Gott Nytt År


Vad jag har gjort på min Nyår...
Det började med att Marlene, Christer och Lukas kom och hämtade oss vid 17 tiden. Vi körde hem till Tina och Johan där vi lämnade av våra saker (dricka och kläder) och jag och mamma lånade Marlenes bil och hämtade Johnny. När vi kom tillbaka så började jag och mamma göra förrätt, det blev rostad macka med skagen röra, dill, en citron och advokado. Kan säga att det faktiskt var jätte gott!

Efter vi ätit förrätten så åt vi då middagen. Jag minns inte vad det hette med det var någon sorts röra med pasta pennor och Kyckling. Verkligen jätte gott var det. Till det drack de vuxna öl och sånt. Och ungdomarna fick självklart Cola. När vi ätit färdigt så tog vi fram ett spel och spelade lite. Pratades gjorde det och man tog det bara lungt...

Efterätten var pannacotta. och jag som aldrig ätit det innan tycker verkligen det var super gott! Vi dukade av och började plocka ihop vara saker. Vi skulle ju åka hem och titta på raketerna. Och självklart skulle jag fotografera en massa. (vilket jag alltid gör)

Det regnade då vi satte oss i bilen, jag började bli trött och lutade mig mot mammas axel hela resan hem. När vi kom hem så bytte jag snabbt från skjorta till en varmare tröja. Fick dra upp min hätta och dra en scharfs runt halsen. Regnet fortsatte och blåste gjorde det med. Men jag gav mig inte, jag skulle fotografera alla raketerna på himmelen. Med en blöt kamera som man fick torka hela tiden med min scharfs och ett litet suckande ibland så tycker jag att detta Nyåret har blivit bra. (fast självklart har alla de andra Nyåren varit bra med)

Nu säger jag Gott Nytt År och hoppas ni får en fin start på det nya året! :D

                

sista bilderna för i år            

Quno   
   

101230

Nu är mormor hemma. Känns så himla skönt.
Idag har jag varit på möte, känns skönt. Får se vad svaret blir från dom sen! (: Nu pratar jag och mormor om en berättelse jag har skrivit på Engelskan, hon tycker den verkade bra (: Tror vi ska gå ut med Uffe snart, han har ju knappt varit ute något idag pga att jag och mamma har varit iväg. Men nu ska vi iallafall titta på mina Nyårs bilder från förra året. Vad som mer händer ikväll vet jag inte, tror jag ska prata med mamma om planerna inför imorgon.

lekande hund och mat på spisen

Nada Surf på högsta volym, en lekande hund och mat på spisen. det är vad jag håller på med just nu.
har kanppt ätit något idag så mat måste göras, leka med Uffe måste också göras. och självklart måste man lyssna på musik med! (:
Idag kommer mormor hem och jag är såå glad över det, känner att jag behöver umgås med henne lite med.
Men nu måte jag laga klart min mat, är dö hungrig! (:

101229

Ni vet redan vad jag gjort idag. Har varit i Karlskrona. Har hälsat på mormor.
Har inte hänt något mer idag, blir att ta det lungt som vanligt. Är redan trött.

påväg hem ifrån mormor

Påväg hem ifrån mormor nu, känns skönt att ha träffat henne. Jag och mamma ska köra inom McDonalds och köpa något, vi har ju knappt ätit idag. Tycker det är kallt ute men är bara - 4.5C ute, fast känns som kanske - 8C eller något. Aja, hemresan tar väl 45 minuter. Känns skönt att åka hem då jag känner mig väldigt trött. Tror jag somnar tidigt ikväll eller något, haha :)

påväg mot Karlskrona istället

Nu är man påväg mot karlskrona istället. påväg till mormor. Både jag och mamma kände att vi ville träffa mormor nu innan nyår och allt. Så de får bli karlshamn efter helgen istället :) och de kvittar för mig, för jag vill hellre träffa min mormor än att handla kläder. Idag blir väl det de enda som händer, träffa mormor och sen ta det lungt bara. Imorgon ska jag på möte, känns lite nervöst men de kommer nog gå bra. Hoppas jag.

