Inte tagit mina tabletter

Jag vet inte om jag är sådan här idag pga att jag inte tagit mina tabletter. Men denna dagen har sugit hårt. Ingenting går som man tänkt. Illamående, huvudvärk, ilska, dåliga tankar osv osv osv. Fuck this!!

cigg. huvudvärk.

Snart hemma. Ska ta mig en cigg. Min huvudvärk tar kål på mig. Vilken färg har stjärnorna?

110831

Sitter i soffan hos Lenny och Tess. Dom kommer hem vid 14 tiden. Sovit här inatt.
Vaknad vid 5 imorse utav att jag mådde illa och frös jätte mycket. Illamåendet är inte lika mycket nu men jag fryser bara mer och mer och hvudvärken har börjat komma. Så stannade hemma från skolan. Om jag mår bättre ikväll så åker jag till skolan imorgon. För jag vill inte att det ska bli som alla andra gångerna. Men nu ska jag titta klart på en film och sedan ska jag ta ut Alva lite. Vi behöver frisk luft.

Lenny 30årGrattis på födelsedagen brorsan ! (:

Robinson.

Sitter och tittar på Robinson. Har duschat. Red idag också, verkligen jätte kul var det! :)

hos Lenny och Tess

dsc00222 (MMS)

Sitter hemma hos Lenny och Tess nu. Väntar på att det ska bli ikväll så man kan dra till ridningen. Längtar dit.

inte lagt upp några

Kom på nu att jag inte lagt upp några foton på bloggen på länge. Och har inte tagit några nya heller då man är i skolan varje dag liksom. Men ska nog ta med mig min kamera imorgon så jag kan fotografera lite när man går från skolan och så :)

Känns inte alls bra idag

Känns inte alls bra idag. Vaknat på helt fel sida. Mår illa och är jätte trött. Har svenska som första lektion idag och jag glömde boken som jag ska läsa. Underbart. Hur ska man förklara det för läraren? Ikväll ska jag rida, börjar vid 18 :) har inte ridit sen innan sommarlovet så ser fram emot det idag. Men är också lite nervös. Har ju inte varit där på länge. Men så nu varje Måndag vid 18 så rider jag :)

hemma om kanske en timma

Påväg hem. Är väl hemma om kanske en timma. Är verkligen jätte trött så blir att jag tar något litet att äta och sedan ska jag lägga mig i sängen. Skola imorgon, ser inte fram emot det. Är så himla trött just nu så känns som jag kan sova mer än 8 timmar. Men då det är skola måste man ju upp. Bussen också. Men slutar tidigt imorgon. Skönt!

Vaknade vid 10 idag

Vaknade vid 10 idag. Steg inte upp förens vid 12:30 ungefär. Imorgon är det Måndag. Skolan börjar igen. Har svenska som första lektion. Får inte glömma min bok bara som jag ska läsa :)

Fångarna på Fortet

Sitter och tittar på Fångarna på Fortet med Lizette. Anna's Toys mot Babsans Boys. Ankas Toys vann. Vi ska hämta Lizette's bror och hans flickvän efter 11 tiden ikväll. Vi har inte fått någon direkt tid ännu. Lizette's bror, hans flickvän och hennes mamma åkte till Tyskland igår kväll. Snart ska vi titta på Harry Potter och Dödsrelikerna del 2, har bara sett del 1 utav den filmen. Många säger att del 2's slut är jätte dåligt. Men vill iallafall se den och även om den inte är som jag hoppats så kommer jag köpa den iallafall :)

Hur ska man...

Hur ska man förklara för någon att den betyder allt för en då den inte finns mer? Hur ska man förklara den känslan när man har kvar personens nummer i mobilen och det ringer, yrvaken stiger man upp. Ser att det står att Han ringt. Men kommer på att han och en annan i min mobil har samma nummer? Hur ska man förklara den känslan? Känslan utav att man vet att Hans namn aldrig kommer dyka upp på mobilen. Att Hans namn aldrig kommer synas där förutom när det är den person som har samma nummer som honom som ringt... Hur ska man förklara? Den där känslan som sliter en itu. Att veta att man aldrig kommer kunna prata med honom igen, aldrig kunna röra honom, krama honom. Aldrig kunna berätta en gång för alla hur mycket han egentligen betyder för en. Det sliter mig i stycken. Hur ska man förklara känslan?

Är lite trött idag faktiskt

dsc00216 (MMS)

Är lite trött idag faktiskt. Men det går väl om :) bilden tog jag på ekohallen, dom har ett litet akvarie vid djur avdelningen. Skolan på måndag. Ser fram emot det men ändå inte. Får bara inte glömma min bok jag ska ha med mig på svenskan som jag ska läsa. Har ca en månad på mig och boken är typ på 400 sidor något. Men det kommer jag fixa :)

batteri på mobilen

Knappt något batteri på mobilen. Men ska ladda den senare idag. Först idag var det jätte fint väder och nu regnar det. Känns ganska tråkigt då det är väldigt varmt ute också så det blir liksom alldeless kvavt. Kanske åska ikväll? Vet inte. Hoppas men samtidigt inte.

Påväg till ekohallen

Påväg till ekohallen nu. Där ska det handlas lite. Vaknat på den underbara helt rätta sidan idag :)

Gay. Flata. Homosexuell.

