110429 x3

fyfan vad gytt!! Canada vann mot Vitryssland på Ishockeyn!! :D Canada gjorde 4 mål och Vitryssland 1. Imorgon är det Norge mot Tre kronor 20:00 på kanal 3. Hoppas verkligen jag kan se det! :)

110429 x2

Skulle se om jag hittade något man kunde titta på film ikväll. Men nej. hittar inte ett dyst jag kan se på. Så tror det blir Ishockey för min del! Imorgon är det Lördag, Valborg. Ska träffa pappa på eftermiddagen och sen blir det att vara i stan på kvällen. Känns okej. Ska troligtvis träffa Alva också så har det fullt upp! (: Men nu ska jag ta en Risifrutti och sen blir det Ishockey och relaxa.

110429

Brorsan ringde och väckte mig. Myes.
Sitter och tittar lite på TV och ska snart ta och äta frukost. Känns som det är Lördag idag men är ju Fredag. och känns faktiskt mysigt att det är Fredag ändå. Man har ju sparat en dag på helgen, haha (: Men nu ska jag se om jag hittar någonting att äta, min mage den kurrar.

110428 x2

Tittat på fotboll när Sölve BK och Pukavik möttes med Emma och några utav hennes kompisar. Verkligen trevligt. Fick lite bilder under matchens gång också :) kom hem vid 21 och nu ligger jag i sängen (som vanligt) och tänkte starta en film men orkar inte så ligger i mörkret och andas.

110428

Suttit ute i solen med mamma och pratat lite. Mysigt. Är nu inne och dricker Is kaffe och ska titta på Top Model som börjar strax.

Skåne -11



Bilder från när man var i Skåne i Fredags.

        
        

höra i syne

Tror jag börjar höra i syne (eller hur man säger). Trodde någon knackade på dörren. Trodde sen någon var inne i huset och hörde en bil dörr smälla igen utanför. Fick ringa till mammas mobil för att försäkra mig om att inget var fel. Och när hon svarade och jag berättade så fick jag svaret "Nej jag har inte hört någonting". Detta skrämmer verkligen livet ur mig.

110427 x2

Ligger i soffan och tittar på Cold Case. Älskar dom kriminal serierna! Ikväll blir det Hulken på tv och efter det ska jag gå och lägga mig. Imorgon blir det förhoppningsvis att titta på fotboll med Emma och hennes kompis :)

110427

Ska snart ta mig lite frukost att äta. Funderar också på att gå ut och lägga mig i solen.
Idag vid 14 ska man till BUP. och efter det vet jag inte vad som händer. Känns som det är Torsdag idag men är ju bara Onsdag. Men nu ska jag ta en macka och kanske gå ut i solen och lägga mig.

110426 x2

Yeup. Som jag skrivit flertal kvällar nu så ligger jag i sängen som vanligt. Är inte ett dugg trött men hoppas verkligen att jag kommer somna snart. Dagen idag har varit perfekt tills nu. Orkar inte berätta vad som gjort den sämre men nu är det så iallafall. Ska blunda och drömma mig bort.

touch, insane

A little out of touch, a little insane
It's just easier than dealing with the pain

110426

Sitter och spelar lite på datorn. Emma ska komma vid 12 tiden. Ändrat till 18 ikv.
Idag vet jag inte mer vad som händer än att Emma ska vara hos mig. Solen skiner och jag är fortfarande trött. Somnade inte förens 00 inatt eller något. Men nu måste jag fixa i ordning mig innan Emma kommer! (:

känns som Vår bilder



Bilder från helgen (egentligen bara från i Söndags)

   
   
    

110425 x2

Precis duschat och hemkommen från ridningen. Massa mysigt var det att rida idag! plus att vi red ute i paddocken och det var så himla varmt så jag red i T-skirt idag. Nu väntar jag på att maten ska bli färdig för är så himla hungrig. Idag blir det en slappedag för mig. Ska se om jag kan fixa upp lite bilder på bloggen men det är väl det enda jag kommer göra idag. Blir väl något film tittande och kanske ut och lägga mig i sängen. Bara en skön relax dag.