101228 x2

Legat på golvet med Quno lite, tagit en del foton på honom. Och jag gillar dom.
Har märkt att Uffe (mormors hund) blir lite avis så man får klappa honom med (: Ikväll händer det inget mer egentligen, känner att jag redan börjar bli trött. Finns kanske någon film man kan titta på, eller så ska jag sova direkt när Emma hämtat Quno. Men får se hur det blir iallfall (: Imorgon bär det av till Karlshamn där det ska bli lite shoppning, 2 tröjor ska bytas för dom hade för stor storlek. Byxor måste köpas och nya tröjor skulle inte suttit fel direkt. Jag älskar inte shoppning. Men när jag väl shoppar så shoppar jag mycket. Är en sån person, om jag inte gillar något i affären går jag ut. Om jag gillar något så provar jag det, om det passar så köper jag.
Det ska gå snabbt när man shoppar! (:

lagar mat och passar Quno

Nu lagar jag mat, är snart klar. Passar Quno (min kontaktpersons hund) och ska passa honom till halv tio ikväll. Idag har jag pratat med pappa lite, kände att de behövdes. Mormor kommer nog snart hem med, känns så skönt. Mitt humör har blivit bättre under dagen och det är verkligen avslappnade. Hoppas att jag kan sova inatt med :) somnade liksom inte förens vid 2 igår natt (denna natten som har varit) och vaknade vid 9 tiden imorse typ. Men nu ska jag göra klart maten och sen ska jag och mamma äta.

101228

Tittar på Rädda Willy 2 nu, jag älskar verkligen de filmerna!
Uffe (mormors hund) ligger och sover, måste snart släppa ut honom så han får springa av sig lite. Och måste köpa mat till honom med, men vet inte riktigt vilken mat han gillar mest. haha. Iallafall, mamma kommer nog snart hem från jobbet. Får se vad som händer mer idag.

precis vaknat

Precis vaknat, är fortfarande trött. Idag vet jag inte vad som händer. Mitt humör är inte på topp direkt. Men jag får hoppas att de går över under dagen :)

Jag minns det som igår x2

"Fem dagar innan allt bröt samman så fick jag träffa honom. Jag hatade sjukhus, men jag kände att jag ville träffa honom, jag måste träffa honom. Jag minns inte hur länge jag var där men jag minns känslan när jag skulle där ifrån, jag ville inte. Jag visste att något var fel. Dagen allt bröt samman så vägrade jag gå till skolan, jag ”mådde inte bra” så stannade hemma. Jag fick bo hos min mormor undertiden han och mamma var på sjukhuset, och jag minns så väl att klockan var lite innan tio på morgonen då telefonen hos mormor ringer. Jag kände det verkligen på mig. Mormor gav mig telefonen med tårar i ögonen, när jag hörde mammas röst så visste jag att det hade hänt. Han var borta, för evigt. Tårarna bara föll och jag kunde inte hejda mig själv, jag var tvungen att få ut det.
Det kändes som någon försökte straffa mig genom att ta ifrån mig hjälten i mitt liv, hjälten som aldrig blev sjuk och hjälten som aldrig kunde dö. Men den hjälten försvann ifrån mig innan jag minst anade det, min älskade och underbara hjälte."

Detta är lite längre i den berättelsen jag skriver i.
Känner mig nöjd än så länge och vet vad jag ska skriva.
Kommentera gärna och säg vad ni tycker! (:

101227

Jag suger på att uppdatera bloggen.
Idag händer det inget speciellt, blir nog mest en slappedag. Orkar inte riktigt med datorn känner jag. Liksom jag kan starta den och slänga in ett inlägg med jag har ingen ork att te.x redigera bilder i Photoshop eller skriva på min berättelse. Känns ganska segt eftersom att jag älskar att göra dom sakerna. Aja, förhoppningsvis så kommer orken tillbaka snart! (:

101226

Tittar på Madagaskar nu, älskar verkligen den filmen :) idag har jag varit hos Lenny och Tess på jul middag. Är inget mer som hänt idag, och inget mer kommer hända idag. haha. Nu ska jag fortsätta titta på Madagaskar :)

Nu är julafton över

Nu är julafton över. Vet inte vad jag tycker. Allt har gått så snabbt. Och mitt humör drar upp och ner. Just nu känns det okej, men det är bara för att min katt ligger på min bröstkorg och sover. Det är skönt att höra henne andas, ge ifrån sig lite små suckningar ibland och känna hennes andetag mot halsen. Jag älskar det, det är mysigt. Det ger mig en känsla av trygghet.