Japp, Jag är gay, queer, lebb, flata. Homosexuell helt enkelt.
Och om jag gillar killar? Nej. Inte på det viset. Kan gilla utseendet på dom men inget mer.

i korridoren

Sitter i korridoren och väntar på att lektionen ska börja. Den börjar typ inte förens en timma. Sovmorgon idag, men då det inte går någon senare buss från där jag bor till skolan så måste jag åka den vanliga bussen. Vilket betyder att man får sitta och vänta väldigt länge :) första lektionen är historia, sedan matte, engelska och svenska. Slutar 13:25 idag. Ska skippa matten idag då jag känner att jag inte orkar med den. Och nej, jag skolkar inte från matten. Jag är frivillig inom matte så kan typ komma och gå som jag vill. Så skönt.

prövar att ladda upp

dsc00208 (MMS)

Nu prövar jag att ladda upp en annan bild bara för att se hur jag ska göra när jag ska skicka mms till bloggen. Ska ha geografi snart.

rotera bilden på andra

dsc00207 (MMS)

Nu prövar jag att rotera bilden på andra hållet för att den ska kunna "stå upp" i bloggen. Bussen gjorde fel idag igen. Hon glömde köra inom Norje så hon kom från andra hållet än det man ska när vi ska hoppa på. Var lite kul faktiskt. Men nu är den påväg in till Sölvesborg iallafall. Idag har vi engelska, samhälle, geografi och sen bild. Tror jag. Tittade precis på schemat men har glömt vad det stog lika snabbt. Vet att jag slutar vid 14:25 iallafall och att sista lektionen är bild som vi ska ha på furu. Och vet att hela IV ska ha bild tillsammans, och det känns skönt :)

Såg nu att bilden blev fel vänd

Såg nu att bilden blev fel vänd iallafall. Dom blir alltid det när jag skickar in mms med min nya mobil. Störande!

Ligger i sängen. Tittat på två avsnitt

dsc00206 (MMS)

Ligger i sängen. Tittat på två avsnitt utav O.C. Ska ta lite vatten att dricka hade jag tänkt. Torsdag imorgon, dagarna bara rusar förbi. Bilden togs imorse från bussen.

pratat hos BUP. Sitter inne på

Varit och pratat hos BUP. Sitter inne på pressbyrån nu eftersom att det regnar ute. Tror jag ska ta bussen hem vid 16:10. Får se hur jag gör. Imorgon slutar jag inte förens 14:25 så det kommer vara väldigt segt. Sista lektionen har vi på furu och det är hela vår klass som ska dit, ser det väldigt positivt då man slipper gå dit ensam.

Den kom mer än 5 minuter försent

Sitter på bussen nu. Den kom mer än 5 minuter för sent. Dörrarna vill inte fungera på den heller så ah. Jobbigt värre. Idag har jag svenska, historia och geografi. Ska nog snacka med läraren om jag kan få byta till matte istället för bild. Fast tror att jag kanske måste ha kvar bilden då jag är "godkänd" i matten. Ingen aning hur jag ska göra. Och min Ipod la av också. Jätte roligt.

tittar på Hells Kitchen. Tänker på

Sitter och tittar på Hells Kitchen. Tänker på skolan imorgon. Tror jag har svenska, engelska och samhälle. Onsdag imorgon, ska till BUP när skolan slutat och sedan blir det väl att man ska hem. Ska också prata med en lärare i skolan ifall jag kan ha matte istället för bild. För känner att om jag inte har matte nu på ett helt år så kommer jag inte förstå någonting sedan när jag börjar gymnasiet.

skickar in mms

När jag skickar in mms med min mobil till bloggen så blir det typ 3 inlägg utav samma. Så himla jobbigt. Har haft religion och väntar bara på att samhällskunskapen ska börja. Och den börjar inte förens om en timma. Så jobbigt att vänta. Men är skönt att jag slutar sen efter den lektionen.

Känns okej och

dsc00192 (MMS)

Sitter på bussen nu. Känns okej och det bästa är att det är sol ute och lite små kallt. Första lektionen idag är religion. Efter det så har jag typ en timmes rast och sedan samhällskunskap. Och efter det slutar jag. Känns bra idag. Jag är på bra humör, inte trött och vet vilka klassrum jag ska vara i. Finnemang!

fortfarande kan rösta

Glöm inte att ni fortfarande kan kan rösta på min bild !! :D
skulle vara jätte tacksam om ni kunde det !! :D
klicka på bilden för att komma till sidan där du röstar !!

korridoren

dsc00189 (MMS)

Sitter i korridoren. Slutade en lektion vid 10 och börjar en lektion nu vid 11:40. Det betyder att jag har mer än en timmas rast. Ingenting jag gillar. Har pratat med en lärare om att jag kanske ska gå bygg. Och om jag ska gå bygg så får jag gå i bromölla. Fick mig en liten chock. Får luska vidare lite på det. Ska ha religion nu snart. Imorgon börjar jag som vanligt 08:20 och då börjar lektionen med religion. Har sedan rast från 09:20 till 10:40, samhällskunskap. Efter det så har jag inga lektioner, så slutar för dagen då troligtvis.

bussen nu. Idag får vi vårat.