110425

Sitter vid köksbordet med datorn och ska snart ta någonting att äta. Har ridningen idag vid 12 och vill helst vara där vid 11 så jag hinner pyssla om hästen i lugn och ro utan att stressa. Solen skiner här och hoppas att vi kommer rida ute i skogen idag, hade varit jätte mysigt! Tog ju bilder när jag var i skåne i helgen och funderar på om jag ska lägga upp dom idag (om jag hinner). Just nu slänger jag mest in mobil inlägg men känner att jag inte orkar sitta vid datorn så mycket. Men eftersom att jag driver en fotoblogg så ska jag försöka lägga upp bilder så fort jag kan! (:

110424

Tittar på en film och har nästan precis kommit hem. Ska rida imorgon vid 12 tiden så blir att jag stiger upp vid 10 kanske för vill vara på ridningen vid 11 så jag kan göra i ordning hästen utan att stressa. På Tisdag ska jag nog också träffa Emma och på Torsdag likaså :) ser fram emot det.

Påsk smällare

Påsk smällare. Ja, vad säger man? Allt för att skrämma bort Häxor typ och någonting annat typ. Sitter och tittar på en film på tv och ska väl snart lägga mig i sängen eller någonting. Upp tidigt imorgon.

110423

Lördag idag. Känns okej men lite segt. Tittar på tv just nu och är ensam hemma. Imorgon ska vi åka till mormor och hjälpa henne med någonting som jag inte minns. Var iväg igår i Skåne och tog lite bilder så funderar på att lägga upp dom på Måndag eller någonting, blir iallafall när jag har tid för det :)

110422

Nu är jag påväg hem. Mamma, jag och mormor har varit och kört i skåne, verkligen jätte mysigt. Åkte ner till simrishamn och tittade där lite. Och som tur väl så hade vi sol hela dagen :) detta var verkligen en jätte bra dag och jag gör gärna om det snart!

110421

Ridningen idag gick faktiskt bra. Kommer nog ha träningsverk imorgon men sånt får man ta :) man vet ju att man kämpat iallafall.

110421

Idag ska jag rida, kommer bli jätte kul :) har inte ridit nu på två veckor så ser verkligen fram emot idag!

110420

Nu är man vaken. Fortfarande lite trött men det får gå. Ska fixa till mig och sen blir det frukost.

110419

Kom på mig själv att jag faktiskt inte bloggade någonting igår. Men äsch, att jag missar en dag är inget stort. Ligger nu i sängen med enorm huvudvärk och lite yrsel. Hatar när det blir såhär. Men hoppas jag somnar snart så jag slipper det.

lifetime

You only get one shot, do not miss your chance to blow
This opportunity comes once in a lifetime

110417



- Bilder som jag tagit under förra veckan då jag var iväg -

                

110416 x2

Lördag idag...känns faktiskt som Söndag.
Ska egentligen fixa middag men är inte alls hungrig. Orkar inte. Fast har jätte ont i magen ändå. Imorgon blir det nog att jag kanske lägger upp bilder här i bloggen som jag tog föra veckan när jag var iväg! (: ska bara ha tid att kunna sitta och ladda upp dom på bloggen. Men nu ska jag upp i köket och se om jag kan laga mat. Måste äta även fast jag inte är hungrig.

110416

Gäspar jätte mycket känns det som. Ska nog snart sova, känner att jag behöver det. Imorgon blir det nog fotboll med Emma och hennes kompis, ser fram emot det :) vad som mer händer imorgon vet jag inte, ska nog ta det lungt och kanske lägga in bilder i bloggen också!