JulaftonGod Jul ! (:
Hoppas er jul blir bra och att ni får massa julklappar !

Jag minns det som igår

"Jag hade varit iväg, var någonstans minns jag inte nu. Men jag minns att jag gick in i min mammas och hans sovrum, där låg några böcker om Prostata cancer på sängen. Dom ropade på mig att komma till baksidan. När jag gick dit förstog jag inte att detta var något allvarligt, liksom prostata cancer, vad är det? Det går ju att bota? Det är inget farligt. Mamma och han berättade och jag tog det inte på allvar. Jag visste inte hur jag skulle ta det, han verkade ju inte sjuk? Han var hur frisk som helst i mina ögon, han kunde väl inte bli sjuk? Han mådde ju inte dåligt? Inte utanpå i alla fall. Och om han varit döds sjuk så borde väl dom sagt det. Man håller väl inte sådant inne? Eller? Vilket fall som helst, jag glömde bort det med sjukdomen. Enligt mig var han inte sjuk, han var ju en hjälte i mina ögon. Och hjältar kan aldrig bli sjuka. Dom kan aldrig dö. Tillslut så slutade jag tänka på det, att han hade prostata cancer. Han verkade ju frisk.
Men innerst inne visste jag att de bara kunde gå åt ett håll, och det hållet var döden."

Har börjat på en ny bok, igen.
Den ska handla om en person som står mig nära. Eller, som stog mig nära.
Tänker inte berätta vad boken ska handla om,
eftersom att jag själv inte riktigt vet hur jag ska bygga upp den!
Men de kommer väl så småningom.
Kommentera gärna och säg vad ni tycker! (:

Lill Julafton

Ja... Imorgon är Julen här och knackar på vår dörr.

Idag har jag klippt mig, blev nöjd! (: Och idag skulle Lenny, Tess och Mormor komma hem till mig och mamma. Men eftersom att Tess är sjuk så kan inte hon komma, och Lenny kanske inte heller då vill komma eftersom att han inte vill smitta oss? Och mormor skulle åkt med Lenny isnf... Men aja, vi får se hur det blir. Vädret är ju inte toppen idag direkt. Det blåser och snöar, - 5C drygt.
Hoppas de snöar imorgon med btw! (: det är mysigt med snö på Julafton, men det ska helst inte snöa något.
Får se om jag tar något foton idag, vet inte hur det blir. Har liksom inte fört över de andra bilderna till datorn...
men aja, vi får se hur det blir lite senare idag kanske! (:

101222

Har varit vaken sedan 7 imorse. Det suger, hatar att vakna så tidigt på morgonen då man inte har skola. Har lust att fortsätta sova men kan inte. Det är -20C ute. Kallt som fan. usch.

handlar dag x2

Handlat idag ju, varit helt okej. Men kallt. Orkar ingen dator just nu, inte på världens topp humör direkt. Ska ta det lite lungt, förbereda för julen. Folk som kommer. Klappar ska slås in. Ah, allt det man brukar göra. Kommer slänga in lite inlägg genom mobilen (som detta), och ska försöka sätta mig vad datorn på Julafton för att jag vill gärna lägga in en bild och lite så kanske :) men nu ska jag värma lite mat, har knappt ätit idag. och sen blir det väl att titta på O.C, älskar den serien! :)

handlar dag

Idag är det handlar dag... Blir att handla mat och en del julklappar som inte är färdiga kanske. Är ju snart jul. Och nytt år. Men vilket fall som helst så måste jag handla :) vad som mer händer vet jag inte, de får jag se.

4e AdventNär fjärde ljuset brinner vi hämtar julegran
Och alla barnen räknar var dag till doppare dán.

101218

Vet inte om jag kommer sitta vid datorn idag pga att jag är typ sjuk. Har jätte ont i halsen. Ligger nu och tittar på The O.C, as mysigt :) ska be mamma göra varm chocklad snart, måste ha något för halsen.