Sitter på bussen nu. Idag får vi vårat schema. Ser fram emot det faktiskt. Fast vet inte hur dax vi slutar, man får ju hoppas att det inte är för sent. Är väldigt trött idag också och har glömt min Ipod hemma så får hoppas jag kan hålla mig vaken utan musik.

sängen och tittar

Ligger i sängen och tittar på O.C. Har verkligen en hemsk huvudvärk. Om det inte går om snart så får jag väl ta en huvudvärkstablett. Söndag idag. Det betyder att det är Måndag imorgon, vilket betyder skola. Skola i en hel vecka. Är nervös men ändå inte. Får schemat imorgon, och klassen delas in i grupper. Känns skönt. Men nu ska jag titta klart på denna delen och sen ska jag stänga av TVn och försöka sova.

Sorry att man inte skrivit

Sorry att man inte skrivit något i bloggen idag men varit på kalas. Snart påväg hem och då ska man träffa Felicia. Inte träffat henne på jätte länge så längtar! :) skola imorgon, vet inte vad jag tycker om det. Nervöst men ändå inte.

tåget

dsc00171 (MMS)

Sitter på tåget med Lizette. Vi ska hem till henne och sedan ska vi tillbaka till Sölvesborg och gå på någon tillställning eller vad det heter :) har träffat henne i stort sett varje dag denna veckan, så känns konstigt när hon åker hem imorgon. Men förhoppningsvis träffar man henne igen nästa vecka.

Skrivit och berättat

dsc00165 (MMS)

Sitter i skolan. Skrivit och berättat om mig själv. Vem jag är. Också berättat om mina erfarenheter från skolan. Positiva och negativa. Jag gillar att skriva.

Trött? - Nej. Eller lite

Trött? - Nej. Eller lite. Klockan är bara 21;18. Vill sova men samtidigt inte. Vill till skolan men samtidigt inte. Vill så mycket samtidigt som man inte vill. Vill fortsätta skriva men samtidigt inte. Älskar kvälls tankar!

Första dagen i skolan

Första dagen i skolan gick helt okej. Börjar 8:20 imorgon så måste vänta i en halvtimma innan jag börjar. Vet inte vad vi ska höra imorgon i skolan. Vet bara att lektionerna börjar nästa vecka. Var jätte nervös inför skolan Imorse men när jag väl kom dit så kändes det okej. Lite smått nervös inför bussen imorgon bara men det kommer gå bra.

för att det är kväll

Bara för att det är kväll och jag är trött så börjar man bli orolig för skolan. Toppen. Kändes ju okej innan idag. Ahja.

Hjärnkoll

Har ansökt om att vara med i Hjärnkolls bloggsamarbete.
Var med du också, klicka på bilden för att komma till bloggsamarbetet.
Skrev på supporter sidan hur jag kommer att bidra för att få ett bättre Sverige.
Var med du också, klicka på bilden så kommer du till supporter sidan.


Redan Onsdag. Ångerst.

Redan Onsdag idag. Vilket betyder att det är Torsdag imorgon. Torsdag imorgon betyder skolstart. Skolstart betyder långa dagar. Långa dagar betyder sova tidigt. Sova tidigt betyder stiga upp tidigt. Allt har med skolan att göra. Ångerst på hög nivå. Oron. Tankarna. Allt blir så jobbigt. Men jag vill faktiskt fixa detta. Jag är trött på skolan men det bästa är om jag biter ihop och fixar detta. Fixar både IV och sedan gymnasiet. Jag måste klara av detta. Hur jobbigt det än är. Åh, jävla ångerst.

på bussen

Sitter på bussen påväg hem nu. Mamma kommer inte hem förens om någon timma. Ska nog bara ta det lugnt ikväll. Kanske se om det finns någonting på tv man kan titta på.

birds. swans.


birds.
swans. winged insect.
alla bilderna är i färg
egentligen.

sängen fortfarande.

Ligger i sängen fortfarande. Stiger upp vid lite innan 8 och gör mig i ordning. Ska klippa mig idag, äntligen. Mitt hår börjar bli lite långt. Funderar på att färga det idag också.

HundutställningNågra utav bilderna från Hundutställningen i Lördags.
tog 223 bilder under hela tiden vi var där.
trodde det skulle vara mer större hundar där också men det var mest små så blev lite besviken.
- råkade ha fel inställning då jag började fotografera, därav att vissa bilder blev så ljusa.

            
    

Krypandes

Oron kommer krypandes. Klumpen i magen känns som en sten, gråten vill ut ut ut. Tårarna försöker pressa sig fram men jag gör allt för att inte låta dom falla. De varma och kalla rysningarna man får i kroppen. Dom lätta skakningarna. Yrseln. Illamåendet. Huvudvärken. Känslan att bara vilja rulla ihop sig till en boll och aldrig sträcka ut sig igen. Tankarna som snurrar runt i huvudet på en, kan inte koncentrera mig. Allt på samma gång. Allt pga tandläkaren. Allt pga att det är Måndag och skolan börjar snart. Allt pga allt. Jag vill inte längre.

Skipbo, Kryptoniter

dsc00132 (MMS)

Spelar Skipbo med mamma och Johnny. Äter Kryptoniter, gott fast trodde dom skulle vara surare. Imorgon börjar mamma jobba. Ska försöka sova länge imorgon men vet inte om det är så bra egentligen. Måndag. Jag gillar varken Söndagar eller Måndagar. Punkt slut.

arguekan inte låta bli att le. Älskar <3

110814 x2

Försöker ladda upp bilderna men det fungerar inte. känns ju så himla roligt. inte.
Söndag idag. Vill bara ta det lungt. orkar inte göra någonting. vill bara vila. arbeta upp krafterna inför skolan som börjar snart. men vet att det egentligen inte hjälper att vila. för då tänker man bara desto mer. Men nu ska jag gå upp i köket och göra lite Teé. Var längesedan man drack det och blev så himla sugen på det just nu.

