Grattis mormor

Detta inlägget skulle kommmit upp igår (20/11-09) men jag hann inte..

Vill bara säga grattis till min mormor som fyller 71år. och vill gärna säga hur mycket du betyder för mig , du finns alltid här och jag kan alltid prata med dig. Och det betyder så himla mycket för mig !

Grattis och hoppas din födelsedag vart bra !

Fredagen den 13th

Jahopp , idag är det Fredagen den 13th då.
Undra hur många som redan fått lite otur , hehe.


Jag är hemma idag ifrån stallet igen , och när mamma slutar jobbet ska vi åka till Växjö och hälsa på Janne och Lotta. Roligt kommer det bli (: Vi ska sova där tills på Lördag (kanske Söndag) så jag kommer inte blogga någonting eftersom att jag är iväg. + att min laptop fungerar inte så man är lite irreterad på det nu , men ska fråga om nån kan hjälpa mig sen när jag har tid och ork.

Har inget mer att skriva riktigt , var på BUP igår och det gick väl som det gick. Var på ridningen på kvällen som vanligt och det var roligt. Men nu ska jag logga , ska fixa mig och sen packa. Seyah ;*

091109

Blir bara ett snabbt inlägg nu p.g.a att jag ska snart sova..Idag var man inte i stallet , och varför behöver jag inte berätta :>
Lenny kom till mig vid typ halv 12 och sen vid typ 13 tiden så gick vi hem till pappa och firade fars dag och lite så.
Vi gav honom 4st triss lotter och han vann 25kr på en utav dom.

När Lenny åkte hem så stannade jag kvar hos pappa och sen gick jag hem till mamma vid 20 tiden , och har gjort läxa nästan fram tills nu. En bokrecension(?) om en bok jag läst..
Men nu ska jag dra , ska titta lite på Teaching Mrs.Tingle & The Talented Mr.Ripley och sen sova. Seyah ;*091108 x2 - Iphone

Uuh giwwe me en Iphone , jag vill ha en ny mobil :c , eller iallafall en mobil till 'suck'
Har haft min mobil i typ 2år snart , och den börjar gå lite sönder + att jag vill ha något nytt och tänkte mig då en Iphone.
Men alla säger att en Iphone går lätt sönder , den är för stor m.m >.<  Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra , skulle vilja ha en på test. Att kanske ha den i 2 månader och prova hur det är istället för att kanske lägga 5000kr på en mobil som kanske inte ens känns bra ?
Men får se hur de blir när man har råd och verkligen känner att man är säker på att vilja ha en Iphone ;*Wihioou , GO Iphone ♥

091108

Somnade inte förens typ halv 6 imorse och sov till typ 11 idag >.<
Har hjälpt mamma i trädgården lite och egentligen skulle jag och Lenny till pappa men det bev inställt så jag har typ suttit vid datorn resten utav dagen, haha^^


Happyland <3


Sitter och sjunger på denna nu för att bli på bättre humör, haha.
När man bara typ sovit 5 timmar så är ens humör upp&ner hela tiden , och det är inte så himla roligt att gå och bli irreterad för minsta lilla.
Ska typ titta klart på ett tv program och sen ska jag väl lägga mig i sängen och typ läsa en bok eller nått. Seyah ;*

091107

Vaknade nästan precis och mamma har åkt in till city ...

Igår var jag i stallet till typ 12 tiden och sen hämtade pappa mig vid lasses och skjutsade mig till Lenny. När jag kom dit så ringde jag Lenny och sa att jag var hos dom nu och sen gick jag nästan ut med Alva direkt, härligt var det men lite för blött ute...
Jag var hos Lenny&Tess till typ 18 tiden då mamma hämtade mig och vi körde och handlade lite snabbt och sen åkte vi hem. Jag satte mig framför tvn och sen gick jag och la mig vid typ 10 tiden, men somnade inte förens vid 12 på natten typ.

Men nu ska jag äta frukost och har inget mer att skriva direkt, haha. Seyah ;*

091105

Idag har man inte vart i stallet pga att man var tvungen att gå till tandläkaren >.<
Usch segt idag , ville inte stiga upp ur sängen så när Therese kom så fick jag snabbt fixa till mig så vi iallafall kunde jobba lite med hemundervisningen innan jag skulle till tandläkaren.
Efter jag vart hos tandläkaren så skjutsade pappa mig hem till mamma så jag gjorde middag til mig och sen har jag bara suttit vid datorn och spelat lite och lyssnat på musik... Ska snart på ridningen nu ikväll + att jag måste göra lite läxa som Therese gett mig innan mamma kommer hem.

Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva , imorgon åker jag buss till stallet och sen så ska jag gå hem till Lenny&Tess för att passa Alva eftersom att dom ska iväg. (: så får se om ja skriver någon blogg imorgon eller hur det blir.
Men måste göra klart läxan nu och snart byta om inför ridningen, Seyah ;*
I running in circles,
I hurt myself,
Just to find my purpose.

Everything are so worthless,
I didn't deserve this,

I'm scattered through this life.
If this is life I'll say good bye.

091103Idag vaknade man väl vid halv åtta , seg och yrvaken som vanligt.

Therese kom hem till mig vid tjugo i åtta och vi räknade lite matte och så.. Har ju hemundervisning varje Tisdag-Torsdag. Kom till stallet vid kvart över nio tiden typ och hjälpte till där , vi fick lasta en massa halm och det var sååå jobbigt och tungt ._.
Lenny hämtade mig vid runtom halv ett och jag duschade hos honom och sen åt vi (Jag, Lenny&Tess) Tacos till middag , gott som vanligt. Var hos dom till ca 16 tiden då mamma hämtade mig.
Har nästan precis sättit mig vid datorn, har lagt in lite bilder som jag hade i kameran (bland annat bilden längst upp).. Ska nog snart stänga ner datorn , sitter och tittar på tv och ska väl snart gå och lägga mig. Usch har börjat gå och lägga mig tidigt nu , men somnar alltid så sent. Jobbigt är det.
Men nu ska jag fortsätta titta lite på tv och så , Seyah ;*

Grattis farmor

Detta inlägget skulle kommit upp i Fredags (30/10-09) men jag har inte hunnit lägga upp den..

Grattis farmor på din 86 års dag , eller ja. Det du skulle fyllt iallafall.
Saknar dig så mycket och hade önskat att vi iallafall kunde fira en födelsedag tillsammans igen , saknar dig som in i helvete. Du bettyde så mycket för mig , har en massa glada minnen med dig.

Vill bara säga Grattis till dig och att du finns hos mig även fastän du inte är här..


Saknar dig farmor, och Grattis på födelsedagen !
30/10-1923 - 6/1-2009

RSS 2.0