Tack alla

Tack alla för ett jätte bra kalas och för de presenterna jag fick! :) och tack Emma för att du stannade lite längre så vi kunde prata och så efteråt :)

Min kamera gillar inte de kalla vädret

Min kamera verkar inte gilla de kalla vädret vi har. För den är nog sönder igen. Om man liksom tar kameran nära ens öra och lyssnar så hör man ett sorts typ brusande eller hur man ska förklara...och kameran har aldrig gjort så innan. Så ja, min kamera gillar inte vintern :( för jag fick lämna in min kamera förra året också. Och om jag lämnar in den nu så får jag ju inte tillbaka den efter jul och nyår. Fan! Den får klara sig till efter det :( älskar min kamera!

101217

min katt är jätte duktig och går på lådan.

Jag är trött. Kalas idag. Lite ont i halsen, men de går väl snart över. Mycket snö är det ute med. Jag tänker inte låta mig själv bli sjuk, det är lov vadfan. Jag är hungrig. Vet inte vad jag ska skriva. Funderar på att fixa med bloggen lite till. Tycker den har blivit fin nu. Och den var fin innan med. Men finare nu. Jag måste äta något. Är hungrig. Vill faktiskt sova lite till. Det suger. Mamma slutar jobba vid 13. Då ska vi ordna allting med kalaset och så. Göra klart käket, duka m.m. Och jag börjar bli nervös igen. Känns ju perfekt. Men nu ska jag äta Hönökaka. Och dricka varm Choklad med Kanel (Tack Tess för tipset). Blir väl kanske någon film så länge medans jag äter. och sen ska jag faktiskt försöka fixa med bloggen lite till. Det behövs, typ lite info om mig som bloggar. Varför jag bloggar, vad jag bloggar om och så. Haha! Det känns verkligen som det vore Lördag idag. Är så jävla glad att jag har lov alltså. Nervös, hunger och trötthet. Hatar dom.

förstår inte varför

Jag förstår inte varför jag är så nervös inför imorgon. Jag menar, helvete, det är ju bara ett kalas. Jag känner liksom alla som kommer ju. Fan. Linnea. Ta dig samman! Sluta vara så jävla nervös! Vilket fall som helst, ligger i sängen och tittar på Hoppning nu. Är kul :) gillade inte att titta på hoppning innan men nu har jag börjat gilla det mer och mer. Och man blir själv sugen på att rida då man tittar på hoppning :) Iallafall, hoppas jag får sova länge imorgon, känner att jag behöver det. Vaknade liksom vid 5 imorse och var pigg. Men som tur är somnade jag om och vaknade igen vid halv åtta...inatt behöver jag sömn. Behöver vila ut.

splash of color

101216

Imorgon ska jag ha kalas...och förhoppningsvis kommer det bli kul!

Idag har det varit jätte blåsigt här och det har snöat en massa. Verkligen jätte jobbigt. Var hos BUP också, kändes väl okej. Sen handlade man mat och så till imorgon med (: Ikväll blir det nog någon film. Och sen lite godis, känner att jag behöver det, haha.

Gästerna som kommer imorgon;

Emma
(kontaktperson) Quno (Emmas hund)
Krister (morbror) Helen (morbrors fru)
Martin (Kusin) Mormor
Uffe
(mormors hund) Lenny (Bror)
Tess (Brors sambo) Alva (Deras hund)
Johnny (mammas kompis) Mamma
och Jag

Och tror kanske att lite bilder kommer upp imorgon med (eller på lördag),
men självklart beror det ju på om jag har kameran framme! (:

skit bakom ryggen...

De här känslorna ville jag skriva igår (15/12) men eftersom att det var min födelsedag så passade det inte in.
och jag tycker det är viktigt även fast jag skriver om mina känslor än om tankar. men har tänk mycket då jag skrivit detta.(och detta passar kanske mer in i mina KÄNSLOR än i mina TANKAR, kategorierna alltså. men orkar inte bry mig)