110814

Vaknade vid 9 någonting. Ligger fortfarande i sängen, tittar på O.C. Söndag idag, skolan börjar snart. Ångerst. Ska nog ta frukost att äta snart. Börjar bli hungrig.

110813

tittar på Battle of the Idiots nu på 6an. Blev Family Guy som vann.
Har laddat upp några utav bilderna från Utställningen men kommer inte lägga upp dom på bloggen förens alla bilderna är uppladdade (: Har mailat till blogg.se's service men har inte fått något svar ännu. nu ska jag titta färdigt på Family Guy maratonet och tänkte äta lite på min B&J glass. gott gott.

hem från hundutställningen

Påväg hem från hundutställningen nu. Var mycket att fotografera och tror jag tagit över 100 foton :) när vi kommer hem ska vi äta middag och sedan verkar det som mamma ska in till stan. Bilderna från utställningen kommer nog inte upp idag då det går väldigt långsamt att ladda upp dom på bloggen och varför vet jag inte. Ska nog höra av mig till blogg.se och fråga om något är fel eller är det mitt internet som inte vill sammarbeta.

KolmårdenBilder från när jag var på Kolmården efter Nordsjö.

   
            
   

110812

Går så segt att ladda upp bilderna. förstår inte varför.
varit vaken sedan 7 tiden då mamma gick till jobbet. Ska snart äta frukost och håller på att ladda upp Kolmården bilderna. Idag vet jag inte vad som händer, det är Fredag iallafall. ska ladda batterierna till kameran och bara ta det lungt. Imorgon blir det att åka och fotografera hundutställningen. Mysigt! och glöm nu inte att ni fortfarande kan rösta på min bild här nedan! klicka bara på bilden så kommer du till länken! :D

wind wouldden är inte röd egentligen.
den riktiga bilden kommer med Kolmården
bilderna så håll utkik!

110811 x2

Ska börja så smått med att ladda upp bilderna på bloggen. Kolmården bilderna.
För i helgen ska jag titta på en hundutställning och då kommer jag nog ta en massa foton! det är så mysigt att gå runt och fotografera på olika tillställningar.

TLC

dsc00075 (MMS)

Varit på möte hos TLC nu. Och jag kan börja på IV då skolan börjar om en vecka. Ska arbeta upp alla SO ämnerna plus Bild också. Valde att lägga till gymnasie Svenska och Engelska. Känns ändå ganska okej faktiskt. Men är fortfarande orolig för hur det blir med klassen osv...

110811

Är hos bror o Tess. Tog bussen in till stan idag vid kvart över 7. Ska äta frukost med dom nu.

Lite över halv ett

Lite över halv ett är klockan just nu. Och jag har fortfarande inte somnat. Hatar när det blir såhär och jag har inte somnat tidigt på länge. Behöver sömnen. Fan. Fan. Fan. Fan.

tidigare man inser

dsc00046 (MMS)

ju tidigare man inser att livet aldrig kommer bli perfekt, okej, bra eller vad man nu väljer att kalla det - ju mer klarar man av att leva med hur man mår nu.

min katt tog in

För er som läst min blogg vet att min katt tog in en fågel på mitt rum en morgon. Och nu hände det igen. Och fågeln flög iväg. Fick gå upp för trappan och ropa på Busan och när hon kommer ut ur mitt rum så tappar hon taget om fågeln och den flyter rätt emot mig uppför trappan. Har letat efter den men då dörren var öppen så måste den hunnit flyga ut. Mamma älskar dig Busan men inte när du tar in djur du fångat <3

Galen. Stryper. Förstör.

Jag har aldrig gillat skolan. Är så rädd för att det ska bli som alla de andra gångerna. Om jag nu kommer in på skolan så börjar den nästa vecka. Bara tanken gör mig illamående. Bussen in och bussen hem. Lektionerna. Folket. Läxorna. Stressen. Upp tidigt på morgonen. Att inte få den sömn man så verkligen behöver. Tankarna innan man somnar. Nervositeten. Klumpen som följer med en dagligen. Sista dagen på helgen, tanken på att skolan börjar igen. Att det är en hel vecka tills nästa helg.
Allt gör mig galen!! Tankarna stryper mig. Klumpen förstör mig innifrån.

visitkortgjort ett visitkort i Photoshop.

trogen köpareSVAR;
Jo jag har faktiskt börjat fundera på att sälja mina bilder! innan var jag väldigt negativ till det och menade att det är ju mina bilder, varför ska någon annan få ha dom då? Men nu har jag väl blivit så "mogen" i tankarna att jag klarar av att sälja dom. Men först ska man ju ställa ut några bilder hade jag tänkt, funderar på att fråga biblioteket i Sölvesborg om jag kan få hänga upp några bilder där och lämna mitt visitkort. Vad kul att du uppskattar mina bilder!

Onsdag

Sitter i sängen med datorn i knät, tittat på O.C. är fortfarande trött och har ont i magen.
Vill passa på att säga tack för alla fina kommentarer jag fått ang Bröllops bilderna! (: det värmer verkligen!
fick också en jätte fin kommentar som jag ska lägga upp på bloggen strax och svara på! :D och btw, om ni vill kan ni rekomendera min blogg till redaktören på blogg.se. gör det genom att klicka Här. Nu ska jag välja ut några bilder från Kolmården som jag tänker lägga upp på bloggen om någon dag :D

Yes sir!