110415

Nu är jag hemma. Jag och mamma har hämtat bilen i Kristianstad och vi ska inom min bror innan vi åker hem. Vårt internet fungerar inte där hemma enligt mamma så när vi kommer hem ska jag kika på det och se om mamma kanske råkat koppla det fel eller någonting. Eller så var det kanske jag som drog ur fel sladd. Men ah, är hemma nu. Känns skönt. Ska iväg igen på Måndag och ska då hem på Torsdagen. Känns skönt att vara hemifrån nästa vecka också faktiskt.

110414

Sängen nu. Ganska trött och somnar väl förhoppningsvis snart. Varit en skön dag idag, en lugn dag helt enkelt.

110413

Ligger redan i sängen, har lite huvudvärk så behöver vila. Och om jag somnar så somnar jag. Dagen har varit fin och inga problem alls. Lyssnar på något ljud som gnisslar typ, låter lite läskigt faktiskt... Väntar bara på att höra tåget igen när det kommer och går varje timma. Jag är en sån person som lyssnar på ljuden i min omgivning, vad det kan vara för någonting och var det kan komma ifrån någonstans. Men nu känns det som om jag skriver bara för att ha något att skriva om, haha. Lite bilder ska komma upp på bloggen i helgen när jag är hemma igen!! :)

110412 x3

Nu ligger jag i sängen, är inte ett dugg trött. Men får hoppas iallafall att jag somnar snart.

110412 x2

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Börjar bli trött. Hoppas jag sover bra inatt bara. Imorgon är det frukost vid 8 tiden. Lite tidigt men det får man ta :)

110412

Jag hatar att vakna såhär mitt i natten. Vill för en gångs skull kunna sova en hel natt utan att vakna.

110411 x2

Imorgon ska jag ta blodprov och jag är så himla nervös. Jag hatar sprutor! Men imorgon kommer förhoppningsvis Emma och hälsar på, längtar dit :) har inte träffat henne på länge känns det som. Ligger iallafall i sängen nu, tar det lugnt. Är trött men ändå inte. Haha

110411

Nu ligger man i sängen, börjar bli hungrig. Glömde min plattång hemma så fick åka och köpa en ny. Haha. Så typiskt mig. Anyway, det känns okej. Jag är väldigt trött och lite rastlös men sånt får man ta! :)

netet - nätet

Denna dagen har varit helt okej.
Nu har vi äntligen fått vårt internet så det känns toppen, och man märker verkligen skillnad på det!
Imorgon ska jag vara iväg hela veckan. Måndag till Fredag. Det känns väl okej. Men har inget internet fast kommer nog slänga in ett SMS INLÄGG om dagen iallafall. Så nästa helg blir det att fixa med en massa sms inlägg på bloggen och så ;) haha. Men nu ska jag plocka undan på golvet här där jag har kopplat in nätet och sen ska jag ta det lite lungt. Klockan är 17:02 och jag är pigg men samtidigt trött. Middag måste ätas, packa måste man också göra. Så ah, min kväll blir lite fullt upp.

110409 x2

Det är Söndag imorgon. Denna veckan har verkligen gått snabbt. Mitt humör har gått upp och ner lika snabbt det med. På Måndag ska jag iväg. Var jag ska någonstans tänker jag inte berätta, det är min ensak. Vet inte om jag kommer blogga men förhoppningsvis kommer jag iallafall slänga in ett sms inlägg om dagen och berätta vad jag hittat på osv. Känns bra!

110409

dsc09889 (MMS)

Fint väder ute idag, verkligen skönt!

110408

Nu har man varit i badhuset, ska köra inom Pizza Boden och köpa något gott till ikväll. Det var verkligen mysigt att bada idag men man blir så himla trött efteråt och oftast brukar jag faktiskt få feber också. Men hoppas inte jag får det ikväll :)

ditt as

Tack ditt as för att du gjorde min dag sämre. Idiot!

ridpass i stallet

Nu ligger jag i sängen efter en dusch efter ett långt och jobbigt, men roligt!, ridpass i stallet. Vi hoppade och det kändes verkligen jätte kul. Pysslade om Dex lite innan ridningen och sen efter också. Ryktade honom, krafsade hovarna osv. Det är verkligen mysigt att pyssla om en häst.