Jag blir så irreterad på folk. På folk som är idioter. Man blir sårad, ledsen. Jag hatar det. Verkligen hatar.
När man sitter i ett rum med några personer och hör att dom pratar OM MIG när jag sitter nästan precis bredvid dom så blir man sårad. När någon säger "Hon är ju den enda som pluggar här inne" och den ena svarar "Men allt hon gör är att plugga"... Så blir man väldigt sårad. Väldigt arg. Jag blev sårad, jag blev arg. Jag ville bara gråta. Men jag behöve vara stark. Jag vill inte låta mig klubbas ner av ord som sårar. Och visst, även fast ni som läser detta inte tycker att detta är något man borde bli sårad över så jo.
JAG blir sårad av det, och JA, jag är KÄNSLIG. Jag kan inte hjälpa det, jag är sån. Jag hatar det, men jag har lärt mig att leva med det nu. Jag är van. Men ändå kan jag bli så sårad att jag bara vill försvinna. Jag trodde inte folk skulle vara såhär på denna ******, men jag hade visst fel. Folk går bakom ryggen på en, folk snackar en massa skit. Dom vill att man ska höra det, dom vill se ens min då man hör dom säga saker. Dom vill se en bli sårad, dom njuter av känslan. Men, dom tänker inte på att mobbning (om man nu kan kalla det så) faktiskt gör ont. Man blir sårad, det kan gå så långt att man faktiskt skiter i allt, att man ger upp livet helt enkelt. Att man inte vill leva längre. Och jag känner mig lite i en sån här situation nu, jag blev sårad. Och jag vet att dom säkerligen pratar om en. Jag känner det på mig. Jag har alltid kännt det på mig men ingen har velat tro på mig när jag sagt att det faktiskt kännts som om folk pratar bakom ryggen på en.
(Jag kanske också kan ta detta med som en positiv sak men när jag hörde det så blev det bara negativt i mina tankar)
Men nu ska jag sluta skriva. Läs igenom denna texten. Ta er en funderare!

Grattis till MigHappy Birthday to You Me
Happy Birthday to You Me
Happy Birthday Dear Linnea
Happy Birthday to You Me.

101214

Fick precis reda på att min lärare börjar senare idag...och det känns ju toppen. Så nu sitter jag här med lite engelska och väntar på att dagen ska ta slut så jag kan åka hem :) är verkligen jätte trött just nu. och förstår inte riktigt varför. Jag har ju sovit inatt. Men jaja, nu ska jag fortsätta på min engelska och bara hoppas att klockan kan gå lite fortare! :)

huvudvärk

JÄVLA HELVETETS HUVUDVÄRK !! :(

101213

Jag har kommit på att när jag har tråkigt så uppdaterar jag bloggen väldigt mycket...
Och detta är redan mitt 4e inlägg... grattis till mig! (:
Nu sitter jag och väntar på min lärare, som fortfarande inte kommit. Alla lektionerna börjar nu (10:20) och min lärare kommer inte. Och jag har suttit här och väntat sedan 08:30. Känns väldigt segt om jag säger så (: Har egentligen bara lust att dra hem, slutar ju dagen idag vid 11:30 (Halv Tolv), alltså är det en timma till. Känns ju väldigt onödigt om jag säger så... Funderar på att göra min traktor teori och se om jag kommer ihåg något, haha. Idag blir det BUP och sen ridningen, sista ridningen för detta året. (vilket jag redan sagt)

Jag vill skriva något intressant... Men vet inte vad jag ska skriva.
Ni som läser min blogg, har ni några tips på vad jag kan skriva?
Något som ni tycker jag borde ta upp i bloggen?
Något speciellt intresse ni har?

cp blogg

Ser nu (såg inte det igår) att min bloggs VB m.m inte går att se... och sånt gör mig galen. Vet liksom inte vad jag gjort för fel i inställningarna och så. Detta suger. Jag vet inte heller hur jag ändrar tillbaka det... men får väl fråga någon som kan hjälpa mig. haha.

101213

Förhoppningsvis sitter jag i bilen påväg till skolan nu...
Idag blir det inte en lång dag i skolan, ska bara vara där i 3 timmar pga att jag ska till BUP senare.
och sen har jag ridning idag med, sista ridningen för detta året. usch ja.
Så vet inte om jag hinner sitta vid datorn idag. Men blir väl kanske ett SMS inlägg isnf! (:
Tidsinställt inlägg...Tidsinställt inlägg

Blogg ändring - igen

Som ni ser så har jag ändrat på bloggen lite. (gjorde det igår 12/12)
Min header är bara en tillfällig header. Och bakgrundsfärgen på min blogg tror jag att jag ska ha kvar.
Iallafall... min blogg kommer se lite konstig ut nu några dagar framöver. Men det får ni tåla (:
Headerna ska jag förhoppningsvis göra denna veckan, men får se om jag hinner det.
Så ah, som sagt. Ni får tåla att min blogg ser ut som den gör! (:
Tidsinställt inlägg...Tidsinställt inlägg...