Ligger i sängen. Kan inte sova. Inte alls. Katten ligger bredvid mig och sover. Mysigt att höra henne spinna och sucka i sömnen. Funderar på att starta O.C igen. Klockan är snart två. Varje avsnitt varar i typ 45 minuter kan jag tro. Alltså menas det att vid 4 tiden så ska jag sova. Ne. Måste försöka sova nu istället. Men känns som jag inte kommer kunna göra det. Ännu en sömnlös natt? - Yes sir!

J & C 23/7 - 2011Bröllops bilder.

        
        
   

110809

Kom på att jag inte skrivit någonting i bloggen idag. ojsan.
Vad jag har gjort idag...ja...jag har i stort sett försökt ladda upp bilderna idag o de går trögt men fungerar iallafall. hjälpt mamma lite och sådant med. Sover ensam hemma ikväll då mamma sover i stan. Trodde det skulle vara någon bra film ikväll men den filmen som går idag har jag redan sett och det är ingen film jag vill se igen. Så blir nog att titta på O.C istället. Men ah, tillbaka till bilderna nu. ska försöka få alla uppladdade idag!

bussen in till stan

dsc00041 (MMS)

Sitter just nu på bussen in till stan. Behöver öva mig innan skolan börjar för ska ju ta bussen till skolan. Hoppar av vid torget för denna bussen gick inte det hållet som jag trodde den skulle göra. Blir sedan att gå upp till bror och då kommer mamma med äppelpaj. Gott gott. Fast har varit sugen på annanaspaj nu i några dar. Men snart ska jag hoppa av bussen så kan inte skriva mera.

måndag. lördag. torsdag

Måndag. Lördag. Torsdag. Onsdag. Söndag. dagarna går alldeless för snabbt.
Idag är det Måndag. Nästa vecka på Måndag är det bara några dagar kvar tills min skola börjar. Ju snabbare tiden går och ju närmre skolstarten man kommer så växer sig klumpen större. Jag vill inte. men jag måste. nervositeten växer, oron kommer krypandes, klumpen blir större och större. jag vill inte. men jag måste.

min katt sover hos mig

Haha. Älskar att min katt sover hos mig. Har några myggor på mitt rum och hon låter dom inte komma nära mig :D har liksom 4 myggbett och har fått alla i helgen.

Blogg.se mobil

Älskar att jag har internet på min mobil. Kan gå in på både min blogg och sen på blogg.se för att se om jag fått några kommentarer. Ligger i sängen nu med katten bredvid mig, är inte ett dugg trött. Måndag imorgon. Ny vecka. Ser inte fram emot det, inte alls.

avsluta meningen

Jag har insett att... jag måste klara av skolan.
Jag lyssnar på... Allt möjligt.
Jag pratar om... intressen.
Jag tycker om... fotografi, skriva, photoshop osv.
Jag avskyr när folk... snackar skit om en.
Min bästa vän... finns inte. har ingen BF.
Min första vän var... en barndomsvän.
Kärlek är... skit.
När jag borstar tänderna... står jag oftast alltid vid spegeln.
När jag lagar mat... och ska äta den sen så är jag inte hungrig längre.
Jag tänder på... Ögonen.
Det roligaste yrket verkar vara... Fotograf.
Det är charmigt med... Tatueringar som betyder något.
Jag är rädd för... Allt just nu.
Den värsta känslan är... ångerst, nervositet, illamående osv osv osv.
Den bästa känslan är... underbar.
Jag är bäst på... att vara den jag är.
Jag är sämst på... skolan.
Om jag vore ett redskap skulle jag vara... kamera.
Jag kommer alltid att vara... den jag är.
Det finaste som finns är... fina saker.
Sist jag grät var... lördags.
Jag kan... låta bli att prata.
Jag kan inte... göra en kyllerbytta.
När jag vill tänka... då gör jag det.
När jag bakar... smakar jag alltid smeten.
Min mobiltelefon är... GR8.
När jag vaknar på morgonen... tar jag alltid mobilen och tittar om jag fårr ngt sms.
Innan jag går och lägger mig... släcker jag lampan.
Idag har jag... städat.
Ikväll ska jag... lägga upp bröllopsbilder o sova.
Jag vill verkligen... pierca mig.

110807

Söndag idag. om drygt två veckor börjar skolan. om exakt 11dar för att vara exakt. om jag nu kommer in.
Har städat mitt rum idag med lite hjälp från mamma. Har fixat med mobilen, lagt in låtar & bilder. Ska också försöka ladda upp bröllops bilderna. Kunde ladda upp en imorse men sen kom åskan tillbaka så var tvungen att stänga av datorn igen. Sitter just nu på mammas dator och har inte bilderna där i så kan inte ladda upp dom ännu. Är hyffsat pigg idag för att ha somnat vid 3 inatt och vaknat vid 8. Känns som klockan är 18 nu eler något men den är bara 14:30 ca. Hade tänkt titta på en film på tv ikväll men såg att jag redan sett den innan så det blir inte av. Men nu ska jag se om det jag lagt in i mobilen vill fungera och sedan ska jag blanda Skipbo kortleken för jag och mamma ska spela. kul kul.

