag vet att det kommer hålla mig vaken. Där körde en bil förbi igen. Usch. Men nu måste jag sluta skriva, ska blunda lite. Tror jag. Helvete, sömn var är du?!!

snart 00:00

Klockan är nu 23:58 när jag skriver detta.
Har börjat skriva på en ny berättelse för jag har liksom fastnat lite på den andra, haha (: Men så är det att börja skriva. Många Författare håller ju på med flera böcker samtidigt (inte för att jag är en författare men ah). Sitter i Johnnys lägenhet och ska la snart sova, mamma sitter i soffan och har sovit en stund. Tror nog också att dom med ska gå och lägga sig snart. Anyway, här regnar det. Det är inte alls kul. Eller jag tror det regnar, det gjorde de innan iallafall. Snart är det Lördag, sen Söndag och efter det så kommer Måndag. Känner mig inte alls pepp inför skolan om jag ska vara ärlig. Vet inte varför, känner mig bara väldigt trött på det. Behöver vila, men vet att jag måste gå till skolan. Gah, jaja. Så är det. Men nu sitter jag och gäspar, ska snart sova. Behöver det. Fast har sovit ovanligt länge nu i två dagar. Liksom igår gick jag och la mig vid 19 tiden, somnade väl vid 20, vaknade igen vid 00. Somnade om, vaknade vid 06, somnade om. Vaknade igen vid 08 typ och sen steg jag upp. Det är liksom nästan 10 timmar om jag räknar rätt... Men jag tycker ändå att det är skönt att sova länge, för jag vet att jag behöver det. Jag behöver vara utvilad. Men nu ska jag spara mitt dokument som jag skriver berättelsen i och sen ska jag stänga ner datorn. Sömnen kallar på mig nu. Vill sova riktigt länge inatt...

never stop

två DVD filmer för 99kr

Nu har man köpt två DVD filmer för 99kr. Blev att jag köpte Låt den rätta komma in och sen Burn after reading. Ikväll ska jag och mamma vara hos Johnny för han ska bjuda oss på middag. Har med mig min dator men vet inte om jag kan koppla upp mig på något internet i hans lägenhet :)

of you

I'll never be one of you.

110203 x2

Jag fryser som in i helvete. Svin kallt här hemma.
Nu ska jag ta och se om det finns något att äta här hemma och sen blir det sängen och film för mig. Känns som om jag kommer bli sjuk eller något för jag är verkligen jätte trött hela tiden och jag orkar knappt göra någonting. Men vill inte bli sjuk...

110203

Nu ska jag göra lite Svenska arbete.
Sitter hemma och har varit vaken sedan halv 7 typ. Är fortfarande så himla trött. Fast somnade typ vid 19 tiden igår och vaknade vid 22 på kvällen men somnade om lika snabbt. hah, typiskt mig. Men ah, nu ska jag göra mitt Svenska arbete.

Problem med Facebook och bloggen

Problem med Facebook och bloggen. Är det någon mer som har det? Jag kommer knappt in på Facebook och bloggen vill inte alls. Skulle vara väldigt tacksam om ni kunde kommentera i detta inlägget om ni har något sådant problem!!

110202

Jag klarade bussen...halvvägs.
Tog bussen idag, och det gick bra imorse men sen när jag kom till Karlshamn så sa det stopp. Klarade inte att ta bussen från Karlshamn till skolan. Så fick ringa mamma några gånger (innan hon äntligen svarade!) och då sa hon att hon kunde hämta mig. Så nu sitter jag här, i skolan. Lektionen börjar inte förens 10:20 så ah... Så nu ska jag ta det lungt, invänta lektionen och ha tråkigt.

intala mig själv

Försöker intala mig själv att jag fan ska klara av att ta bussen imorgon. Jag måste fan klara det! Annars kommer jag bli så jävla besviken och arg på mig själv. Ja usch. Vill bara hem och sova så det blir morgon fort! Vill ha det överstökat och sen kunna vara så glad över mig själv att jag klarat det! Ja, fan. Jag hoppas verkligen att jag klarar det. Jag vill klara det!

Vindkraftverk & lite till



        

1th Februari

Ja, det har redan gått 2 månader på detta året.
Mamma slutar idag vid 14, vi ska åka direkt in till stan för vi ska handla och mamma ska till banken. + att jag ska till Tjejgruppen återträffen (de jag gick på i somras). Känns väl okej men är lite nervös. Imorgon är det Onsdag, vilket menas att skolan börjar. Ska nog ta bussen dit själv. Men får se hur jag gör. Nu ska jag spela lite på mammas dator och vänta på att tiden ska gå.
Några bilder kommer upp vid 14:00 tiden idag i ett Tidsinställt inlägg.
RSS 2.0