3e Advent


När tredje ljuset brinner vi juleklappar syr
Och bakar kakor och har ett stort bestyr

101211

Idag...ja...idag...ehm...
jag vet inte vad jag ska skriva, Lenny och Tess kom hit vid 12 tiden för att Lenny skulle hjälpa mamma att slänga ner ved i källaren så vi kan elda i pannan. Ikväll vet jag inte vad som händer, blir väl film kväll eller något. Har lagt in bilder i datorn, så tror väl dom kommer in snart. Imorgon är det 3e Advent. redan...och snart är det jul och nyår. och sen 2011.

Dricker Caffe Latte

Nu sitter jag och dricker Caffe Latte, pratar med mormor i telefon och tar det lungt. Ska egentligen göra läxa men jag fattar ingenting, hatar det :( Idag vet jag inte riktigt vad som händer, funderar på att bjuda hem mormor på middag eller något! :D fast om hon ska hit så får vi hämta henne, hon kan inte köra sin bil pga snön. Men nu måste jag sluta skriva, ska prata färdigt med mormor :)

101209

Påväg hem från tandläkaren nu... Känns okej :) Imorgon är det Fredag, redan! usch vad tiden går snabbt, och jag fyller snart år. Vet inte ens när jag ska ha mitt kalas, om jag nu ens vill ha något? hah. När jag kommer hem blir det att leta efter något i frysen att äta, har knappt ätit frukost idag. sov till 10 också...men steg inte upp förens vid 13-14 tiden. Hann duscha, äta en Risifrutti och sen gå ut lite och ta lite foton, sen bar det av till tandläkaren. Men nu måste jag sluta skriva :) kommer nog ett inlägg imorgon också om jag inte är helt uppe i mina läxor, men det tror jag inte.

101208

Skola idag. har gjort Djurkunskapen som är typ färdig.

Efter skolan åker jag hem till Lenny och Tess där jag nog kommer ta Alva på en runda eftersom att jag egentligen har idrott idag! (: och på tal om idrott... jag tror inte att jag kommer få något betyg i idrott? Helt sick men aja... jag skulle typ ha sagt till min idrotts lärare att jag gör idrotten hemma men de skulle min mentor göra men det har inte han gjort. Så får se hur det löser sig, IG i Idrott here we come! (:
fast jag tycker faktiskt att jag iallafall förtjänar ett G pga att jag är faktiskt duktig och har gjort mina idrotts pass nu ju. Men får se!
Nu ska jag fortsätta jobba med något som jag inte vet vad är...

101207 x2

Snart bär det av till sängen för mig. behöver sömn.

Mamma drog iväg vid 18 tiden och kommer inte hem förens om en halvtimma tror jag...hon är hos sin jobbarkompis. Vilket fall som helst så tog jag bussen hem idag, vilket jag är väldigt stolt över. Gick hem till pappa och pratade lite och sen så har jag lagat lite mat. (fast egentligen var det bara makaroner). Ingen läxa blev det... men jag har verkligen inte orkat, detta är långa skol dagar för mig och jag är inte hemma förens 17 tiden på kvällarna. Oftast blir det att man lagar mat, käkar, pratar med mamma och sen måste man sova.
Jag är stolt över mig själv, är glad att jag fixar detta.

101207

Sitter i skolan nu, precis gjort klart min Bokrecention på Engelska. En hel sida faktiskt! (:
Nu ska jag väl jobba med Djurkunskapen, men orkar inte...
Lärarna är inte här, eller jo. men dom gick igen.
så nu gör jag ingenting...tralalalalala...jag är trött!

101206

Hinner inte blogga idag...eller jo. Men orkar inte blogga. Ridningen ikväll, ska vara hemma hos Lenny och Tess tills jag ska till ridningen. Blir kanske någon film ikväll eller något också :)

2a Advent


När andra ljuset brinner är snart Lucia här
hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär.

101205

Vaknar till jullåtar och tända ljus... Bara -0.4C då jag vaknade och snö regnar gjorde det med. Fast nu snöar det mest, ganska kraftigt.