åskar ute fortfarande

Det åskar ute fortfarande. Det är mysigt så länge inte den kommer för nära. Och där kom det en stor smäll. Ska dra ut sladdarna till TVn och internet nu.

spö regnar

dsc00030 (MMS)

Det verkligen spö regnar ute. Åskar gör det också lite. Hört iallafall två muller nu. Är inte ett dugg trött men måste sova... Och måste verkligen fixa med bröllopsbilderna imorgon. Dom vill inte laddas upp på bloggen och jag förstår inte varför. Men imorgon ska jag inte ge mig, BILDERNA SKA UPP. Klockan ringer 8 och stiger väl upp vid 9 tiden beroende på hur dax jag somnar nu.

Skipbo

dsc00016 (MMS)

Ska spela Skipbo med mamma nu. Älskar det spelet, Haha :)

kämpa

Skolan börjar snart. Nervositeten kommer krypandes. ångersten. oron.
En del utav mig vill dit, men den andra delen vägrar. Jag dras mellan två viljor. Paniken närmar sig, dag för dag och sekund för sekund. Jag vet att jag måste dit, jag måste klara av detta. Jag måste.
Men jag är rädd, allt som jag upplevt. Alla de åren. Jag kommer aldrig komma över det. Men jag vet att jag behöver kämpa. Jag måste dit, jag måste fixa det. Jag kan. Jag klarar det. JAG KAN. Nej.
Oron kommer springandes, klumpen i magen fastnar och gråten i halsen växer sig större. Jag kommer sprängas. Gå sönder i bitar. Nej, snälla inte igen. Jag måste ta tag i detta, jag måste fixa detta. Måste kämpa.

Jag har kämpat sedan jag föddes. Förtidigtfödd, skilda föräldrar sedan jag var 8år, hatat skolan redan från första början, mobbning, BUP, självskadebeteende, dödsfall inom familjen, hemundervisning, skolk, ångerst, tabletter, ADD m.m. Jag har klarat av att hålla mig uppe, men det är alltid något som sänker mig igen då jag börjar komma över en viss nivå på "jag-mår-okej-skalan". Skolan, dödsfall och problem är det som sänkt mig mest och oftast. Och jag sjunker alltid snabbt. Det kan ändras på bara någon sekund och det gör lika ont i mig varje gång.

Hur mår jag egentligen? det vet jag inte. det kan jag inte svara på. Jag lever i en berg&dalbana, ena sekunden är det upp och i andra bara rasar det ner. Om någon frågar mig om hur det är så svarar jag alltid "det är okej", hur bra eller hur dåligt jag än mår så svarar jag alltid samma sak. "det är okej". Dom orden har blivit som en vardag för mig, och jag vet att många kanske känner igen sig när dom läser detta. För alla har  vi använt "det är okej" någon gång i livet, en del använder det ofta och en del knappt inte överhuvudtaget. Jag är en utav dom som använder det ofta, kanske inte dagligen men iallafall när någon frågar hur det är med mig. man gör allt för att låsas som om det är okej. Som om allting är helt perfekt men innerst inne rasar man samman. Jag måste lära mig att använda "det är okej" då det ÄR OKEJ. Då jag varken mår bra eller dåligt, då det är Okej. Det är bättre att säga "Nja, det är inte så jätte bra" eller "Jo, allt är fint" när någon frågar. Säg som det är. Ingen dömmer dig.

Ångersten. Oron. Klumpen. Gråten. Nervositeten. det kommer och går. Mestadels kommer. Jag kan bryta ihop för minsta lilla. Mycket folk i affären, någon sak som går sönder eller bara för att ringa någon. Och ja, tillochmed att bara gå utanför dörren så jag kan bryta ihop. Men detta är något jag får leva med, men det är också något jag kan förbättra. Jag kan utsätta mig för situationer som får mig att ha klumpen i magen. men efter några gånger (olika för person till person) så märker jag att detta inte alls är farligt, att klumpen den blir mindre och är inte där lika ofta. Jag längtar bara tills den dagen jag kan gå utanför dörren utan att bryta ihop.


 


Men du där, du som läser detta.
Känner du igen dig? Ja? Nej?
Om du gör det så ber jag dig att fortsätta kämpa,
det kommer bli bättre. det kommer inte gå över helt,
men jag lovar iallafall att du kan må bättre bara du kämpar.
Försök och ge inte upp, för jag vet att du klarar det!

Behöver du prata av dig? eller kanske bara snacka om vardagen?
Skicka då ett mail till Shadowzplay.blogg@hotmail.com,
eller skriv en kommentar här nedanför så svarar jag.
Jag vill hjälpa, få personer att må bättre.
Att se det ljusa i livet!

110806

Ligger i sängen. Varit vaken sedan 8 typ. Tittar igenom mobilen och ska väl snart käka frukost :) ska försöka få upp bröllopsbilderna på bloggen idag med.

110805 x2

Sitter och fixar med mobilen, lägger in låtar osv. gött.
hatar att det inte fungerar att lägga in smsen i min nya mobil, men ska ringa SE imorgon o se om dom kan hjälpa mig. Tittar lite på Family Guy just nu också och tänkte ta en Riskaka. gott.

110805

Sitter hos bror nu. Han, jag och mamma ska snart käka middag tillsammans.
Efter det så ska vi väl dricka lite kaffe och sen vill jag hem. måste fixa med mobilen och bilderna på Bröllopet ska upp på bloggen också!

ny mobil

Nu har jag äntligen en ny mobil. Den är helt okej. Nu ska vi hälsa på min moster och sedan blir det att dra sig hemåt, ska fixa med mobilen idag.