110407

Visade sig att vårt internet är sönder typ på något sätt. Det är därför det gått så himla segt nu. Sitter på golvet i köket, tittar på lasangen i spisen. Börjar bli hungrig. Ridningen idag börjar vid 5 så måste äta innan. Imorgon blir det läkaren vid 10 och sen blir det bad i valje senare under dagen. Kommer vara massa mys :)

real you

panik

Fick panik. Var som om någon viskade mitt namn i mitt öra.
Och precis när jag hör mitt eget namn sägas så öppnar jag ögonen och tittar i rummet men ingen är där.

Spring is on its way



Bilder från när jag, Emma, Quno och några utav Emmas bekanta tittade på fotboll.
Lite bilder också från igår då jag var hos mormor & när jag red på kvällen.

- Spring is on its way -

            
    
   

110405

Tisdag idag, känns som det är Onsdag. Tiden springer iväg.
Lagt in bilder i datorn som jag ska ladda upp snart. Tror jag sätter det på Tidsinställt inlägg vid 15 kanske.
Imorgon blir det förhoppningsvis Brukshundklubben med Emma och Quno. Kameran ska med! Ser fram emot det, har inte träffat Emma på länge nu så ah (: Jag vet inte vad jag mer ska skriva, bilderna kommer i eftermiddag vid 15. Så ta och kika in då!

förfrågan

efter 2år så får man förfrågan igen.
Känner att det är dax.

"lovar att aldrig lämna dig"

"lovar att aldrig lämna dig", "till döden skiljer oss åt". Det är sånt människor vill höra. Vi vill tro på det så mycket att när det sen blir slut så krossar det oss. Det är bara ord. Dom betyder inget. (Men visst, ska inte ljuga. Det finns folk som säger "till döden skiljer oss åt" och verkligen håller det)

110403 x2

Nu de senaste gångerna när jag slängt iväg ett sms inlägg så ligger jag alltid i sängen. Ganska komiskt känns det som. Men det blir väl att det är innan jag ska sova som jag samlar alla tankarna om vad som hänt under dagen och kan skriva ner allt i lugn och ro. Mamma köpte ju en ny bil i Lördags och jag åkte med den första gången idag. Det kändes väl okej. Den är liten men ändå stor. Men saknar Combin, den älskade FTO. Önskar vi kunde haft råd att behålla den men nej. Så är det.

110403

Ligger i sängen, tittar på O.C och tar det lungt. Söndag idag, inget man sett fram emot direkt. Är inte redo för en ny vecka. Never. Imorgon är det ridningen, vill verkligen dit. Känner att jag måste komma hemifrån, tänka på annat. Vid sånna här tillfällen vill jag verkligen ha en häst eller en hund. Kunna rida ut i skogen, länge. Eller bara gå i några timmar med en hund. Allt för att komma bort.

Territory

Snart börjar en film på 6an som heter Territory. Verkar verkligen vara en film för mig! :)
såhär står det när jag läser om den; En idyllisk flodtur i den australiska vildmarken förvandlas till en mardröm då någonting plötsligt sänker båten med våldsam kraft. En jättelik krokodil skymtar medan de överlevande turisterna lyckas ta sig till land på en ö mitt i floden. Men de är långt från säkra - snart går solen ned och tidvattnet börjar sakta stiga. Förr eller senare måste de simma i land. Denna filmen påminner mig lite om Anakonda eller vad den heter. Och jag tyckte Anakonda var bra och då borde nog denna också vara bra. Uppdaterar mer efter filmen.

110402

Står i köket och fixar middag till mig själv. Stuvade makaroner med ost och korv. Gott. Försöker få mig själv på bra humör, går liksom fortfarande i kläderna jag sovit i inatt.

middle

you are the reason why i use my middle finger.

Karlshamn - Fiskar - Skog



Blandade bilder från några gånger då jag varit ute och fotograferat.

    
        
    

RSS 2.0