Lenny och Tess är hembjudna på mat vid 15 tiden, hoppas vi faktiskt kan baka lite också! (:
Jag passar mormors hund, Uffe, och vi ska ut i detta hemska vädret sen också... usch ja. fast tur att han har sin lilla Jacka på sig då! :D
Idag vet jag inte mer vad som händer, Söndag idag. skola imorgon. Får väl ta det lungt och sen hitta rätt kläder att ha på sig imorgon, för om det ska vara sånt här väder så kommer mina kläder nog bli blöta. Och det vill jag inte.
Men nu ska jag sätta på julmusik så jag slipper höra mamma sjunga, och sen ska jag lägga mig i sängen med Uffe lite.

101203 x2

Kom hem från kalaset vid 19 tiden... Var väl kul, men ha varit ganska trött idag så ah.
Fick mormor att köpa en liten "väst" till Uffe :D (Bilder kommer förhoppningsvis imorgon kanske!)
och jag tycker att han passar ovanligt bra i den, haha. och det bästa är att han faktiskt kan gå i
den och verkar inte alls att det är obehagligt. Han har ju aldrig använt något sådant innan och ändå är han 7år (:

Ikväll blir det väl film kväll, någon film på 6an, Red Dragon tror jag den hette... Hoppas bara den är bra.
Annars får man väl plocka fram någon DVD film som man inte sett på länge, haha. Chips och Dipp blir det också. Gott gott!
Men nu ska jag släppa ut Uffe och sen ska jag ta in katten, hon vill ju knappt gå ut när det är snö ute. stackaren.

101204

Kalas idag... mammas syster fyllde år igår.
Nu ska vi till Kristianstad och handla lite, sen bär det av till kalaset.
Efter kalaset så ska jag passa mormors hund, Uffe.
Kommer vara skönt. Men nu ska jag göra mig i ordning och sen kör vi.
Kanske slänger in något inlägg när vi kommit hem igen men får se! (:

101203

Fedag, känns skönt...
Idag blir det att planera mitt schema som jag ska ha tills jag har jullov.
Sen blir det lite läxa som jag fick igår, men jag fattar inget utav de.
Jaja, får se vad som händer mer. Kameran ska iallafall tömmas på lite bilder,
och den krånglar med en mapp som jag inte vill ska vara i kameran men
den kommer iallafall. Hatar det!

101202

Torsdag idag... veckorna går snabbt - som vanligt. det suger.
Möte idag på skolan vid 14, EVK eller vad det heter...
vi ska iallafall prata om mitt schema och lägga upp det så som jag vill ha det. (Hoppas jag iallafall)
Mer idag vet jag inte vad som händer, ingen skola imorgon så det blir att få sova ut riktigt.
Pratade ju med läkaren i Tisdags, det gick helt okej. Bilen startade först inte så vi blev lite förenade,
men som sagt, det är vår tid vi saktar ner på. Inte deras.

Idag ska jag ta det lungt, hemma vid 16 tiden kanske. Bilder ska läggas in i datorn och sen skriva önskelista, fyller ju snart år...
eller ah, önskelistan är redan skriven men ska se om det är något mer jag vill ha nu.
Kalas i helgen, mammas Syster fyller 50år. Hoppas det blir kul! (:
Och sen ska vi passa mormors hund också, Uffe. Så vi hämtar honom på Lördag och hon får tillbaka honom på Måndag igen, känns mysigt att ha någon mer hemma än bara mamma. Och även fast det är en hund så känns det bra. Min katt vägrar ju att gå ut, hon fräser så fortf man försöker få ut henne genom dörren. Och bits gör hon med, ja satan.
Men älskar henne ändå! (: Så i helgen blir det nog att jag kommer vara ute mycket (hoppas jag!) och då tar jag nog med mig kameran, som vanligt då, och tar foto på allt som jag ser. haha!

- gammal bild på både Busan och Uffe -

MVG på Svenska uppgift

dsc09394 (MMS)

MVG, ja. Jag fick MVG på en svenska uppgift där jag skulle skriva en bok Recention. Och fyfan vad glad jag är för det alltså!! :D Och eftersom att jag jobbade med recentionen hemma så tyckte min lärare att jag gjort ett jätte bra jobb eftersom att jag inte fått någon hjälp. Så idag mår jag bra, ja. Jag är faktiskt glad idag!! :D

RSS 2.0