Holken i sängen

Sitter ute på Holken i sängen. Lyssnar på musik och spelar på mammas mobil. Inget internet här ute så skriver från mobilen. Imorgon ska jag hämta min mobil :D överlycklig.

Wonkey

Hittade Denna saken på en hemsida. Förstår inte hur man tänker när man gör en sådanhär sak.
Liksom varför inte bara vika ihop ett papper och stoppa där istället?

Maskros

Troligtvis ligger jag just nu i sängen och tittar på O.C. Kelar kanske med katten också <3

Ni får inte glömma att rösta på min bild här nedanför också. Man kan rösta varje dag och det vore jätte snällt om ni iallafall kunde rösta varannan dag :D klicka på bilden så kommer ni till länken.

110803 x2

Har försökt ladda upp Bröllops bilderna men icke. Det vill inte fungera. Fan.
Ska ta någonting att äta nu hade jag tänkt mig, sen ska jag försöka ladda upp en bröllops bild. och om inte den vill laddas upp så stänger jag av datorn. Onsdag idag, känns som de vore Onsdag imorgon istället. BUP imorgon också, känns väldigt konstigt att åka dit. Har glömt hur dax jag skulle dit så får väl höra med mamma.
Fast vet inte ens om jag vill dit. vet inte vad jag ska säga liksom. har så mycket att berätta, så mycket inom mig. men när jag väl sitter där och försöker få ut allting så säger det stopp. Jag blir torr i munnen, rastlös, minns inte datumet/månaden på det vi pratar om just då. Klumpen i magen kommer, tankarna bara snurrar runt och jag förblir stum.

Yari 'n' 110803

PH i K-stad ringe precis, min Yari har kommit och jag kan hämta den när som helst :D
Är värsta superduper lycklig typ. Vet inte om jag kommer trivas med mobilen men får vänja mig, har ju behövt en ny mobil väldigt länge nu. Har börjat läsa på en ny bok idag, Mörkrets Alla Färger. Den verkar spännande. Har en enorm huvudvärk just nu, sitter med datorn i knät och är på min andra flaska vatten. hah. Ska välja ut några bröllops fotografier som ska komma upp på bloggen idag med :D

Amy WinehouseR.I.P Amy Winehouse
Underbar sångerska.


när den datorn

Måste ha en ny dator. För när den datorn jag har nu blir för varm så stängs den av. Satt och höll på att leta efter en sak på nätet och den bara stänger av sig. Hihi, åh vad jag älskar datorn :( behöver en ny. Men vill ändå inte ha en ny.

Snart 00

Snart 00. Dag 3 på denna månaden börjar strax. Dagarna bara flyger iväg. Onsdag imorgon också, vet inte vad jag ska hitta på då. Längtar iallafall tills jag får min nya mobil :D behöver den verkligen. Tror jag ska fixa med bröllops fotografierna jag tog, lägga ut dom på bloggen också :) men nu ska jag släcka lampan och försöka sova. Tagit mina tabletter, och ska ta min Concerta imorgon bitti vid 06.

boring lista

Vilken svordom använder du mest? Fan. Helvete.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 08:00
Var köper du dina matvaror ifrån? ICA.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Självklart tar jag hellre bilden :D
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Hund.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Nope.
När var senast någon stötte på dig? IDK.
Vad åt du till middag senast? Hawaii rulle.
Kan du vissla? Inte längre ): hoppas jag kan göra de igen när jag fått bort min tandställning.
Tittade du på tecknat när du var liten? De har la alla gjort?
Äger du några popband t-shirts? Na.
När flög du senast? 2008 tror jag det var. Till och hem från Thailand.
Pratar du några andra språk? Engelska, lite Italienska, några ord på Thailändska.
Har du gråtit offentligt? Japp.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Conch <3 fenix & 1994 <3
Vad har du med dig in på bion? Godis o Cola.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Engelska och Svenska <3
När sov du senast på golvet? Några månader sedan.
Vilken är din favoritdrink? IDK.
Gillar du din boendesituation? Vill hellre flytta hemifrån men trivs här så ska inte klaga (: 
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 8 tror jag. kanske mer faktiskt.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Inte fullbokade, men stressiga ibland.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Newer.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 17 :D
Tror du på liv på andra planeter? Na.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Inget.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Aldrig.
Tycker du om att krama folk? Ne.
Äger du en digitalkamera? DSC-H10 <3 
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Vet inte.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Ibland faktiskt. men det beror på vad för kött det är.
Är du mörkrädd? Ja ):
Tre saker du alltid har med dig? Mobil, kamera, väska

110802

Ska titta på The Contractor ikväll vid 21 tiden. blir inte av, ska titta på Sunshine cleaning istället.
Mamma hämte mig idag och sedan åkte vi in till stan, hämtade bror min och sen beställde vi mat. Har verkligen varit jätte varmt idag, tror det har varit över 25C. Precis kommit hem och tittar just nu på How I Met Your Mother, älskar den serien.

Glöm inte rösta på min bild, Maskros :D och du kan rösta varje dag också :D

Nordsjö dag 5Onsdag.

       

mer än en månad

Det är mer än en månad sedan jag fick veta att jag hade ADD Uppmärksamhetsstörning. Egentligen märker jag ingen skillnad alls sedan jag fick veta det. Jag vet inte hur det är att ha ADD, för jag är ju lika normal som någon annan. Bara för att jag har fått en diagnos så är inte jag annorlunda för det. Diagnosen visar bara mig varför jag varit som jag är när jag tänker tillbaka på det förflutna. Men den ändrar ingenting, för jag är mig själv, den jag alltid varit. Även om diagnosen ändrar mycket i mitt liv nu så är jag inte annorlunda. Jag har levt utan diagnos i 17år, så vad säger att jag ska ändra mig bara för att jag plötsligt har en diagnos? Vet egentligen inte vad jag vill säga med detta. Men tror att det jag vill komma fram till är att bara för att jag har en diagnos är jag inte annorlunda. Jag vet inte hur det är att leva med en diagnos men jag vet inte heller hur det är att vara "normal". Jag vet bara hur det är att leva med mig själv.

Jag vet inte hur folk som inte har någon diagnos har det. Men jag vet inte heller hur folk som levt med ADD sedan dom var små har det. För folk som inte har någon diagnos, dom lever liksom sitt normala liv eller hur man ska säga. Och egentligen gör dom också det som har en diagnos. Och varför jag säger att jag inte vet hur det är att vara "normal" och att jag inte vet hur det är att leva med ADD/en diagnos är för att jag aldrig upplevt det. Fick reda på min diagnos i år den 20/6 - 2011, när jag var 6år så visste jag inte att jag hade någon diagnos, jag var som alla andra, jag var normal. Men nu när man fått reda på att jag har en diagnos så ändrar sig allting liksom. För nu längre vet jag inte hur det är att vara normal för jag har ju haft ADD sedan jag föddes. Och samtidigt vet jag inte hur det är att leva med ADD för fick diagnosen så sent.

- Alla är normala oavsett ursprung/färg/diagnos osv.
För någon som har en annan hudfärg te.x vet inte hur det är att vara vit.
Och för någon med en diagnos vet inte hur det är att leva utan en diagnos.
Alla är vi normala. För vi vet bara hur det är att vara oss själva, ingen annan.

sugen på att skriva

Är så sugen på att skriva på en bok eller något just nu. Men orkar inte starta datorn. Gör de imorgon istället om jag fortfarande har lust, hah. Ska titta klart på detta avsnittet utav O.C, ta mina tabletter och sedan ska jag lägga mig i sängen och blunda.

åsiker ang mobilen

Har fått många åsiker ang den mobilen jag tänker köpa. De flesta säger att den är för dyr och många undrar varför jag väljer att köpa en 'gammal' mobil. Men nu är det såhär att jag INTE vill ha en touch mobil och det finns typ inga uppfällbara/sliders längre. Och varför jag just valde Denna mobilen är för att jag ville ha en sony ericsson och detta var den enda jag kände passade mig! Och det är en spel mobil också, och jag är en spel nörd då det gäller att spela på mobilen :$ men ah, vad jag ville säga med detta är att JAG INTE BRYR MIG om vad ni tycker. Det är JAG som vill ha denna mobilen, det är JAG som ska använda denna mobilen. Så bryr mig inte om vad ni säger.

mer besökare

Nordsjö dag 4Måndag

                

1th Augusti

Tydligen så börjar den nya terminen 18/8. Om jag nu ens kommer in.
Idag ska jag passa på att städa mitt rum, slänga kläder i tvätten och hänga in kläder som är tvättande. Tittar på O.C just nu och tar det lungt bara. Ska nog ta och äta frukost snart, börjar bli hungrig. Ska nog träffa Emma vid 17 tiden tror jag, var verkligen jätte längesedan jag träffade henne. Nu ska jag ladda upp lite mer Nordsjö bilder så att jag äntligen blir färdig med dom bilderna så jag kan lägga upp nya, haha.

och glöm inte att rösta på mig här;
MASKROS

- du kan rösta varje dag så skulle bli jätte glad om ni iallafall kunde rösta varrannan dag :D
 

http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-linnea-solvesborg-maskros

Jag förstår att

dsc01180 (MMS)

- Busan som liten, 2/9 2007 - Jag förstår att hon menade "titta matte, vad duktig jag har varit. Titta." och visst, hon var duktig. Men att ta ner en Fågel på Mitt rum när jag SOVER är inte okej. Och speciellt inte om hon jamar såsom hon brukar då hon antingen är hungrig eller vill ut. När jag vaknade trodde jag att hon var ute i hallen för hörde någonting krafsa, men när jag tittade var hon inte där. Gick in på mitt rum och hörde krafsandet igen, någonting slog i mitt nattduksbord så min första tanke blir "aha, hon är under sängen". Tänder lampan och lägger mig ner på mage och tittar under sängen, och japp, där är hon. När jag ser att hon leker med någonting så tror jag först att det är en strumpa eller något som jag tappat under sängen. Men märker att det hon leker med är levande. Det enda jag tänker på och hoppas är att det inte ska vara en mus eller liknande. Jag får flytta sängen och lägger mig på mage på sängen och tittar på henne vad det är hon har. Och, fick mig en liten chock, det är en fågel hon har tagit ner. Jag tar snabbt fågeln i handen, går upp till mamma och berättar vad som hänt och sen går jag ut och släpper fågeln vid en buske. Och detta var ännu en morgon då min älskade katt väcker mig. Fast kan ju lätt säga att Denna morgon var verkligen 'speciell'. Men mamma (jag) älskar dig ändå Busan! <3

RSS 2.0